Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
некоторые изменения в налогообложении
Автор Повідомлення
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #1
20-05-2010 19:47 некоторые изменения в налогообложении

Верховна Рада України ухвалила Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо оподаткування)

Законом внесено зміни до низки законодавчих актів з питань оподаткування з метою збільшення надходження податків і зборів до бюджетів усіх рівнів. Зокрема, до законів: "Про акцизний збір на алкогольні напої та тютюнові вироби"; "Про ставки акцизного збору і ввізного мита на деякі товари (продукцію)"; "Про ставки акцизного збору на спирт етиловий та алкогольні напої"; "Про ставки акцизного збору на тютюнові вироби".

Кодекс законів про працю України доповнено положенням, згідно з яким центральні органи виконавчої влади здійснюють контроль за додержанням законодавства про працю на підприємствах, в установах і організаціях, що перебувають у їх функціональному підпорядкуванні, крім органів державної податкової служби, які мають право з метою перевірки дотримання податкового законодавства здійснювати такий контроль на всіх підприємствах, установах та організаціях незалежно від форм власності і підпорядкування..

Статтю 1 Закону "Про систему оподаткування" доповнено нормою, яка передбачає, що Верховна Рада Автономної Республіки Крим і сільські, селищні, міські ради можуть встановлювати додаткові пільги щодо оподаткування місцевими податками і зборами, земельного податку та податку з власників транспортних засобів та інших самохідних машин і механізмів у межах сум, що надходять до їх бюджетів. Надання таких пільг не може порушувати принципи рівності, недопущення будь-яких проявів податкової дискримінації відповідно до статті 3 цього закону.

Законом передбачено, що державна податкова адміністрація розробляє та розміщує на своєму офіційному веб-сайті програмне забезпечення з відкритим кодом для ведення обліку записів у реєстрах виданих та отриманих податкових накладних в електронному вигляді і забезпечує його безоплатне розповсюдження (включаючи зміни і доповнення) шляхом надання можливості для копіювання такого програмного забезпечення як через Інтернет, так і шляхом запису на носії інформації платника за його запитом.

Що стосується віднесення збитків у складі валових витрат платника податку минулих років станом на 1 січня 2010 року, то у 2010 році встановлено обмеження у розмірі 20 відсотків суми від'ємного значення об'єкта оподаткування з податку на прибуток.

У Законі "Про оподаткування прибутку підприємств" визначено, що доходи від кредитних операцій банків, нараховані за період з 1 січня 2009 року, але не отримані станом на 1 січня 2010 року, включаються до складу валового доходу банку на дату їх фактичного отримання. Норми зазначеного пункту не застосовуються у разі, якщо доходи від кредитних операцій банків, нараховані за період з 1 січня 2009 року до 1 січня 2010 року включені до складу валового доходу протягом 2009 року.

Встановлено також, що починаючи з 1 січня 2011 року платник податку - підприємство (крім банків та інших фінансових установ), доходи якого, а саме: чистий дохід (виручка) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг), інші операційні доходи, дохід від участі в капіталі, інші фінансові доходи, інші доходи та надзвичайні доходи за річною фінансовою звітністю за попередній рік, становлять сто мільйонів гривень і більше, веде бухгалтерський облік тимчасових та постійних податкових різниць, визначених за методикою, затвердженою Міністерством фінансів України.

Передбачено, що закон набуде чинності стосовно акцизів та інших ресурсних платежів - з дня його опублікування, стосовно оподаткування прибутку підприємств - з наступного кварталу, тобто з 1 липня, стосовно ПДВ - з 1 червня.

Відповідний законопроект, до якого було внесено деякі зміни під час голосування, зареєстровано за №6337.
http://gska2.rada.gov.ua/pls/zweb_n/webp...3511=37590

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Lady Немає
девочка из администрации
*****

Повідомлень: 22 054
Приєднався: Mar 2007

серебристая :))
Повідомлення: #2
21-05-2010 14:55 Ответ: некоторые изменения в налогообложении

Ляпина обеспокоена возможным вмешательством налоговой в предпринимательскую деятельность

Государственная налоговая администрация получила огромные дополнительные полномочия относительно вмешательства в предпринимательскую деятельность. Об этом заявила народный депутат от НУНС, представительница партии "За Украину!" Ксения Ляпина, комментируя принятие Закона "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины (насчет налогообложения)".

"Минфин настаивает, чтобы у сборщиков налогов было право в любой момент входить на предприятие и проводить так называемое обследование", - цитирует политика пресс-служба партии. Она объяснила, что налоговая сможет не только проводить проверку финансовых документов относительно начисления налогов, а физически в любой момент контролировать работу и получать информацию от работников.

"Все это закончится каким-то "маски-шоу", во время которого будут "валить" работников, извините, "лицом в асфальт", чтобы они предоставили какие-то свидетельства, что будто они работают по другому графику, чем это зафиксировано предприятием", - предупреждает парламентарий.

"Это способ административного выдавливания как дополнительных налогов, так и в первую очередь взяток. Минфин хочет создать дополнительные возможности давления на бизнес, и он их получил", - подчеркнула К. Ляпина.

Напомним, ранее Верховная Рада поддержала инициативу правительства относительно повышения ставок на акциз, усиления администрирования НДС и изменений рентной платы за пользование недрами. За соответствующий Закон "О внесении изменений в некоторые законодательные акты Украины (относительно налогообложения)" проголосовали 246 народных избранников.

Источник: ЛIГАБiзнесIнформ
Повбывав быПовбывав быПовбывав бы
Цитата:Это война , война объявленная властью ,против своего народа .

Не нужно меня обижать, я девочка ранимая, чуть что-сразу в слезы… а потом с заплаканными глазами так сложно понять кому попадаешь лопатой по голове…
Девушка
Дякую всім. Було весело! (с) Mr. Green
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Изменения в Налоговый кодекс и Законодательство Артемзон 5 2 536 30-12-2014 09:54
Останнє: balu_kiev
  Правительство одобрило изменения в порядок купли-продажи транспортных средств Vprave 2 1 678 08-04-2013 10:56
Останнє: longer
  Нужно ли переоформлять технический паспорт на автомобиль после изменения прописки? Fraer 29 31 610 15-02-2013 18:16
Останнє: Predator_76
  Изменения в 111 Инструкцию МВД Vprave 5 2 787 13-12-2011 09:51
Останнє: Nico
  Изменения в 111 инструкцию ГАИ. Очень даже интересно Vprave 58 22 898 29-07-2011 20:00
Останнє: Донской
  Подготовлены первые изменения к Налоговому кодексу Lady 0 1 297 16-02-2011 10:33
Останнє: Lady
  ГАИ инициирует изменения в ПДД (проект изменений) - обсуждаем! Mazh 26 7 714 19-03-2010 14:07
Останнє: M4
  Некоторые изменения в ГК, я правильно понимаю? Sanex 1 1 829 14-12-2009 12:35
Останнє: Оrchid
  Изменения в ПДД от 03.09.2009 (вступили в силу с 14.09.2009) Mazh 5 3 198 23-10-2009 07:55
Останнє: Maxx-SkodNIK
  Изменения в ПДД markl 13 4 129 13-11-2008 18:22
Останнє: B.E.S.

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1