Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
На дорогах обмежують швидкість до 50 кілометрів
Автор Повідомлення
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб
*****

Повідомлень: 13 625
Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #1
05-09-2015 16:16 На дорогах обмежують швидкість до 50 кілометрів

Швидкість руху транспорту обмежена до 50 км/год на двох українських магістралях – «Київ — Ковель» та «Київ — Чоп»

Причиною обмеження швидкості стало горіння торф’яного покриву в окремих районах Житoмирської області, внаслідок чого спостерігається задимлення окремих ділянок автодоріг «Київ – Ковель» та «Київ – Чоп». Тому для забезпечення безпеки руху прийнято рішення про обмеження швидкості руху до 50 кілометрів на годину.

Правоохоронці нагадують, що в умовах обмеженої видимості при проїзді задимлених ділянок вищезазначених магістралей водіям необхідно включити ближнє світло фар, стежити за дотриманням дистанції і не перевищувати безпечну швидкість. Щоб уникнути створення аварійних ситуацій, про кожному маневрі слід завчасно попереджати інших водіїв світловими сигналами. Якщо виникла необхідність зупинити автомобіль – потрібно обов’язково включити аварійну світлову сигналізацію і зупинитися в спеціально відведених для цього місцях за межами проїзної частини. Якщо під час руху водії побачили, що хтось потрапив у скрутне становище через складну дорожню обстановку – викликайте допомогу співробітників ДАІ або аварійних служб.

«Шановні водії! Будьте особливо уважними та обережними під час руху ділянками дороги з обмеженою видимістю. Від виваженості ваших дій залежить не тільки ваше здоров’я і життя, але і інших учасників дорожнього руху!», — закликають в ДАІ.

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1