Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Когда проехал засаду ГАИ, встречным я:
Голосування завершено.
моргаю, случайно, задеваю какой-то рычажок. 1.15% 4 1.15%
моргаю, мне просто хорошо и весело. 1.15% 4 1.15%
моргаю, предупреждая о засадах. 93.66% 325 93.66%
не моргаю, не знаю, чего это значит. 0% 0 0%
не моргаю, так как это соучастие в правонарушении 1.73% 6 1.73%
не моргаю, так как останавливаюсь, сгоняю ГАИ с насиженного места и еду дальше. 0.86% 3 0.86%
А шо такое фары? 1.44% 5 1.44%
Всього 347 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Моргание фарами. Обсуждение.
Автор Повідомлення
Borisovitch Немає
Классик

Приєднався: Dec 2008
Киев
Skoda A5 2.0 FSI Elegance
Повідомлення: #141
12-04-2010 14:25 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

Цитата:Разве правилами запрещается ехать 60 км/ч? Водитель имеет право ехать с безопасной скоростью, которую он сам для себя выбирает.
Запрещается, при свободной правой полосе.

Цитата:Вы меня совершенно не поняли.
Та понял я, понял Very Happy Согласен, просто так, одним росчерком пера, запретить опережение справа-сложно. Но если в городе, действительно могут быть разные ньюансы (вплоть до старта со светофора), то на трассе, обгон справа на большой скорости-очень опасен.
Шукати всі повідомлення учасника
IJ. Немає
Не связывайтесь со мной - АБИЖУ ))))))))
FC Skoda Club

Приєднався: Jun 2009
Киев, Борщаговка
Skoda Fabia New 1.4 Ambiente
Повідомлення: #142
12-04-2010 14:28 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

Моргаю только на трассах, так как в городе, как правило, водители, едущие впереди, думают, что я их попросту сгоняю и встречные не понимают.
Да и для города не актуально, нефиг "летать" и создавать ситуации о которых потом читаешь в новостях и думаешь, из-за какого-то мудака пострадали невинные люди. Повбывав бы

063 180 90 85 Игорь
То, что не убивает нас, делает нас сильнее (с) Ницше
azzy Немає
Почетный ваговод

Приєднався: Jun 2009
Odessa
Audi A4 1.8TFSI (B8); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Повідомлення: #143
12-04-2010 14:48 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(12-04-2010 14:25)Borisovitch :  
Цитата:Разве правилами запрещается ехать 60 км/ч? Водитель имеет право ехать с безопасной скоростью, которую он сам для себя выбирает.

При свободной правой в левой вообще запрещено ехатьVery Happy

Audi A4 1.8T ( B8 ); Skoda Octavia A5 2.0 TDI была
Borisovitch Немає
Классик

Киев
Повідомлення: #144
12-04-2010 14:57 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(12-04-2010 14:48)azzy :  
(12-04-2010 14:25)Borisovitch :  

При свободной правой в левой вообще запрещено ехатьVery Happy
Так и я о том же.Дружба
Донской Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2009
Київ
Повідомлення: #145
12-04-2010 15:07 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(12-04-2010 11:59)Borisovitch :  Если за Вами долго едет машина.. ..Особенно ночью, так спокойнее ехать..
тут могут быть варианты..

Экономь воду - разбавляй её.. Недоумение
Borisovitch Немає
Классик

Киев
Повідомлення: #146
12-04-2010 15:28 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(12-04-2010 15:07)Донской :  
(12-04-2010 11:59)Borisovitch :  Если за Вами долго едет машина.. ..Особенно ночью, так спокойнее ехать..
тут могут быть варианты..

Варианты могут быть всегда. Удобнее и спокойнее, я имел ввиду-тому, кто к Вам пристроился а не Вам.Very Happy
bboorryyss Немає
автоюзер

Приєднався: May 2009
Черновцы
Octavia FL 1.6 BSE Ambiente
Повідомлення: #147
13-04-2010 08:42 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(12-04-2010 11:59)Borisovitch :  Если за Вами долго едет машина, это значит, её водителя полностью устраивает Ваш стиль езды. Особенно ночью, так проще и спокойнее ехать и многих это устраивает. Другое дело, если он висит у Вас на хвосте, что называется бампер в бампер. Это опасно, такое раздражает и могут быть варианты с подставами. Такого не допускайте. Просто включите правый поворот и слегка оттормозитесь. Сразу всё будет ясно.

В этом согласен. Сам люблю ехать вторым, особенно в плохую погоду. Отпустил, чуть, переднюю машину и за ней как за проводником. И мне не мешает, когда за мной так едут. Главное, чтобы дистанцию соблюдали.
А в остальном (опережение справа), нет.

Детям нельзя пользоваться интернетом!
Интернет от детей глупеет!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-04-2010 08:46 bboorryyss.)
MaxDnUa Немає
читатель
**

Приєднався: Mar 2010
dn.ua
1Z/BJB Вороной
Повідомлення: #148
13-04-2010 10:42 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(13-04-2010 08:42)bboorryyss :  
(12-04-2010 11:59)Borisovitch :  Если за Вами долго едет машина, это значит, её водителя полностью устраивает Ваш стиль езды. Особенно ночью, так проще и спокойнее ехать и многих это устраивает. Другое дело, если он висит у Вас на хвосте, что называется бампер в бампер. Это опасно, такое раздражает и могут быть варианты с подставами. Такого не допускайте. Просто включите правый поворот и слегка оттормозитесь. Сразу всё будет ясно.

В этом согласен. Сам люблю ехать вторым, особенно в плохую погоду. Отпустил, чуть, переднюю машину и за ней как за проводником. И мне не мешает, когда за мной так едут. Главное, чтобы дистанцию соблюдали.
А в остальном (опережение справа), нет.

+1 И опять-же если едем с ветерком то на визир проводника поймают Hello!
(12-04-2010 14:28)IJ. :  Моргаю только на трассах, так как в городе, как правило, водители, едущие впереди, думают, что я их попросту сгоняю и встречные не понимают.
Да и для города не актуально, нефиг "летать" и создавать ситуации о которых потом читаешь в новостях и думаешь, из-за какого-то мудака пострадали невинные люди. Повбывав бы

Нужно коды знать, один или два коротких импульса- засада, более двух или более продолжительные включения- пожалуйста уступите левую полосу для транспорта с более высокой скоростью движения. Поехали
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-04-2010 10:47 MaxDnUa.)
=Nazar= Немає
============

Приєднався: Feb 2006
КиїВ
TDI
Повідомлення: #149
13-04-2010 10:58 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

На рахунок "хвостів" і згону із смуги руху:
ситуація із життя...а саме те, що бачив власними очима в неділю,11.04 на Одеській трасі в проміжку від Умані до Києва з 18 до 21.00...на під"їзді до Жашкова аварія №1...жахлива аварія мінімум з одним загиблим (те що вдалось розгледіти), по ситуації я зрозумів наступне, водій,років 45-50 на VW Passat B5,певно на швидкості не менше 150 км/год, б"є в зад стареньку Ниву,в котрій їхав пенсіонер(и),в ниві від удару вириває задній міст і викидає,саме викидає в кювет,метрів за 150 від місця удару...судячи по слідах то удар відбувся саме в крайній правій смузі...Passat, екстрено гальмуючи (слід на дорозі) зупинився метрів за 200 від місця зіткнення...на обочині стояла ще одна машина,певно та, котру "гонщег" хотів обійти справа..дядько з Passatу сидів біля машини,тримаючись за голову...Їдемо далі,в проміжку від Білої Церкви до Києва ще 4 аварії,3 з яких "паравозік",і в одному із цих ДТП, в "супер швидкій машині" ВАЗ 2109 була маленька дитина,висновок один:нех летіти, не дотримуючись дистанціїОцтой
Особисто я випередженням справа користуюсь дуже рідко, при вільній проїжджій частині, коли я з тих чи інших причин займаю крайню ліву смугу, для автомобілів, котрі рухаються набагато швидше мене одразу звільняю смугу,а от нахабних "блимавщиків", котрі думають, що при повній завантаженості всіх смуг руху або вилечу на газон,або втічу вправо, вишукуючи ничку і при цьому різко вигальмовуючись, але тільки щоб їх пропустити,глибоко помиляються...нікого так не пускав,а навпаки типу "провчав"(коли немає куди втікти вправо (фури їдуть), легке натискання на гальма виліковують пил "блимавщика", і коли по правій смузі їдуть "тихоходи.але між ними є "ніші",летуни думають. що вони можуть "ліхо" обійти і перед самісіньким носом вклинитись,але дзуськи,особливо після того,як двічі такі козли чуть не влупили мене в правий бік і змусили вигальмовуватись і вилітати на газон,тепер я,бачачи "спішуна", просто максимально прискорюсь і скорочую дистанцію із попереду їдучою машиною,але в в наш ряд не впускаюКурить),хоча може й не правильно,але факт залишається фактом

[Зображення: Drunk-rides-pig.gif]
Поки не настане завтра,ти не зрозумієш,як тобі було добре сьогодні!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 13-04-2010 11:02 =Nazar=.)
MaxDnUa Немає
читатель
**

Приєднався: Mar 2010
dn.ua
1Z/BJB Вороной
Повідомлення: #150
13-04-2010 11:13 Ответ: Моргание фарами. Обсуждение.

(13-04-2010 10:58)=Nazar= :  На рахунок "хвостів" і згону із смуги руху:
ситуація із життя...а саме те, що бачив власними очима в неділю,11.04 на Одеській трасі в проміжку від Умані до Києва з 18 до 21.00...на під"їзді до Жашкова аварія №1...жахлива аварія мінімум з одним загиблим (те що вдалось розгледіти), по ситуації я зрозумів наступне, водій,років 45-50 на VW Passat B5,певно на швидкості не менше 150 км/год, б"є в зад стареньку Ниву,в котрій їхав пенсіонер(и),в ниві від удару вириває задній міст і викидає,саме викидає в кювет,метрів за 150 від місця удару...судячи по слідах то удар відбувся саме в крайній правій смузі...Passat, екстрено гальмуючи (слід на дорозі) зупинився метрів за 200 від місця зіткнення...на обочині стояла ще одна машина,певно та, котру "гонщег" хотів обійти справа..дядько з Passatу сидів біля машини,тримаючись за голову...Їдемо далі,в проміжку від Білої Церкви до Києва ще 4 аварії,3 з яких "паравозік",і в одному із цих ДТП, в "супер швидкій машині" ВАЗ 2109 була маленька дитина,висновок один:нех летіти, не дотримуючись дистанціїОцтой
Особисто я випередженням справа користуюсь дуже рідко, при вільній проїжджій частині, коли я з тих чи інших причин займаю крайню ліву смугу, для автомобілів, котрі рухаються набагато швидше мене одразу звільняю смугу,а от нахабних "блимавщиків", котрі думають, що при повній завантаженості всіх смуг руху або вилечу на газон,або втічу вправо, вишукуючи ничку і при цьому різко вигальмовуючись, але тільки щоб їх пропустити,глибоко помиляються...нікого так не пускав,а навпаки типу "провчав"(коли немає куди втікти вправо (фури їдуть), легке натискання на гальма виліковують пил "блимавщика", і коли по правій смузі їдуть "тихоходи.але між ними є "ніші",летуни думають. що вони можуть "ліхо" обійти і перед самісіньким носом вклинитись,але дзуськи,особливо після того,як двічі такі козли чуть не влупили мене в правий бік і змусили вигальмовуватись і вилітати на газон,тепер я,бачачи "спішуна", просто максимально прискорюсь і скорочую дистанцію із попереду їдучою машиною,але в в наш ряд не впускаюКурить),хоча може й не правильно,але факт залишається фактом

+100 Cool
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  К теме: Моргание фарами Serhii 44 15 055 07-06-2010 08:01
Останнє: Valentin_spp
  Обсуждение проекта WhiteBear 3 1 555 12-01-2008 11:48
Останнє: WhiteBear

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1