Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Українська комплектація
Автор Повідомлення
kircha Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2012
Днепропетровск
Skoda Octavia A5 1.6 МРI MT (2012г.в.)
Повідомлення: #11
27-05-2012 00:22 RE: Українська комплектація

(26-05-2012 22:12)Bunneh :  Серед конкурентів є Mitsubishi Lancer, Opel Astra, Renault Fluence, Hyundai Elantra, Chevrolet Cruze, Ford Focus... може ще щось забув. Але там усюди є якісь недоліки: майже усюди відсутній кузов універсал (окрім Астри)...

Фокус в кузове универсал - есть. Причём перед покупкой Октавии, я внимательно присматривался к Фокусу и С-Максу... Правда, в итоге, победила Октавия с ценником 168 000 грн.
Было бы больше денег, взял бы 1.8 с ДСГ...
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Sergentuy Немає
фотошпиён =)

Приєднався: Nov 2007
Евпатория
VW Passat B8 1.8tsi, Lada Vesta, Skoda Octavia A5 FL 1.8tsi
Повідомлення: #12
27-05-2012 00:22 RE: Українська комплектація

вот конфигуратор на хетч и сарай астру http://us.ua/880129/ Hello!
сообщения объединены
(27-05-2012 00:20)Bunneh :  Opel Astra J Sports Tourer – глянув ще раз, у нас навіть комплектації Sport нема, а Enjoy якийсь бідненький і коштує рівно 220,000 грн. Я так думаю, що варто дочекатись появи Chevrolet Cruze Station Wagon (там і комплектація нормальна, і виглядає він шикарно, як на мене, краще ніж універсали від Октавії та Астри), а слабкий двигун я переживу. Головне – молитись, щоб в мене там постійно щось не ламалось, особливо КПП, бо якість Крузів не найкраща їхня риса.

все там есть, смотрите файлик, что я скинул. Как рассказывали на опель-клубе, то опель может вообще любую машину притащить из тех которая есть для европы, просто ждать надо долго (но те, что в прайсе, точно продаются. Только цену смотрите которая с обяз. оборудованием)
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-05-2012 00:24 Sergentuy.)
Шукати всі повідомлення учасника
Grossmeister Немає
Писатель

Приєднався: Sep 2010
Київ
i30 1.6 CRDi
Повідомлення: #13
27-05-2012 13:44 RE: Українська комплектація

(26-05-2012 22:12)Bunneh :  Підкажіть будь-ласка, чи є щось в класі C в межах 220,000 UAH в Україні, що має всі якості російської Октавії:
1. Непоганий зовнішній вигляд.
2. Кузов універсал.
3. Якість.
4. Потужний двигун.
5. Сучасний автомат (DSG, або як мінімум CVT).
6. Безпека – електроніка і подушки (не менше 6-ти).
7. Наявність клімат контролю (як мінімум однозонного), датчиків парковки/дощу/світла, круїз-контролю, шкірянного салону, підлокітника спереду, підігріва передніх крісел, мінімум 6-ти динаміків, багатофункціональний кольоровий дисплей для клімат-контролю, магнітоли та бажано навігатору.
Не універсал, але як варіант - C4 Grand Picasso?
Bunneh Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2012

Повідомлення: #14
27-05-2012 23:06 RE: Українська комплектація

Дякую за підказки, буду думати, читати борт журнали і порівнювати.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1