Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Яку хімію використовуєте - по догляду за автомобілем!!!
Автор Повідомлення
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #1
19-07-2008 13:59 Яку хімію використовуєте - по догляду за автомобілем!!!

Шкодоводи привіт. В мене виникло це питання, тому мій брат купив Шевроле Авео і було декілька поїздок в рідні села. До Буська іхали ще нормально - траса супер. А потім був поворот на Берестечко - кажуть що це була воєнна дорога, тому така невбиваєма, але смоли від "капітальних" совєтських ремонтів там дофіга. От виявилось машинці немає 6 місяців, і коли потепліло вся в смолі. Знайомий порадив РОЗЧИННИК "КОМПОЗИТ" для емалей, лаків, грунтовок - штука класна відчищає правда махатися треба коло 3-4 годин поки все відчистиш. Брав ще LiquiMoly - спрей - проти смоли і бітуму. Попшикав почекав результату нуль. Змішав з Композитом відчищало трохи краще. Ще один знайомий порадив Dekabit каже що штука класна правда я її ще використовував. Питаю через те що хочу брати Октавію А5 а їздити буду переважно по тій трасі, і смоли буде ще більше бо літо жара. ОДНИМ СЛОВОМ ХХЕЕЕЛЛЛЛЛПППП!!!!!!!!
Шукати всі повідомлення учасника
Gt-1 Немає
Писатель

Повідомлення: #2
19-07-2008 14:02  

Також цікаво буде почути, яку хімію використовуєте і для чистки салону, панелей, скла, дзеркал, кузова. Одним словом яку хімія найкраща а яка рулез. Дякую!!! Laughing
Victornr Немає
Писатель

Приєднався: Feb 2007

Повідомлення: #3
19-07-2008 21:15  

Використовую DECABIT, після мийки попшикав, зачекав хвилину, витер і все ОК. Займає хвилин 10-15 на все авто, не більше. З смолою не варто вичікувати, за пару тижнів вона в`їдається в краску і залишаються жовті сліди...

SONY PRS 350
MINELAB X-Terra 70
Gt-1 Немає
Писатель

Повідомлення: #4
19-07-2008 21:26  

З братовою машиною так і було. Дещо встиг стерти, а на дещо часу нехватило. Покатався по Львову. Поїхав за пару тижнів в село, і там вже був "секс" з машиною на 4 години. За яких ми покоцали задній бампер так що його напевно треба буде фарбувати. І злегка відчистили смолу. От такі от пироги вареники, з тою смолою.
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #5
20-07-2008 09:59  

Як альтернатива.

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита