Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Банк "Форум" vs СК "Провита"...
Автор Повідомлення
Strel_ok Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2007

Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Повідомлення: #1
26-06-2007 11:52 Банк "Форум" vs СК "Провита"...

Хочу взять кредит в "Форуме" у них ставка 11,5% в доларах но если застрахуешся а СК "Провита" /которая является главним акцирнером банка" ставка по кредиту 10.5% в тегже вечно зеленых....

Подскажите пожалуста стоит ли туда обращатся и что ето за страховая компания бил лиу когото опит общения с ними.. заранее благодарен.

P.S. А шкода рулит.... Мир
Шукати всі повідомлення учасника
RuslanRage Немає
диверсант

Приєднався: Oct 2005
Kyiv
TDI
Повідомлення: #2
26-06-2007 12:12  

предварительно ознакомтесь с условиями договора по КАСКО,
возьмите договора ещё у некскольки страховых - сравните

Friends will ask for discount prices.
True friends will pay full price, to support you, your time and your work.

Я не пью алкоголь, мне чувство собственного достоинства не позволяет:
мало чести у желания нахрюкаться и завалиться спать у забора.
К тому же, там все места уже заняты людьми.
(с)Чёртик Липсик
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #3
29-06-2007 17:27 Re: Банк "Форум" vs СК "Провита"...

Strel_ok :Хочу взять кредит в "Форуме" у них ставка 11,5% в доларах но если застрахуешся а СК "Провита" /которая является главним акцирнером банка" ставка по кредиту 10.5% в тегже вечно зеленых....
Подскажите пожалуста стоит ли туда обращатся и что ето за страховая компания бил лиу когото опит общения с ними.. заранее благодарен.
Я також мабуть буду брати кредит у "Форумі". Але ставка - 12% (без першого внеску).
1. Основний аргумент - мій шеф, який взяв кредит в них і страхування "Провіти". Хвалить, насамперед прозорістю. Жодних підводних каменів.
2. Вже ледь не особисті контакти у "Форумі". Чудовий, приємний доброзичливий колектив. Кава. І страхувальники також. Будуть розказувати і пояснювати стільки, скільки потрібно. Але це у нас, в Новольвівській філії (Львів). Може десь інакше, не знаю.
3. З тих документів, що я встиг вивчити - все ок. Страхування на скло і т.п.
Якщо ще не берете, то за тиждень-два я уважно, за допомогою експертів, вивчу договір страхування і у випадку "слизьких місць" - напишу про них.
s.4 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2007

электро
Повідомлення: #4
01-07-2007 19:57  

Сам брал кредит в Форуме.
Есть пример договора - кому нужно плз в личку.
Из особенностей - один-два абзаца, которые могут трактоваться шире, чем объясняют банковский служащие.
В остальном - все ок.
Strel_ok Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2007

Skoda Oktavia A5 1.9 TDI
Повідомлення: #5
02-07-2007 09:01  

Решился все же брать в "Форуме" спасибо всем кто откликнулся Hello!
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #6
09-04-2008 09:23  

При більш-менш серйозній проблемі Провіта, м'яко кажучи, підводить.

09.03.2008р. ДТП. Машина відбуксирована на СТО. Страхову повідомлено відразу з місця ДТП. ДАІ... Все, як має бути. Страхові інспектори "зайняті". Доводиться, власними візитами і телефонними дзвінками запрошувати інспектора для огляду машини і фіксації пошкодженнь. Є!
Збираю довідки. Провіта ніяк не може отримати довідку з банку: "У банку Форум зараз перевірка". Днів чотири - телефонні розмови з керуючим банком Форум. "Так-так. Добре. Сьогодні випишемо". Довідки так і нема. Ще через два дні керуючий філією банку Форум перестає брати трубку, або відбиває дзвінки. Щоденні візити і в банк, і в страхову. Першим не витримує керівник страхової. Їде в банк сам і отримує цю довідку.
Від дати ДТП проходить ТРИ тижні!
Ура! 28.03.2008р. документи накінець їдуть в Київ на розгляд.
- Коли будуть хоч попередні результати?
- В кінці наступного тижня.
04.04.2008р.
- На розгляді...
09.04.2008р.
- На розгляді...

Розумію, що страхова, по договору має 15 днів на цей розгляд. Але, якщо взяти голі цифри, сьогодні рівно місяць від дати ДТП.
Що зроблено?
А фактично - ніфіга. З моєю допомогою, при моїй наполегливості зібрано довідки і відправлено в Київ. Все! Малувато, як для місяця "роботи".

[Зображення: 09013048.jpg]
Sashko Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2007

Octavia 1.8T, VW Polo
Повідомлення: #7
09-04-2008 16:18  

Обычно срок рассмотрения считают с момента подачи в СК полного пакета документов. По моему, тебе еще рано на Провиту жаловаться, тут больше Форум тормозил.
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #8
09-04-2008 17:25  

Sashko :Обычно срок рассмотрения считают с момента подачи в СК полного пакета документов. По моему, тебе еще рано на Провиту жаловаться, тут больше Форум тормозил.
Це в комплексі. Одна кухня.
Рахуй, з 28.04 до 9.05 моя справа має стабільний статус у страховій: "На розгляді у експерта".
На що, вже ледь не два тижні, вперто "дивиться" експерт і ніяк не може побачити???

[Зображення: 09013048.jpg]
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Банк. Проценты. Справедливость. ShpileR 19 4 222 30-12-2008 12:13
Останнє: Maryan
  Где "кидает" Альфа-Банк, кроме аннуитета? Helgi 21 7 108 14-02-2007 17:13
Останнє: Helgi

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1