Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Відповісти 
Читающим нас жителям РФ
Автор Повідомлення
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #321
07-08-2016 19:08 RE: Читающим нас жителям РФ

Шкодчук :
SergM :
Шкодчук :хочете сказати, що 95 відсотків населення незахідної України змінили своє ставлення до Бандери за 20 років незалежності?
Там казалось конкретно про ЗУ? – Ні, сформульовано як загальне твердження, яке за визначенням не може бути вірним для окремої конкретної частини.
Ось як там говорилось:
SergM :
Шкодчук :
SergM :Є наочні приклади:
...
3. Радянський телеящик.
...
У мене є дуже гарний приклад моїх родичів з Рівного... радянська пропаганда, починаючи з кінця 30-х, не змінила їх ставлення до партії комуністів, визвольної боротьби УПА, Бандери тощо.
Це не гарний приклад. Гарний і зворотній – реакція на Бандеру крізь 20 років незалежності поза Західною Україною...
Можете розтулмачити свое висловлювання, яке я виділив? Може, я не так зрозумів..
Починаємо спочатку тезисно:
1. "95% інформації проплачено і вона така яка треба замовнику" (сюди ж - держпропаганда)
2. "массова інформація впливає на свідомість і формує її"
3. "сформована свідомість на загал мало і повільно змінюється"
4. як лякали Бандерою за совка – так воно у мізках залишилося, що і використала сучасна пропаганда РФ
5. ЗУ є виключенням – бо є живі свідки тих подій і суспільна свідомість чинила опір
Шукати всі повідомлення учасника Цитувати це повідомлення у відповіді
Відповісти 

Повідомлень у цій темі
RE: Читающим нас жителям РФ - SergM - 07-08-2016 19:08

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1