Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Як, з юридичної точки зору, грамотно подати апеляцію?
Автор Повідомлення
Zhorik Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2006

Skoda Octavia A5 Combi, VW Passat B6 2.0 TFSI 6AT
Повідомлення: #41
19-12-2008 17:41  

vitalius :так-так дзвонив до мене командир взводу ДПС, де той прапор служить, казав, що до прапора вжито стягнення у вигляді догани, казав, що за 13 років служби перший раз його так покарали (бідненький, я плачу Crying or Very sad Laughing ), просили, щоб я до них приїхав, хочуть зі мною переговорити, але наполягають, що інспектор правий, і буде стояти на своєму... З понеділка займусь цим питанням.

О чём я грю жарят их за скарги некисло....
тебе прийдётся у них написать объяснение, незабудь тда вписать двух свидетелей....
надо сделать чтобы: наполягають, що інспектор не правий, і в наказання буде стояти на своєму... Laughing

8 067 5974383 Женя
Шукати всі повідомлення учасника
LIK Немає
Классический классик

Приєднався: Aug 2007
Киев
Skoda Octavia A7
Повідомлення: #42
20-12-2008 23:29  

vitalius :так-так дзвонив до мене командир взводу ДПС, де той прапор служить, казав, що до прапора вжито стягнення у вигляді догани, казав, що за 13 років служби перший раз його так покарали (бідненький, я плачу Crying or Very sad Laughing ), просили, щоб я до них приїхав, хочуть зі мною переговорити, але наполягають, що інспектор правий, і буде стояти на своєму... З понеділка займусь цим питанням.
У меня была когда-то в молодости точно такая же отписка, только "воевал" я тогда с хамской кондукторшей в автобусе. Smile Точно так же писАли, что она настаивает на своей невиновности, и просили подъехать к ним разобраться. К своему стыду должен сказать, что на этом этапе я обломался, т.к. мотаться по всяким АТП в рабочее время мне было некогда, и поостыл я уже к тому моменту. Возможно, на это они и рассчитывали. Так что прошу учесть мой опыт и не оставлять это так! Respect
Шукати всі повідомлення учасника
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Приватизация с точки зрения юриста... IGELS 19 4 539 20-10-2008 09:49
Останнє: Sanex

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1