Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Fabia 2 універсал не можу обрати
Автор Повідомлення
Дрон Немає
Ученик
*

Повідомлень: 29
Приєднався: May 2018

Повідомлення: #101
11-07-2018 22:10 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

(10-07-2018 15:18)Vlad2178 :  лучше пистолет, тогда вам точно всю правду расскажутМирМирМир

Це точно, то буде наступний етап Smile


(10-07-2018 20:27)torero :  Судя по дате созданию темы - ищете авто не меньше 1,5 мес. ИМХО, или завышенные требования, или все настолько плохо на отечественном авторынкеHello!
Это я к чему, у нас в семье была лачетти, хетч, побита градом, с подкрасами, вобщем далека от идеала, по меркам покупателей, технически была отличная, за полтора года и 24 т.км. владения перебрали что надо и не надо. Продавали ее очень тяжело, больше трех месяцев, была самая дешевая в области, приезжали, смотрели и не брали, искали новую, а она поезженная. И всетаки ее купили, очень тяжело, через кучу спецов, приборы, стошников и перекупов, человек ее оформил, и выехав из нашего города, через 30 км у него пробивает прокладку ГБЦ, этого никто не выявил, мы об этом не знали. Человек вроде без претензий, но осадок остался. БУ авто это всегда риск, нужно к нему быть готовым.
Коли ти приходиш дивитись авто, а тобі кажуть, ой я забувся, я ще тут підфарбовував, а тут мене трошки зачепили. А чого у Вас резина така лиса за 84 тисячі ще й не рідна, і запаска нерідна. Резина це вже другий комплект (за 84 тисячі на секундочку), а запаска, ну гуля вискочила, а колеса по одному ж не продаються, то я пару купив, поміняв, а на запаску поставив поношене (якщо парою продається, то запаску на що чіпали). А чому бампер зіскочив з кліпс задній, та то я в яму в`їхав. Що це у Вас тріснула опора двигуна? Та ні!? Дивлюсь на цю опру вже хтось звертав увагу і протер її, та ні це я протирав двигун, так у Вас ось тут і тут бруд, а опора блищить як в кота я...я? І коли тобі таке розказують, відверто брешуть, то як можна вибрати машину? Як можна купити в людини авто яка тебе обманює? І авто на вид подобається, але брехня відвертає, бо там може бути таке, що й ні приладом не побачиш, ні на сто не вгледять.Я свою продавав, розказав все як є. Спитали де є шпаклівка, показав де і показав фото. Коли були ДТП, то фоткав. Показав блокнот з усіма записами що і коли робив по машині: дата,пробіг, планові та позапланові ТО, які запчастини були встановлені.Все. Продавав 1 місяць. Дзвонили три рази, перший хто прийшов, подивився і забрав.


(11-07-2018 10:59)juristkostya :  откуда вообще эта маразматическая установка, что авто с пробегом за сотню тысяч должно быть "в идеале"? Тем более, уж что-что, а кузовные работы спокойно можно сделать в условиях сельского гаража, и на фоне поношенной поршневой группы это будут копейки.
Авто не повинно бути в ідеалі з пробігом, це не машина з салону, але коли більше питань, ніж відповідей і тебе відверто найо..... то як можна купити авто? Знайомі знайомого перекупи в Києві і нормальних машин дуже мало!!! Майже всі, що продаються, то після ДТП, де кілограми шпатлівки, яка потім потріскається, перевертні, битки, яких тягне на трасі, по постраждала геометрія, це усувається корегуванням розвалом-сходженням. Ти купляєш, в тебе їсть резину, зробив розвал, тягне машину, що за Х? Якщо кузов нікудишній, то до чого будеш двигун тулити? Двигун можна зробити, з Польщі притягти 300 баксів, однокласник займається. Ну може ринкова ціна не зоо, але для мене буде 300, але вдарений гарно кузов це повна срака. І на продаж авто не роблять гарно, з виду нічого, але потім вилазить після зими.


(11-07-2018 11:15)torero :  Покраску определить проще всего, если думать головой, то покраска 1 элемента до 100$. Ремонт же мотора может вылиться в тысячи долларов, и после этого всего не будет уже идеалаПоехали
Якщо легке ДТП, притерся, то фігня, якщо нормальний биток, то це зальот, машину може вести, вище писав, якщо жуки то це 100 процентна дірка через пару років, корозія вже вилазить назовні, маляра мені показували вскритих жуків. краще купити биту, бачити як машина вдарена і зробити для себе і їздити спокійно. Краще авто буде з реальним пробігом і в нормальному стані, це значить, що двигун нормально обслуговували. І краще взяти таке ніж з намальованим пробігом в 20-40-80 тисяч...


(11-07-2018 09:43)Олександр М. :  
(10-07-2018 20:27)torero :  Судя по дате созданию темы - ищете авто не меньше 1,5 мес. ИМХО, или завышенные требования, или все настолько плохо на отечественном авторынкеHello!


Все действительно плохо) У меня брат уже месяца 3 ищет) Фабии комби тоже рассматривает, 80% пригнаны с Европы и продаются по доверке, процентов 15 продают перекупы с неизвестной историей, остальные продают вроде как владельцы, уже по нескольким вариантам пробивал историю в официалов, все либо битые, либо со скрученным пробегом

Перекуп знайомий сказав і півроку можна чекати, доречі, за ці 1.5 місяці ні разу не подзвонив мені, я його просив подивитись кілька варіантів, які він вхлам розірвав, спочатку по фото і самій об'яві, але на мої вмовляння подивитись погодився, поїхав зі мною і показав на практиці, потім показав об'яву і вказав на фото та опис, де написана можлива неправда, потім все це показав на машині. І сказав, що якщо щось буде, то дасть знати, а поки іди набирайся досвіду сам, надумаєш вже точно купувати, то зови. От чому я продав своє авто, бо захотів купити більш комфортніше, але воно почало з мене і гроші вже більше сосати, бо час прийшов, але довів все до ума і продав. Інші чого продають, бо є якась фігня, особливо, якщо господар вже не перший, то перший ще може продавати, бо назбирав на краще, або влупили його, підшаманив і на базар... в знайомого корозія полізла, підфарбував, через два роки знову полізла, зараз підфарбує і буде продавати, машину брав з салону, рік 2011... Самі в себе спитайте відверто- чому продавав авто?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 11-07-2018 23:01 Дрон.)
Шукати всі повідомлення учасника
torero Немає
Писатель
***

Повідомлень: 296
Приєднався: Apr 2012

Passat
Повідомлення: #102
12-07-2018 11:28 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

Ну два комплекта резины за 84 т.км городской эксплуатации я вам без проблем ушатаю. На моем авто 61 т.км., у меня с 17 т.км., новую резину поставил на 55 т.км. Да, на старой еще можно проехать 10-15 т.км., но зачем? Выгоднее ее продать, добавить и катать на новенькой, свежей, безопасной резине, чем дотирать остатки и думать про глубину луж, чтобы не занеслоHello!
Также и колодки, знакомый на таком же авто менял на 75 т.км., я уже на 56, ну если они стерлись, то что мне ждать пока металлом тереть начнут?
Сайленты рычагов, тупо начал слышать справа стук, поменял оба в сборе - тишина, наслаждаюсь, хоть можно было один перепрресовать, ждать второго, зато родноеMr. Green
Воробей-камикадзе пробил мне радиатор кондера, изза пустой системы убился компрессор, теперь гудит, на днях поменяю компрессор + радиатор. Вот и ститайте, на 61 т.км. уже сколько косяков и не родных деталей.
Насчет битка, который боком едет - согласен, но такие косяки не заметить не возможно, если это не первое в жизни авто.
Просто если условный авто стоит 5-6,5, ИМХО проще смотреть за 6,5 и торговаться, чем копать дно авторынка, где и обитают все битки и разорваные экземпляры.
Насчет пробега - это уже правило, к сожалению. Чтобы продать, нужно скрутить, иначе даже звонить не будут, знакомые перекупы говорят, что для покупателя психологически проще купить авто со скрученным до 120 т.км. и неизвестным реальным пробегом (даже если знают, что не родной), чем с реальным 250 т.км.
Хорошее авто - новое авто, остальное - всегда компромисс.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-07-2018 11:35 torero.)
Шукати всі повідомлення учасника
Дрон Немає
Ученик
*

Повідомлень: 29
Приєднався: May 2018

Повідомлення: #103
12-07-2018 16:58 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

В мене літня резина тойо була 120 відходила в купі із зимою. Взимку далі міста не їздив. На авто, що дивився була кумхо літня. Залишок протектора при 84 пробігу авто і резини зі слів 40 тис був такий як на моїй тойо 120, в батька теж стоїть тойо, пробіг 40, так там висота протектора ого-го. Привід передній, приїжджав машину дивитись на батьковій, ходив дивився для порівняння.
Шукати всі повідомлення учасника
juristkostya Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 087
Приєднався: May 2012
Харьков
Повідомлення: #104
12-07-2018 16:59 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

Цитата: Майже всі, що продаються, то після ДТП, де кілограми шпатлівки, яка потім потріскається, перевертні, битки, яких тягне на трасі, по постраждала геометрія, це усувається корегуванням розвалом-сходженням. Ти купляєш, в тебе їсть резину, зробив розвал, тягне машину, що за Х? Якщо кузов нікудишній, то до чого будеш двигун тулити?
Так смысл иметь собственный толщиномер ЛКП?
Для проверки геометрии нужно делать промеры кузова по контрольным точкам - т.е., гнать на специализованную "кузовную" СТО. А уж там, заодно, и толщину краски проверят, это фигня-вопрос.

С уважением,
Константин https://pentaxphotogallery.com/artist-ga...d=20167028
Шукати всі повідомлення учасника
zhenya Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 2 446
Приєднався: Jul 2006
Deutschland
1.2 htp -> А5 vRS 2.0 TFSI -> A170 CDI -> A5 FL vRS 2.0 TDI DSG + Golf 7 Kombi 1,6 TDI
Повідомлення: #105
12-07-2018 17:39 Fabia 2 універсал не можу обрати

(12-07-2018 16:58)Дрон :  В мене літня резина тойо була 120 відходила в купі із зимою. Взимку далі міста не їздив. На авто, що дивився була кумхо літня. Залишок протектора при 84 пробігу авто і резини зі слів 40 тис був такий як на моїй тойо 120, в батька теж стоїть тойо, пробіг 40, так там висота протектора ого-го. Привід передній, приїжджав машину дивитись на батьковій, ходив дивився для порівняння.

А я когда-то, ещё на Фабии, зимнюю резину перед зимой новую купил, а в марте выбросил совсем лысую проехав на ней около 15 тыс... Правда я при этом почти каждую неделю на слаломы с друзьями ездил. )
Шукати всі повідомлення учасника
Дрон Немає
Ученик
*

Повідомлень: 29
Приєднався: May 2018

Повідомлення: #106
12-07-2018 21:08 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

(12-07-2018 16:59)juristkostya :  
Цитата: Майже всі, що продаються, то після ДТП, де кілограми шпатлівки, яка потім потріскається, перевертні, битки, яких тягне на трасі, по постраждала геометрія, це усувається корегуванням розвалом-сходженням. Ти купляєш, в тебе їсть резину, зробив розвал, тягне машину, що за Х? Якщо кузов нікудишній, то до чого будеш двигун тулити?
Так смысл иметь собственный толщиномер ЛКП?
Для проверки геометрии нужно делать промеры кузова по контрольным точкам - т.е., гнать на специализованную "кузовную" СТО. А уж там, заодно, и толщину краски проверят, это фигня-вопрос.

З товщинометром я буду відсіювати погані варіанти зразу, а перед реальним варіантом на сто 100 відсотків, пошкодуєш грошей на діагностику, покажеш на ремонт нормальний.
Шукати всі повідомлення учасника
juristkostya Немає
Классик
****

Повідомлень: 1 087
Приєднався: May 2012
Харьков
Повідомлення: #107
12-07-2018 23:33 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

Капец логика....отсеять ровный и не ржавый кузов, поскольку, допустим, крыло неаккуратно порихтовано....

С уважением,
Константин https://pentaxphotogallery.com/artist-ga...d=20167028
Шукати всі повідомлення учасника
Misterd Немає
Алексей
*****

Повідомлень: 8 075
Приєднався: Jun 2008
Поділля
Seat Ibiza ST 1.6 TDI Reference+)
Повідомлення: #108
13-07-2018 07:54 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

важко Вам буде щось купитиУпал и качаюсь
уявляю скільки разів ви потім згадаєте власника як щось знайдете те що він вам одразу не сказав, я б мабуть, якби продавав якесь авто, то вам би не віддав Упал и качаюсь

Skoda Fabia Combi
Seat Ibiza ST
Шукати всі повідомлення учасника
Sparkle Немає
Писатель
***

Повідомлень: 269
Приєднався: Feb 2018
Киев
Skoda Fabia Combi BBZ
Повідомлення: #109
13-07-2018 09:30 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

(13-07-2018 07:54)Misterd :  важко Вам буде щось купитиУпал и качаюсь
уявляю скільки разів ви потім згадаєте власника як щось знайдете те що він вам одразу не сказав, я б мабуть, якби продавав якесь авто, то вам би не віддав Упал и качаюсь

Всі ми хочемо купити ідеальне і за дешево, а своє продаватимемо чим дорожче
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-07-2018 09:30 Sparkle.)
Шукати всі повідомлення учасника
Дрон Немає
Ученик
*

Повідомлень: 29
Приєднався: May 2018

Повідомлення: #110
13-07-2018 11:19 RE: Fabia 2 універсал не можу обрати

(13-07-2018 09:30)Sparkle :  
(13-07-2018 07:54)Misterd :  важко Вам буде щось купитиУпал и качаюсь
уявляю скільки разів ви потім згадаєте власника як щось знайдете те що він вам одразу не сказав, я б мабуть, якби продавав якесь авто, то вам би не віддав Упал и качаюсь

Всі ми хочемо купити ідеальне і за дешево, а своє продаватимемо чим дорожче

В тому й справа, що планку по ціні я підняв, дешево і ідеально не хочу. Є продають люди авто і все чесно розказують і ціна чесна, але є які ставлять ціну як за нормальне, не бит не фарбований, наприклад, є фабія хеч, людина все розказала, що було бите, що мінялось і цвна 6.5 аналог, але все приховує 8700? Хочу купитиинормальне авто за справедливу ціну. Шари не хочу!
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  допоможіть з вибором А5 універсал Мольфар 22 6 793 04-12-2017 11:43
Останнє: Deneshi
  Octavia A5 - який мотор і коробку передач обрати водію початківцю? Валерій С. 74 18 343 25-03-2016 08:31
Останнє: Байкер
  Універсал Октавія або Пассат krench 18 5 398 14-02-2013 19:14
Останнє: VVD
  Fabia 1.4TDI універсал - порекомендуйте!!!! Fabia1.4tdi 22 14 279 18-07-2012 14:00
Останнє: 1.2HTP
  Допоможіть обрати літню гуму 205/55 R16! (версія 2) Mikka 65 20 442 08-04-2010 21:30
Останнє: Supersonic

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1