Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #111
15-01-2009 10:15  

vladdash :
Цитата:а замість віншування треба промовляти за кого і нащо ти сієш..
А тим, хто файно заколядує - Різдвяні знижки.

скоріше не знижки а надбавки.. в них знижок не існує... можуть накинути сотню-другу... щоб криза і інфляція не дуже їх торкнулася...
Шукати всі повідомлення учасника
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2008

Повідомлення: #112
19-01-2009 14:36  

StE@LtH, що там твої юристи? Мені мабуть теж будуть потрібні послуги, але в іншій сфері - банк проценти підняв по кредиту Sad
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #113
19-01-2009 16:26  

pikach00 :StE@LtH, що там твої юристи? Мені мабуть теж будуть потрібні послуги, але в іншій сфері - банк проценти підняв по кредиту Sad

Заскануй угоду і пришли мені на мило. Я до них звернусь ... а там буде видно чи вони чимось допоможуть. Просто сам розумієш в них своєї роботи повно. Може треба буде щось заплатити.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #114
19-01-2009 17:43  

StE@LtH :
pikach00 :StE@LtH, що там твої юристи? Мені мабуть теж будуть потрібні послуги, але в іншій сфері - банк проценти підняв по кредиту Sad

Заскануй угоду і пришли мені на мило. Я до них звернусь ... а там буде видно чи вони чимось допоможуть. Просто сам розумієш в них своєї роботи повно. Може треба буде щось заплатити.

Та понятно що на шару ніхто не хоче працюватиWink
http://forum.liga.net/Messages.asp?did=108536&page=1 От по суті мій випадок.
Miha_M Немає
Ученик
*

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #115
20-01-2009 11:46  

Трошки не в тему - проте, гадаю, цікаво буде взнати результат:
http://korrespondent.net/video/ukraine/709639

Цікаві трактування даїшників.. про створення аварійної ситуації ніхто навіть й не говорить Оцтой
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #116
20-01-2009 23:43  

StE@LtH :Був сьогодні в залізничному суді. Подали адміністративний позов.

Текст позову в студію можна?

І ще цікавлять моменти. Мене сфоткали 8го січня. Відразу в той же день "постановили постанову" що з мене штраф 340 грн Повбывав бы Це тіпа тому що у мене джип???
Так от, по штемпелю відправили вони листа 16го січня, прийшов 20го тобто сьогодні.

Згідно постанови я маю заплатити протягом 15 днів, і можу оскаржити протягом 10 днів з моменту винесення постанови. Яким фігом я можу оскаржити якщо прислали мені через 12 днів???

От хоотісь би згідно http://vvlaw.com.ua/index.php?id=30 написати пред*яву по пунктах.
1. Фоткала ЛЮДИНА а не автоматична камера і мені відразу не показали на мівсці фотку а заочно винесли.
2. Додали 2 фотки
а) "обриси моєї машини" де не видно номерного знака! І швидкість 82 км в нас пункті
б) вже другий кадр з моїм номером який видно добре і швидкість 78!
То виходить перше фото не може бути доказом? А по другому я порушив тільки на 18 км. А виписали сцукі на 22км!
3. Фотозйомку робили з приватного авто (але це важко буде їм доказати)
4. На фото не видно хто за кермом, але так як радять по ссилці вище боюсь що нагло проти закону перти не буду і не хочеться відповідати за "лжесвідетільность".

Антон, вобщєм з мене пиво і певна сума грошей (звісно бажано менше 340 грн бо тоді дешевше і швидше заплатити штрафWink ) за послуги юристів у складанні адмін позова.
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #117
21-01-2009 09:27  

pikach00 :Антон, вобщєм з мене пиво і певна сума грошей (звісно бажано менше 340 грн бо тоді дешевше і швидше заплатити штрафWink ) за послуги юристів у складанні адмін позова.

Шось підозрюю, що тобі то дешевше не вийде, навіть якщо виграєш суд.
pikach00 Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #118
21-01-2009 10:07  

uranium :
pikach00 :Антон, вобщєм з мене пиво і певна сума грошей (звісно бажано менше 340 грн бо тоді дешевше і швидше заплатити штрафWink ) за послуги юристів у складанні адмін позова.

Пофіг, лиш би мєнтам не платити і щоб запамятали мою машину та й не замахували.

І ще глянув уважно на фото, там ніде не видно що це населений пункт.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #119
21-01-2009 12:36  

pikach00 :
uranium :

Пофіг, лиш би мєнтам не платити і щоб запамятали мою машину та й не замахували.

І ще глянув уважно на фото, там ніде не видно що це населений пункт.

Скинув тобі на мило. Там є усі дані (моя адреса, дані про авто ітд) тому прохання не шарити. Якщо комусь тре буде показати то дані треба повидаляти.

Якщо хочеш зекономити на послугаг юристів то раджу зробити наступне:
1. Засканувати права + 2 ксерокопії.
2. Засканувати тех паспорт + 2 ксерокопії.
3. Засканувати протокол + 2 ксерокопії.
4. Засканувати постанову + 2 ксерокопії.
5. Засканувати громадянській паспорт + 2 ксерокопії.
6. Скласти позов на базі мого (як чорновик щоб скоротити механічну роботу юристам).

Все вище перелічене прислати мені, а я передам юристам. Ще бажано описати ситуацію з найменшими деталями. Чи була машина приватна, чи розказали тобі про пункт конституції 63, чи показали документи повірки на візир, чи показали папери які дозволяють їм займатися цим видом діяльності саме у цьому місці ітд.

Тепер відповім на твоє питання на рахунок затримок пошти. Ти мав би взяти копію постанови одразу і мав би всі 15 діб для оплати штрафу Smile

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #120
21-01-2009 12:49  

Пікачу - я сі глибоко перепарканююсь - в мене трабли з милом і лист завис в аутбоксі. Як тільки адміни пофіксають ДНС то мило само по собі піде.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 006 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1