Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Страшний скрип під машиною...від снігу???
Автор Повідомлення
VooDoo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2010
Чернівці
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #1
12-02-2010 09:41 Страшний скрип під машиною...від снігу???

Вчора виїжджав з роботи. Завів машину, прогрів. Забив задню передачу, по-трошки їду назад і, рухаючись під машиною шось тааак сильно скрипіло. Ніби у фільмах-катастрофах, коли повільно падає міст чи вишка - от такий звук був. Я зупинився, дав чуть вперед, звука не було. Вийшов з машини, подивився назад, ніби нічого не зачепив, а враження таке було ніби справді шось зачепив. Потім проїхав з тим скрипом метрів 15, знову зупинився, подивився - нічого. Сів, поїхав по чуть-чуть, скрипу вже не було...
Шо це може бути? Хто-небудь стикався з цим? Мені один знайомий сказав, шо це може бути від снігу, ніби він десь там забився, і того скрипить. Але шось сумніваюсь, шо такий скрип був від снігу.
Завтра всеодно думаю поїхати на яму і оглянути шо там. Але все ж, хтось мав подібний досвід?
Шукати всі повідомлення учасника
Поручик Немає
Птиццо

Приєднався: Aug 2006
Киев
0000
Повідомлення: #2
12-02-2010 10:01  

Не волновайся, это ты колёсами на снег свежевыпавший наезжаешь. Или ещё бывает на выхлопную под днище забивается примерзает, а потом какое-то время пока не оттает бьёт как кувалдой Very Happy .
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
VooDoo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2010
Чернівці
Skoda Fabia Combi 1.2 HTP
Повідомлення: #3
12-02-2010 10:06  

Шо ж це за сніг такий термоядерний, шо так лякає?)) Надіюсь, шо це таки справді сніг, бо в той момент я думав, шо шось відірвав собі))
Rider Далеко
Самурай

Приєднався: Jun 2006
BC VA MT
японец:)
Повідомлення: #4
12-02-2010 10:22  

На брызговики снег налипает и чуть-чуть примерзает, потом тоже весьма специфический звук при езде.

Gonna ride the wild wind
Ain't dangerous - enough for me
Uncle Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2005
Киев
Octavia 1.8 TSI
Повідомлення: #5
12-02-2010 11:09  

VooDoo :я думав, шо шось відірвав собі))
Всё таки проведи инвентаризацию торчащих частей, когда душ будешь принимать. Всякое бывает.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1