Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Останній виклик попередження!
Автор Повідомлення
VolodymyrS Немає
Писатель

Приєднався: May 2008
Івано-Франківськ
VW Passat B7 2.0tdi-dsg
Повідомлення: #1
21-10-2009 16:25 Останній виклик попередження!

Доброго дня всім! Маю таку ситуацію! Сьогодні мені прийшло два "Останніх викликів попередження" з виконавчої служби! (просто запхали в двері) Один на 260, вже давно оплатив і маю квитанцію(думаю з цим все ясно)!
А інший на 425, навіть не знаю за що? НІ викликів в суд, ні фоточок і попереджень.... Що робити в такій ситуації...
Наперед дякую!

[Зображення: 5_1_1_11012008_3.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Flagman Немає
:)
FC Skoda Club

Приєднався: Sep 2008
Киев
Bella italiana
Повідомлення: #2
21-10-2009 16:43  

Що вказано в цих "останніх викликах-попередженнях"?
В будь-якому випадку вам доведеться спілкуватися з державним виконавцем хоча б для того, щоб довести сплату першого штрафу.
А те, що ці "останні виклики-попередження" хтось вам втикнув у двері: це порушення порядку надіслання подібних документів, оскільки вони повинні вручатися під розписку кур"єром або через засоби поштового зв"язку із підтвердженням про вручення.
Щодо другого штрафу: якщо дійсно ви не можете згадати за що він, в цьому випадку необхідно ознайомлюватись з матеріалами виконавчого провадження і з"ясовувати конкретно що це за справа і за яким фактом. А далі діяти за обставинами. В тому числі, якщо буде бажання і натхнення - оскаржувати.

Мы пока что не можем остановить все войны в мире и помочь всем нуждающимся. Но мы уже сделаем очень многое на этом пути, если будем добрее друг к другу, будем любить друг друга сильней.
VolodymyrS Немає
Писатель

Приєднався: May 2008
Івано-Франківськ
VW Passat B7 2.0tdi-dsg
Повідомлення: #3
21-10-2009 17:00  

Дякую за відповідь!
Та вказано, що зявитись до виконавця і сплатити добровільно таку то суму.... Ні за яке порушення нічого не пише, загальний текс!!!
Та завтра поїду! От пригадую, що якось давно був не підписав протокол! Хіба це прийшло! Але тоді я думаю мене мали викликати в суд, коли справа розглядалась!?

[Зображення: 5_1_1_11012008_3.gif]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Виклик (попередження) из министерства юстиции aziya 2 2 152 14-10-2010 21:33
Останнє: Ork Yason

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1