Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ЗУ "Про захист персональних даних"
Автор Повідомлення
БОДЯМЕН Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2010

Повідомлення: #1
23-01-2012 10:40 ЗУ "Про захист персональних даних"

Добрий день, Шановні колеги!
Я як і всі хто зіштовхнувся з цим законом маю багато "за", "але" і "проти", але більше проти оскільки окрім додаткового Геморою з документами звітами і всим іншим.
Тепер коротко про те що нам би було цікаво. Скрізь де використовуються наші Персональні дані, має бути наша згода та повідомлення про те що наші ПД десь там будуть використані, якщо наші дані використовуються без нашої згоди - це стаття))) Отож, якщо мене зупиняє працівник ДАІ і хоче виписати протокол, а я відмовляюсь від надання своїх персональних даних, то він згідно нового закону не має права використовувати дані, тобто заповнювати протокол? Закон я повністю не читав...можливо хтось зіштовхувався вже? Цікава Ваша думка...
Hello!
Шукати всі повідомлення учасника
madroot Немає
моркоффковод

Приєднався: Jul 2008
UA
СкажЭна МорКва 1.8Т+K03S была
Повідомлення: #2
24-01-2012 00:34 RE: ЗУ "Про захист персональних даних"

не путай грешное с праведным. есть левые лица, которым нельзя передавать данные и есть законная процедура, согласно которой происходит передача протоколов и прочей ерунды в суд и т.д. включаем моск и не задаем глупых вопросов.

[Зображення: nZyfe.gif]
БОДЯМЕН Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2010

Повідомлення: #3
24-01-2012 09:32 RE: ЗУ "Про захист персональних даних"

(24-01-2012 00:34)madroot :  не путай грешное с праведным. есть левые лица, которым нельзя передавать данные и есть законная процедура, согласно которой происходит передача протоколов и прочей ерунды в суд и т.д. включаем моск и не задаем глупых вопросов.

Кого Ви маєте на увазі? "Ліві лиця"...
Мій знайомий купуючи автомобіль, заповнював згоду на обробку персональних даних...
Під час заміни масла на ТО теж просили підписатись на обробку персональних даних, там підписується 2 документа Повідомлення про те що мої дані будуть використані, і згода що я дав свої дані.
Тож я собі думаю а хто такі ліві? Якщо вже тут дані вимають, я знаю що можу відмовитись, але тоді як пояснюють не можливо заповнити заказ-наряд на обслуговування авто...бред!
Hello!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Закон про захист прав споживачів. Відтепер банки можна притягти до суду... Шкодчук 0 2 527 16-11-2011 11:31
Останнє: Шкодчук

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1