Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Антирадар
Автор Повідомлення
zhurakivsky Немає
Ученик
*

Приєднався: Sep 2008

Повідомлення: #1
08-11-2008 19:07 Антирадар

Привіт всім. На днях побачив у продажу цікаву тему http://i-m.com.ua/query/antir/star.2041.htm# Ніколи таким не користувався, а з 17 листопада такі речі стануть актуальними. Менеджер з продажу, на жаль, не зміг мене переконати в доцільності цього приладу, оскільки він або таким ніколи не користувався, або взагалі не водій. Може хтось вже колись цікавився антирадарами і має більше інформації. Чи є сенс купувати такий прилад? Буду вдячний всім за відповідь.
Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #2
09-11-2008 11:30  

Незнаю як цей.
Іздив на робочій з радаромо більш менш був зрозумілим і дещо помагав,а пересів на іншу там радар маячив на певно на будь що постійно то мигав то піщав,як моб.дзвонив теж.
Яб собі теж купив,але проконсультуватись би в спец.шоб той конкретно сказав яку модель можна брати.
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #3
10-11-2008 09:41  

нажаль власного досвіду користування цим приладом немаю але не раз був свідком його роботи, скажу так що як на мене то це зайва трата грошей, та фігня лапає все від ліній електро передач до навіть тогож самого мобільника, а раз їхав з знайомими слава Богу швидкості не перевищували то радар подав сигнал вже далеко після того як проїхали пост, хоч вони нас пропасали конкретно. Ну можливо то тільки мені так пощастило, такщо чекаєм що скажуть інші.

Skoda Pajero Sport 3.0
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #4
10-11-2008 10:15  

Може пора їздити по правилах а не шукати лазєйок всяких? Оцтой
zhurakivsky Немає
Ученик
*

Повідомлення: #5
10-11-2008 10:23  

Інформація та враження про користування антирадарами в багатьох людей різна. Відпочивав цього року в Криму, сусідами в пансіонаті були росіяни, які приїхали на своїх власних автомобілях з Красноярська. Їхали тиждень. У всіх були антирадари. Казали що завдяки їм ніразу не попались за перевищення швидкості. На жаль, моделі я не запитав, оскільки раніше мене такі речі взагалі ніколи не цікавили, та й, відповідно, штрафи за перевищення були мізерними. Але сьогодні такі прилади мали б стати в пригоді водіям. Тому і виніс це питання на форум. Хотілось би справді почути думку спеціаліста, або можливо ссилку на викладений на цю тему матеріал в інтернеті.
zhurakivsky Немає
Ученик
*

Повідомлення: #6
10-11-2008 10:28  

pikach00 :Може пора їздити по правилах а не шукати лазєйок всяких? Оцтой
А мова і не йде про порушення правил. Просто коли їздиш часто та на великі відстані, то трохи надоїдають дорожні знаки, типу 30км ведуться ремонтні дороги, а дорогу зробили ще два роки назад, а за поворотом стоять гаїшники і косять капусту заміть того, щоб передати інформацію про "невідповідність знаків" у службу яка займається встановленням таких дорожніх знаків.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #7
10-11-2008 11:11  

zhurakivsky :
pikach00 :Може пора їздити по правилах а не шукати лазєйок всяких? Оцтой
А мова і не йде про порушення правил. Просто коли їздиш часто та на великі відстані, то трохи надоїдають дорожні знаки, типу 30км ведуться ремонтні дороги, а дорогу зробили ще два роки назад, а за поворотом стоять гаїшники і косять капусту заміть того, щоб передати інформацію про "невідповідність знаків" у службу яка займається встановленням таких дорожніх знаків.

+100

А ще на скільки я знаю відміняють той запас у 20 км/год за який давали попередження або мінімальний штраф. Я завжди у місті і на трасі намагався тримати швидкість у межах допустима + 20.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #8
10-11-2008 15:00  

соррі за оффтоп

звідки інфа про відміну "запасу"?
pikach00 Немає
Рассказчик