Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
SOS! БТІ не віддає документи з реестрації по довіреності
Автор Повідомлення
VYP Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2008
Киев
Повідомлення: #1
27-10-2008 14:12 SOS! БТІ не віддає документи з реестрації по довіреності

Придбали гаражний бокс всі процедури щодо купівлі-продажу пройшли успішно залишилося лише зареєструвати в БТІ.
Гараж оформлений на мамку, на реєстрацію документи подавав я по довіреності. В БТІ прийняли документи разом із копією довіреності, Зараз документи вже готові однак відмовляються мені віддати тому, що в мене в довіреності не вказано "БТІ". Був в їхніх юристів - сказали, що це усне розпорядження їхнього керівництва, що в довіреністі обовязково має бути вказано "БТІ".

Суть питання: чи мають право не віддати мені документи зараз, адже розпорядження щодо наявності напису БТІ було усне, і тим більше, вони ж по цій довіреності прийняли від мене документи.
Інша справа якщо у мене довіреність складена не вірно і по цій довіреності вони дійсно не мають права видавати мені документи (незважаючи на дане розпорядження).
Текст довіреності - нижче, хто в цьому розуміється розясніть будь-ласка чи підходить дана довіреність і як діяти далі, якщо ж все таки підходить.
Нову довіреність робити накладно, адже мамка живе в Харькові + я на роботі + це додаткові витрати, які не хотілося б нести лише із-за "усного розпорядження".

ДОВІРЕНІСТЬ
Я, особа, що підписалася нижче, ...... , цією довіреністю уповноважую гр. ..... , бути моїм представником у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у комунальних відділах, Київенерго, „Укртелеком" з питання реєстрації та відкриття особистих рахунків, подавати та одержувати, підписувати від мого імені різного роду заяви, документи, довідки, договори; бути представником у комунальних підприємствах та організаціях з питань: сплати комунальних послуг, одержання довідок про відсутність заборгованості, розпечаток, дублікатів, вести мої справи у всіх судових та адміністративних установах з усіма правами, що надаються законом позивачу, відповідачу, третій особі та потерпілому, у тому числі з правом закінчення справ миром, визнання або відмови повністю або частково від позовних вимог отримання грошей та майна, видавати усякого роду підписки, всюди замість мене розписуватись та виконувати інші дії, пов'язані з даною і довіреністю.
Довіреність видана строком на ТРИ РОКИ і дійсна до четвертого серпня дві тисячі дев'ятого року.

Дякую Честь!
Шукати всі повідомлення учасника
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #2
27-10-2008 18:18  

Если есть 2-3 недели времени, попробуйте письменно обратиться в это БТИ на имя руковоидителя. В обращении опишите всю ситуацию. В любом случае они вам ответят:
1. Если скажут что это всё неправомерно и вы можете забрать документы, подходите с этим письмом в нужный отдел, предъявляйте свою доверенность, этот ответ и забирайте документы.
2. Если будет отписка, без каких-либо ссылок на законодательство, смело можно добиваться правды и дальше, вплоть до суда (если оно стоит того).
Но, в любоми случае я уверен, что ответ будет такой, как указано в п.1. Так как любой начальник понимает, что он несёт полную ответственность за то, что он подписывает в качестве ответа на официальное обращение согласно Закона Украины "Про звернення громадян".
То есть, здесь в любом случае он не ответит Вам что "по моему усному распоряжению ..." и т.д. А если произойдёт что то невероятное и он так ответит, то он прямо нарушит Конституцию Украины, где указано, что "... Органи державної влади та органи місцевого самоврядування,
їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах
повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами
України ..." (ст. 19)
VYP Немає
Рассказчик
**

Киев
Повідомлення: #3
27-10-2008 20:26  

Дякую Flagman Hello!
Час є, машини ще немає (на гараж витратились) так що можна і Поскакали як мінімум до нового року.
Проблему дуже просто вирішити - приїде мамка й сама забере потрібно лише знайти час (адже вона також працює) + 980 км.

Справа в іншому: Чому вона повинна це робити - із-за чієїсь примхи?
Да, там дійсно не написано БТІ (довіреність робилася 2 роки назад для інших цілей, але робили так звану ""генеральну" і старались передбачити все), тому там написано "у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування", що, на мою думку, включає і БТІ, адже ніде не зазначено "окрім БТІ".
Просто дістало, що людей не вважають за людей, ніхто не хоче розбиратися, читати і т. д. не написано "в т.ч. БТІ" значить пошлють, бо НАСАЛЬНІК хоче щоб було написано. До речі мені ще в черзі одна жіночка сказала, що не дадуть бо не написано БТІ, (так, що я так розумію, що вже були випадки і не один, раз люди про це знають), я не повірив - зря.
При чому ПОСЛАЛИ в такій формі: ідіть в 33 кім. до мого насальніка, якщо вона дозволить то дам, в 33 ідіть у 18 кім до наших юристів - хай почитають, якщо дозволять то дамо, юристи почитали - результат вам уже відомий:
- не дамо бо не написано
- а хто сказав, що має бути написано
- насальство
- покажіть розпорядження, і скажіть його №
- розпорядження було в усній формі
- в усній не може вважатися офіційним, тим більше ви ж у мене по цій довіреності документи прийняли
- прийняти це одне, а видати інше
Ми з ними Поскакали Драка Поскакали хв 20-30 в результаті ідіть в 33 і там вирішуйте (ваша сказка хороша начинай сначала).
Прийшов в 33 їх уже немає Добыча мыслей
Одним словом пів дня в чергах і Evil or Very Mad настрій.
І тут уже справа принципу, якщо я правий то однозначно Поскакали Повбывав бы , а якщо ні, то без проблем приїде мамка - забере.
Я просто сам не впевнений що довіреність правильно написана, якщо там питання лише БТІ (про що мені розповідали їхні юристи) то тут я правий на 100%, а можливо там ще щось потрібно Хм , можливо якийсь пункт стосовно майна не передбачено Хм я ж тому і написав, щоб хтось почитав і розяснив.

Зараз готую скаргу, в середу буду пробувати вчити їх поважати людей Mr. Green
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #4
28-10-2008 08:53  

А довіренність нормальну зробити і переслати не пробували?
VYP Немає
Рассказчик
**

Киев
Повідомлення: #5
28-10-2008 12:03  

DRB :А довіренність нормальну зробити і переслати не пробували?

Можна і зробити, які питання, проблема ж не в цьому - це буде така ж довіреність в якій будуть дописані 5 слів "у різного роду установах, організаціях, підприємствах, незалежно від форм власності та їх підпорядкування, в тому числі у БТІ", по такій довіреності документи мені віддадуть (запевнили на 100%), але ж суть довіреності не зміниться, я просто за власний рахунок (вартість нової дов. + втрачений час) задовільню УСНЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ начальства (ХАЧУ БАЧИТИ ТРИ БУКВИ "БТІ" Є - ВІДДАВАЙ, НЕМАЄ - ПОСИЛАЙ), я б ще зрозумів якби в мене не прийняли документи, так ні - почитали взяли копію довіреності - підійшла, по ній все оформили, поставили всі штампи, а прийшов забирати - нема БТІ і все тут - переробляй, чи в нашій державі це вважається нормою? Дятел як кажуть: "Дуракам Закон не писан, если писан то не читан, если читан то не понят, если понят то не так" Оцтой .
Scorpio Немає
Мегаписака

Приєднався: Jul 2006
Киев
Passat 1.8TSI, Multivan 2.5TDI 4Motion
Skype IDkulygin_03
Повідомлення: #6
28-10-2008 12:30  

есть такая практика в БТИ, подойдите на 2-й этаж, там есть консультация, пообщайтесь там с юристами.
Не поможет, тогда на 1-й этаж в канцелярию зарегистрируйте жалобу, в течение месяца они обязаны ответить/отреагировать.
в жалобе побольше фактов, когда обращались за выдачей справки, кто отказал и т.д.
VYP Немає
Рассказчик
**

Киев
Повідомлення: #7
28-10-2008 14:11  

Дякую Scorpio Hello! Завтра спробую Добыча мыслей Добыча мыслей Добыча мыслей
VasiliSK Немає
Attorney

Приєднався: Feb 2006

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #8
28-10-2008 14:30  

два варианта:
1. подойдите к сенчуку на прием-обїясните-он вменяемі йдядька
2. Возьмите жоверенность перешлите матери, она подойдет к тому отариусу которій делал доверенность и вместо новой доверенности за 100грн., она сделает исправление (в.т.ч. БТІ) і допишет добавленному и исправленному верить. єто ничего не стоит. Мать перешлет ее вам почтой назад.

п.с. БТІ скотская организация...
Sanex Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2006

Повідомлення: #9
29-10-2008 11:24  

Если по доброму не получится, то можно написать заявление в прокуратуру о том что в БТИ ущемляют ваши права, может ничего и не добъетесь, но гемороя для БТИ добавите, тем более у прокуратуры почти всегда есть зуб на БТИ. Если вы не конфликтный человек, то хотя бы можете пригрозить тем что обратитесь в прокуратуру.

Сниму трусы в центре города, чистоту и порядок гарантирую.
VYP Немає
Рассказчик
**

Киев
Повідомлення: #10
29-10-2008 22:43  

VasiliSK :п.с. БТІ скотская организация...

+ 1 можу і підпис поставити.

Всім спасибі за підтримку і поради Честь! з мене Дружба при нагоді.
Сьогодні написав скаргу і Поскакали
Віддали відразу (максимум 10 хв поговорив). Отже робимо висновк, або хотіли взятки, або просто людям мозги парять, щоб не парити свої (тож довіреність прочитати нуно, та ще й зрозуміти що прочитали Mr. Green , а то глянули знайшли БТІ і фсе, не знайшли - не наші проблеми).
Ну та ладно головне що я тепер з гаражем Мир Не за что Мир , але без машини Crying or Very sad Знову ж таки не без допомоги нашої "стабільної" країни, поки побудували гараж підняли ціну у 6 разів, а наперед інвестувати не дозволили.
А щас гривню на депозиті заморозили (до нового року) Добыча мыслей але тут уже і я Дятел - "тупость человеческая границ не имеет"
Так що зараз спокійно чекаємо і після нового року буду Поехали .
З іншої сторони є час на вибір авто, хачу Суперб але до нового року він може стати неконкурентоздатним.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1