![]() |
Зчитування логіну приборки - Версія для друку +- Skoda Club Ukraine forum (https://www.skoda-club.org.ua/forum) +-- Форум: Автомобільчик (/forumdisplay.php?fid=20) +--- Форум: Обслуговування та ремонт (/forumdisplay.php?fid=29) +--- Тема: Зчитування логіну приборки (/showthread.php?tid=129382) |
Зчитування логіну приборки - AndreyKD - 21-01-2024 23:26 Слава Україні. Треба допомога у зчитуванні логіну приборної панелі, автомобіль Шкода а5 2005 року. Хочу прописати запасний ключ. У основному ключі стоїть чіп id48 (це я знаю точно). Але далі, все якось заплутано. Купив кабель kkl 409.01 чіп FTDI, встановив драйвери, але не можу зачитати логін приборної панелі, програма vag eeprom programmer 1.19g пише що не баче блоку (No ECU Found - не найден блок управления),пробував VAG K+CAN Commander 2.5 теж саме, не під'єднується. Хто має досвід буду вдячний за пораду. Якщо треба якась інформація по блокам, то напишу додатково бо ж ще шнур з васею діагностом, то якби інформацію можу витягнути. Модель моєї приборки 1Z0 920 810D, так само і відображається іммобілайзер, але сам номер іммобілайзер якійсь дивний написано "іммо 3562" хоча в інтернеті писали що повинен бути код з цифрами і буквами. Ще питання,як зрозуміти, іммо йде окремим блоком чи разом з приборкою? Перед цим писав вже, у блоці 17 (панель приборної) vag номер 1Z0 920 810D, у блоці 25 (іммобілайзер) vag номер такий же 1Z0 920 810D. Може взагалі не там шукаю. Хіба на всьому форумі немає знатоків? |