Привіт Шкодоводи
Як обіцяв так і відписуюсь:
Простояла моя Октавія у майстра від понеділка до пятниці...
В середу в вечері - дзвінок, приїзджай заберай .... приїхав - пробую на холодно все ок - на гарячо ще гірше

- питаю що робили - промивав
гідроблок (блок клапанів) і регулював соленоїди. Я машину знову залишаю - робіть мол ... Дзвінок в вечері приїзджай вже все ок - соленоїди перенастроїв - приїхав ще ГІРШЕ

... домовилися що він або робить так все як було (я на холодно їзджу нормально) або він попав на коробку ...
Дзвінок в пятницю - приїхав - каже пробуй - машина холодна - все ок проїхав 3 км постояв погрів - і все по старому удари при включанні задньої, переключання 2-3-4 з ударами ще й в драйв удари появилися .... ОБМАТЮКАВ Я ЙОГО ... грошей звичайно не дав і поїхав.
ВИСНОВОК:
Всім в кого такі проблеми - моя порада: не ведіться на те що поможе заміна масла і фільтра (масло 500-700 грн, фільтр 150 - 500 грн, робота 200-400 грн), не ведіться на присадки, і всяке інше типу читав міняли датчики воздуху, чіпували. Ремонт
гідроблоку - складна "штука" і довіряти кулібінам в гаражах ризиково - як правило буде ще гірше !!!!
Зараз навіть не знаю що робити ??? Мабуть поїду у Польщу на сервіс ... бо тут немає кому довіритись

всі розказують грамотно, роблять а результату 0 і гарантії не дають, або ми зробили а є ще якась причини ...
Якщо хтось порадить толкове СТО чи майстра - який вирішить дану проблему і має досвід по ремонту саме таких АКПП і не буде розказувати казки - типу їдь до електриків,, потім до мене потім масло докупи а ВІЗЬМЕТЬСЯ І ЗРОБИТЬ - буду вдячний !!!!
Є заптання пишіть