Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Лежим на правильном пути или имитация реформ
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець
*****

Повідомлень: 12 132
Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1
19-09-2017 21:49 Лежим на правильном пути или имитация реформ

Усі незалежні директори Нафтогазу вирішили покинути наглядову раду компанії через згортання реформ з боку уряду

19.09.2017

Сьогодні, 19 вересня, останні незалежні члени наглядової ради Нафтогазу повідомили компанію про свій намір піти у відставку.

Своє рішення Пол Ворвік та Маркус Річардс пов’язують зі згортанням реформ з боку уряду.

В своєму листі вони зазначають, що у квітні 2017 року вони вже висловлювали представникам Кабінету Міністрів свою чітку позицію щодо невиконання урядом Плану реформування корпоративного управління Нафтогазу.

«Незважаючи на запевнення, які були надані членам наглядової ради представниками вищого політичного керівництва України, протягом останніх п’яти місяців не сталось жодних суттєвих зрушень вперед.

Жодна з дій, які знаходяться під контролем уряду, не була виконана. Навпаки, рівень політичного втручання у роботу Нафтогазу продовжує зростати і став, на жаль, очевидною нормою», - йдеться у листі.


Один з незалежних директорів наглядової ради Нафтогазу йде у відставку
05.09.2017

Член наглядової ради НАК «Нафтогаз України», незалежний директор Чарльз Проктор повідомив Наглядову раду про своє рішення піти з посади 30 вересня 2017 року. За останні півроку це вже другий член наглядової ради, який подав у відставку. До нього це зробила колишня голова наглядової ради Юлія Ковалів, яка була представником держави.

Своє рішення пан Проктор пояснив відсутністю належної підтримки реформи корпоративного управління з боку уряду попри численні обіцянки урядовців.

Він також зазначає, що така ситуація не лише загрожує процесу корпоративної реформи, але також вимагає набагато більше часу на виконання обов’язків незалежного директора, ніж це узгоджувалося при його призначенні.

Ці чинники перешкоджатимуть подальшому ефективному виконанню ним своїх обов’язків, тому, на жаль, він вирішив припинити свої повноваження.

Решта членів наглядової ради Нафтогазу поділяє розчарування пана Проктора ситуацією, що склалася, та його занепокоєння майбутнім реформи корпоративного управління.

Серед інших серйозних проблем, які безпосередньо впливають на успішність діяльності наглядової ради, вони назвали зволікання із затвердженням фінансових планів компаній групи на 2017 рік, що негативно позначається на поточній діяльності Нафтогазу, зокрема на інвестиціях у першочергові проекти з підтримки газотранспортної інфраструктури та збільшення внутрішнього видобутку газу.

Не полишаючи надії на успіх Нафтогазу та докладаючи зусиль задля досягнення цієї мети, вони зауважують, що без суттєвого просування в розв’язанні цих проблем продовження виконання ними своїх обов’язків у якості членів наглядової ради Нафтогазу є непевним.

Члени наглядової ради та менеджмент Нафтогазу вдячні пану Проктору за вагомий внесок у роботу наглядової ради, особливо за розбудову функції внутрішнього аудиту в групі та керівництво комітетом з питань аудиту.

Вічна пам'ять Героям...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 19-09-2017 21:52 Шкодчук.)
Шукати всі повідомлення учасника
Dimon325 На сайті
ЧибуражГо

Повідомлень: 12 378
Приєднався: Feb 2007
Kieff, Pizdnuky
Х1 35і - 370 трудолюбивых животных
Повідомлення: #2
19-09-2017 21:54 RE: Лежим на правильном пути или имитация реформ

Не стоит дублировать соседние темы. Hello!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-09-2017 09:52 Dimon325.)
Шукати всі повідомлення учасника
smile Немає
Бородатий адмін
*****

Повідомлень: 7 336
Приєднався: Jul 2005
Київ
A5TDI.DSG, Golf+TDI.DSG, Micra1.2AT
Skype IDecho123
Повідомлення: #3
19-09-2017 21:59 RE: Лежим на правильном пути или имитация реформ

поздравляю, теперь ты в чорном списке деспотов, вместе со мной. Laughing

Moscovia deletum est!

vim it!^[:wq
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1