Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
КНИГА СКАРГ для власників шкоди
Автор Повідомлення
Вадімчик Немає
Ученик
*

Повідомлень: 8
Приєднався: Jan 2008

Skoda Fabia 1,2 хетчбек
Повідомлення: #1
04-02-2008 10:24 КНИГА СКАРГ для власників шкоди

Всім доброго дня. Hello!
Звичайно на сьогоднішній день кожен намагається за рахунок когось іншого заробити собі якийсь капітал. Ну це діло стало вже звичним... Але ж всьому має бути якась міра?... Добыча мыслей Повбывав бы Пропоную в цій темі висвітлювати всі випадки кидалова в салонах та сертифікованих сервісах м.Львів. Драка
Шукати всі повідомлення учасника
Вадімчик Немає
Ученик
*

Повідомлень: 8
Приєднався: Jan 2008

Skoda Fabia 1,2 хетчбек
Повідомлення: #2
04-02-2008 11:19  

Як я вже писав раніше, недавно придбав собі фабію 1,2. На момент придбання пробіг був 27 тис.км. Проїздив 3 тис.км. (до третього ТО залишилося 1,5 тис.км.) і вдруг почала погано працювати обдувка скла (читав на форумах, що є така проблема у шкодах). Поїхав на сервіс Галич-Авто, поміняв фільтр (обійшлося в 180 грн робота+фільтр салону). Ну радує - обдувка запрацювала...

Але ось настав довгоочікуваний момент продження третього ТО (пробіг 30 тис.км) і я звичайно почав по форумах шукати де роблять непогано і недорого. Виявилося, що це має бути сервіс "ГАЛАНТ-АВТО". Поїхав туди поцікавився, скільки буде коштувати 3-є ТО і сказав, що півмісяця тому міняв фільтр салону. У відповідь сказали, що 3-є ТО має бути орінтовно 800 грн., а якщо міняли фільтр салону, то буде ще дешевше на 150 грн. Ну як ви розумієте - здавалося що все було б просто супер. А не тут то було... Завіз авто на сервіс, віддав сервісну книгу, чеки по попередніх ремонтах, щоб бачили, що там мінялося (бо авто купував в Києві та й той фільтр салону міняв 1,5 тис.км.назад), і звичайно зачекав доки авто зроблять. І тут все почалося... Приїхав по своє авто і тут мені виставляють рахуночок тільки на 1300 грн (лише в 2 рази більше здерли від тої суми про яку говорили). В мене аж слів не стало. Ну добре - подивився, що ж вони мені такого там зробили... І що ж поміняли масло, повітряний і масляний фільтр, гальмівні колодки (правда щось гальма стали взагалі жахливо працювати, певно погано прокачали чи навіть не знаю, що там таке сталося, але гальмівний шлях став таким довгим, що я вже неодноразово лудьве не попадав в халепу), і до того всього ще й фільтр салону поміняли (а обдувка почала знову погано працювати, що свідчить про те, що ніхто ніякорго фільтра не міняв, а просто витягнули, подивилися, що він чистий, та й знову поставили та й то мабуть не так як слідує). Коли я спитав для чого фільтр салону поміняли, то мені менеджерка впевнено відповіла, що він був такий чорний (хоча дивно як це він може бути чорний в зимовий період коли немає пилу і через 1 тис.км...). На те що я в не вірю в те, що фільтр був чорний, вона почала образливою мовою розповідати мені, що вони зобовязані були міняти фільтр на 30 тис.км і їй всеодно, що його недавно міняли також на сертифікованому сервісному центрі (про що були всі підтверджувальні документи).

Після цього зрозумів одне, що коли везеш авто на чергове ТО, то треба хоча б:
1. Попросити в них всі розцінки.
2. Стояти над майстром від початку ТО і до кінця, бо з отриманого досвіду розумієш, що на 50% всеодно рахунок може бути більшим від того, що дійсно роблять.
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила
*****

Повідомлень: 2 931
Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #3
04-02-2008 12:21  

Не хочу нікого прикривати Smile

Але:
1. Те що гальмівний шлях став довгий це нормально - мені нещодавно поміняли тільки передні колодки і поки не притерлися (приблизно 300-500 км то було дуже відчутно!), уявляю собі який гальмівний шлях при заміні всіх колодок. Доречі старший майстер-приймальник Володя мене попередив щоб я був обережним з гальмами поки не притруться.
2. На рахунок фільтрів. В мене була аналогічна ситуація. При запису я розповів свою історію про те що мінялося а що ні і що при ТО не треба міняти все але коил я приїхав на ТО через 2 тижні то не полінився нагадати бо за 2 тижні в них стільки машин пройшло що вони і я впевнений ніхто цього не запамятає.
3. Най майстрами там стояти не треба але ОБОВЯЗКОВО треба перед оплатою подивитися на акт виконаних робіт (той листочок який майстер відносить секретарці після виконання робіт). Якщо він не відповідає тому про що ти їх просив коли заганяв машину тоді варто підняти кіпіш. Нажаль ніхто ідеально не працює і у всіх бувають збої.

На рахунок вартості. Я впевнений що це потягнули саме колодки оскільки вони не входять в ТО то тобі назвали вартість ТО без вартості заміни колодок оскільки вони не знали треба їх міняти чи ні. Але згідно з ТО майстер повинен перевірити стан колодок і не має права тебе відпустити з аварійною гальмівною системою. Дивно чому по ходу виконання робіт тобі про це не повідомили. Оскільки коли я там декілька разів виконував певні роботи і знаходився на території СТО весь час то або майстер або мастер-приймальник знаходили мене і повідомляли про відхилення від запланованих робіт.

А ще в тебе є клуб Wink і перед тим як кудись їхати не полінуйся і подзвони комусь із наших і порадься де і як себе вести - всюди свої нюанси. Для того ми тут і є щоб полегшувати один одному життя та будні експлуатації наших улюблених залізних коней!

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Вадімчик Немає
Ученик
*

Повідомлень: 8
Приєднався: Jan 2008

Skoda Fabia 1,2 хетчбек
Повідомлення: #4
04-02-2008 15:06  

При запису я розповів свою історію про те що мінялося а що ні і що при ТО не треба міняти все але коил я приїхав на ТО через 2 тижні то не полінився нагадати бо за 2 тижні в них стільки машин пройшло що вони і я впевнений ніхто цього не запамятає.

Я їм про попередні заміни нагадав в момент передачі ключів від авто майстру.

А ще в тебе є клуб Wink і перед тим як кудись їхати не полінуйся і подзвони комусь із наших і порадься де і як себе вести - всюди свої нюанси. Для того ми тут і є щоб полегшувати один одному життя та будні експлуатації наших улюблених залізних коней![/quote]

[b]Попередньо вдячний за запропоновану допомогу.
[/b]
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила
*****

Повідомлень: 2 931
Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #5
16-07-2008 13:35  

Піднімаю тему. Вважаю що вона по суті коректніша ніж "Неприємна ситуація на Галант Авто" або "Галич Авто це просто ;%Confused*(" ітд. Вважаю що як би там не було для запобігання упередженості буде краще писати відгуки і негативні і позитивні в одній темі про всі СТО та Автосалони. Можливо це також і допоможе СТО покращити свої сервіси коли вони в одному місці зможуть почитати про переваги і недоліки свої та конкурентів.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Повідомлень: 228
Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #6
16-07-2008 14:50  

StE@LtH :Піднімаю тему. Вважаю що вона по суті коректніша ніж "Неприємна ситуація на Галант Авто" або "Галич Авто це просто ;%Confused*(" ітд. Вважаю що як би там не було для запобігання упередженості буде краще писати відгуки і негативні і позитивні в одній темі про всі СТО та Автосалони. Можливо це також і допоможе СТО покращити свої сервіси коли вони в одному місці зможуть почитати про переваги і недоліки свої та конкурентів.

Маю на рахунок того свою думку. А саме: думаю, що не доцільно скидувати все в одну купу. Оскільки тут буде проходити обговорення не одного, а як мінімум трьох об"єктів, то, по ходу розмови, обговорення, суті питання, і вирішення проблеми по даним СТО, все зіб"ється в одну велику і запутану тему, де з часом важко буде розібрати, хто про кого написав, що мав на увазі, і т.д.
А так існують вже теми по 2 СТО, де йде обговорення , яке стосується безпосередньо того сервісу чи автосалону. Думаю що невдовзі хтось напише відгук, і про ще один сервіс, і тоді нарисується більш-менш картина, що як і до чого !
В кого які думки з того приводу ?

Да поможет Тебе большой Google.
Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила
*****

Повідомлень: 2 931
Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #7
16-07-2008 15:12  

Згідний - але тут є два моменти. Для прикладу наведу нашу Юридичну гілку.

Там є тема по страховим (усім). І ще коли в когось починається пригода то створюють окрему тему. Оскільки історії із страховими випадками довготривалі то люди періодично відписують хід процесу по конкретному випадку. А якщо в когось є просто відгук, то пишуть в загальну тему.

В нашому випадку візьмем для прикладу Роху - то йому доцільно булоб написати в загальну тему оскільки ми маємо результат. У випадку IvanoBulo доцільно створювати тему оскільки він розпочав "Боротьбу за правду" і усім нам корисно буде слідкувати за розвитком подій.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Повідомлень: 228
Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #8
16-07-2008 15:50  

Ну, тоді виходить так, що будуть іти відгуки і тут і там. Але все залежить від ситуації, і від окремо взятого випадку, тобто, куди буде доцільніше написати той чи інший пост, і у вигляді відгуку, чи як певний процес із логічним і чітким розвитком подій.

Да поможет Тебе большой Google.
Шукати всі повідомлення учасника
Roha Немає
Мегаписака
*****

Повідомлень: 1 568
Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #9
16-07-2008 16:54  

хмм Книги скарг ще непридумали в львівській гілці коли мені "пощастило" на сервісі. Razz

Збивати все в одну тему можна, все залежить від конкретного випадку.

Насправді хотілося б колись побачити не тільки книгу скарг а й Книгу подяк так сказать. Думаю вот в неї можна писати все як в одну тему.

П.С. Хммм цікаво коли вже якісь представникі сервісів дадуть про себе знати на форумі.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила
*****

Повідомлень: 2 931
Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #10
16-07-2008 17:07  

Roha :хмм Книги скарг ще непридумали в львівській гілці коли мені "пощастило" на сервісі. Razz

Зверни увагу коли було створену цю тему ... вона просто була на другій сторінці.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 


Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Де у Львові можна придбати все для шкоди. kampan 39 38 209 07-12-2015 11:47
Останнє: chystoedy
  Нове Лице на Трасі Шкоди клубу..... Yura2505 15 5 207 30-08-2010 16:34
Останнє: Олексій
  Шукаю недороге якісне СТО для Шкоди у м.Львові kolodik 14 7 410 26-05-2010 21:56
Останнє: profesor2707
  Крадіжка Шкоди Октавія!!! MarkOH 12 5 630 05-03-2009 00:04
Останнє: doc_tor

Швидкий перехід:


Переглядають: Гості: 1