Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму

Skoda Club Ukraine forum - Договір Реєстрації

Хоча ми і прикладаємо всіх зусиль, щоб відредагувати або видалити всі повідомлення, що містять недоречний, сексуально орієнтований, образливий, огидний, наклепницький або загрозливий матеріал, матеріал, який може бути сприйнятий як втручання в особисте життя, або якимось чином порушує закон; практично неможливо переглянути кожне повідомлення, надіслане до нашого форуму. З цієї причини Ви згодні з тим, що всі повідомлення на цьому форумі відображують погляди та позиції авторів оригінальних повідомлень і не обов’язково є поглядами всього форуму. Таким чином ми не несемо відповідальності за зміст будь-якого повідомлення на форумі. Ми не обіцяємо і не гарантуємо акуратність та повноту кожного повідомлення.

Реєструючись на цьому форумі Ви згодні з тим, що Ви не будете надсилати жодних матеріалів, що завідомо неправдиві, неповні, недоречні, сексуально орієнтовані, образливі, огидні, наклепницькі або загрозливі, матеріали, які можуть бути сприйняті як втручання в особисте життя, або якимось чином порушують закон.

Порушення цих правил може призвести до видалення Вашого облікового запису, або його призупинення, або постійної заборони (Бан) будь якого доступу до цього форуму. Ваша IP адреса записується з кожним повідомленням на цьому форумі, та при необхідності може бути відтворена Адміністрацією форуму. Ви згодні з тим, що ми маємо можливість та право видалити, змінити або заблокувати будь-який обліковий запис чи повідомлення в будь-який момент, який ми будемо вважати необхідним. Також Ви згодні з тим, що будь-яка введена Вами на цьому форумі інформація зберігається у базі даних, так звані "кукіси" записуються на Ваш комп’ютер для зберігання подробиць Вашого входу на форум.

Особиста інформація, яку Ви надасте цьому форуму не буде розкрита іншій стороні без Вашої згоди, але Адміністрація форуму не несе відповідальність за можливе розкриття цієї інформації внаслідок хакерської атаки.

Продовжуючи процес реєстрації Ви погоджуєтесь з вищенаведеними правилами та іншими правилами, встановленими Адміністрацією.

Також звертаємо Вашу увагу, що, у зв`язку з виконанням інтернет-провайдерами Указу Президента України №133/2017 від 15.05.2017, обмежене відправлення листів електронної пошти на Mail.ru та Yandex.ru, а також на пов`язані з ними bk.ru, list.ru, mail.ua та інші. Тому не рекомендуємо при реєстрації вказувати Email адресу зі вказаних сервісів, оскільки це унеможливить завершення реєстрації.