Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
A5 FL или Ford mondeo
Автор Повідомлення
bungee7 Немає
Классик

Приєднався: Oct 2008

Повідомлення: #151
25-07-2010 21:04 RE: A5 FL или Ford mondeo

А как они могли прикормить кого-то если первое повышение произошло через месяц после презентации, второе через 4-5 месяцев. Да тут на форуме ее к тому времени ее еще не изучили толком. Кроме того у кого такая практика? Хюндай например изначально цену выше потолка ставит, а потом снижают. Другие просто ее честно держат или иногда снижают. Но менеджеры еврокара очевидно учились где-то в особом месте. Да и что они получили в итоге машины с опциями практически не продаются. Т.е. имидж марки не намного дешевле фольксвагена, но намного хуже комплектация.
Шукати всі повідомлення учасника
GRIGIO Немає
Рассказчик
**

Киев
Октавия А5 2.0TDI DSG, Серая
Skype IDkoferuss
Повідомлення: #152
26-07-2010 08:38 RE: Ответ: A5 FL или Ford mondeo

(23-07-2010 20:37)Tramp :  Ну якщо починати придиратись, то дико порівнювати мондео і а5- різні класи, різні призначення і т.д. Можна порівнювати мондео і суперб- так буде логічно. Автор теми з початку неправельно задав тему.В порівінянні з супербом - мондео -це тазік. А нарахунок того що мондео лібший - ви всі це пишите, а тільки чим саме лібший-непонятно?Ціновою політикою? Купити машину легче, чим потім її утримувати. Може технічними характеристиками? До турнбінованих моторів шкоди, форду як до неба, чи у форда мондео стоїть 3.6 фсі як на супербі? І знаю я ваші форди. Вечно ті фокуси на 2.0, 150 конячок, наслухаються в салоні бредятини про супер-тачку , куплять , вивалять кучу бабла і починаю на дорозі тягатися. Щось там дьоргатись на світофорі, дальнім мигають. Приходиться поїздіватись трохі над ним, а потім дати газку легенько. хай димок нюхає.
А попадешь на мондео с 2.5Т!?, ну а если фокус СТ с 2.5Т попадется, будешь ты дымок нюхать!Hello!
Жаль осенью денег не хватило, можно было за 32000 купить в салоне Мондео универсал с 2.5Т с комплектацией Титаниум-Х!
Ну а по рулежке моня на порядок луЧе! Первое что я заметил пересев на Октавию после Мондео так это тормоза! На Моне они на порядок лучше!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-07-2010 08:49 GRIGIO.)
Tramp Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2009
Львів
Skoda A7 1.8 TSI DSG Elegence
Повідомлення: #153
26-07-2010 13:25 RE: Ответ: A5 FL или Ford mondeo

(26-07-2010 08:38)GRIGIO :  [А попадешь на мондео с 2.5Т!?, ну а если фокус СТ с 2.5Т попадется, будешь ты дымок нюхать!Hello!
Жаль осенью денег не хватило, можно было за 32000 купить в салоне Мондео универсал с 2.5Т с комплектацией Титаниум-Х!
Ну а по рулежке моня на порядок луЧе! Первое что я заметил пересев на Октавию после Мондео так это тормоза! На Моне они на порядок лучше!
Ну по-перше , шановний, менше агресивності по відношенню до одноклубників, у нас таке не вітається, по- друге - ваше мондео на 2.5 т має всього 220 конів- вибачайте але не вражає, але А5 РС , а ще й чіпована( мій двоюрідний брат має таку на 260 конячок), порве ваш Титаніум-Х, поіздівається і ще раз порве. Ну і чисто з економічної точки зору, ваш мотор 2.5 т більший за обємом, значить навіть більше прийдеться лити масла при заміні, що зрозуміло дорожче по касі, і бензи 2.5 т буде брати більше ніж РС-ка. Вибачте, але зробити 2.5 т мотор і тільки 220 коней, якщо ауді а4 на 2.0 т зробило 211 к.с. Тільки 9 конів різниці, а обєми 2.5 і 2.0. ВІдчуваєте різницю в бензі і мааслі і т.д. І не факт, що навіть не чіпована А5 РС не порве ваше мондео, бо багато технічних нюансів. Наскільки безлаберними мають бути фордівські інженери, щоб витворити таке чудо-техніки. Далеко їм до ваговських моторів і не понятно чи коли небудь ми дочекаємся такого прогресу. А так щоб потягатись з будь-яким мондео, я ще не мав можливості. Скільки днів їздив- ще ні разу ні одного не бачив, то ваш 2.5 т взагалі певно не найти. Це певно від такої "шаленої" популярності і ні від кого з одноклубників тут на форумі ще не чув, щоб їх мондео порвав. В цій темі навіть приблизних таких повідомлень нема.
(Востаннє це повідомлення було змінене: 26-07-2010 13:29 Tramp.)
Sergentuy Немає
фотошпиён =)

Приєднався: Nov 2007
Евпатория
VW Passat B8 1.8tsi, Lada Vesta, Skoda Octavia A5 FL 1.8tsi
Повідомлення: #154
26-07-2010 13:55 RE: Ответ: A5 FL или Ford mondeo

(26-07-2010 13:25)Tramp :  ....
http://www.youtube.com/watch?v=GZPry70GZ...re=related
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #155
26-07-2010 18:18 RE: A5 FL или Ford mondeo

Ну непогана картинка і можна було б кричати "ура", якби не дизельна РС на 170 к.с. , 8.4 с до 100, що і впринципі не скривається . Толку в тих перегонах не бачу, тут і так ясно хто кого. А я говорив, про бензинову чіповану РС, таку як в мого брата, тут би відео було з іншим сюжетом.
GRIGIO Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDkoferuss
Повідомлення: #156
26-07-2010 20:28 RE: Ответ: A5 FL или Ford mondeo

(26-07-2010 13:25)Tramp :  
(26-07-2010 08:38)GRIGIO :  [А попадешь на мондео с 2.5Т!?, ну а если фокус СТ с 2.5Т попадется, будешь ты дымок нюхать!Hello!
Ну по-перше , шановний, менше агресивності по відношенню до одноклубників, у нас таке не вітається, по- друге - ваше мондео на 2.5 т має всього 220 конів- вибачайте але не вражає, але А5 РС , а ще й чіпована( мій двоюрідний брат має таку на 260 конячок), порве ваш Титаніум-Х, поіздівається і ще раз порве. Ну і чисто з економічної точки зору, ваш мотор 2.5 т більший за обємом, значить навіть більше прийдеться лити масла при заміні, що зрозуміло дорожче по касі, і бензи 2.5 т буде брати більше ніж РС-ка. Вибачте, але зробити 2.5 т мотор і тільки 220 коней, якщо ауді а4 на 2.0 т зробило 211 к.с. Тільки 9 конів різниці, а обєми 2.5 і 2.0. ВІдчуваєте різницю в бензі і мааслі і т.д. І не факт, що навіть не чіпована А5 РС не порве ваше мондео, бо багато технічних нюансів. Наскільки безлаберними мають бути фордівські інженери, щоб витворити таке чудо-техніки. Далеко їм до ваговських моторів і не понятно чи коли небудь ми дочекаємся такого прогресу. А так щоб потягатись з будь-яким мондео, я ще не мав можливості. Скільки днів їздив- ще ні разу ні одного не бачив, то ваш 2.5 т взагалі певно не найти. Це певно від такої "шаленої" популярності і ні від кого з одноклубників тут на форумі ще не чув, щоб їх мондео порвав. В цій темі навіть приблизних таких повідомлень нема.

Дорогой оппонент, где в моих словах агрессивность? Чего откровенно говоря не могу сказать про вас!
Если агрессивностью считать мое высказывание на предмет "понюхать дымка", то это словосочетание впервые использовалось вами!!?
Ключевыми словами вашего поста было слово "чипованная", и вы мне хотите сказать про меньший расход бензина????? Может быть вы мне еще расскажете и про увеличенный моторесурс????? Поэтому каждому свое....
Если машина редкая, это не значит, что она плохая!?
Титаниум-Х это просто комплектация, чего ее "рвать"! Это типо порвет ваш Элеганс или Тур! ))))
К теме о моторах:
2.0 довольно редкий мотор на фокусе и там 145л.с., а не 150 (Я не беру америкосовские фокусы)
в основном ставили 1.6 или 1.8
2.5Т Это Вольвовский рядный 5 цилиндровый мотор, который проверен годами, А о надежности этого мотора "можно слогать легенды"!
Если мотор дифорсирован, и сняли с него всего 220л.с., это не недоработка, просто увеличен моторесурс! и опять же экономия топлива
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-07-2010 02:22 GRIGIO.)
GRIGIO Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDkoferuss
Повідомлення: #157
27-07-2010 00:38 RE: A5 FL или Ford mondeo

(26-07-2010 18:18)Tramp :  Ну непогана картинка і можна було б кричати "ура", якби не дизельна РС на 170 к.с. , 8.4 с до 100, що і впринципі не скривається . Толку в тих перегонах не бачу, тут і так ясно хто кого. А я говорив, про бензинову чіповану РС, таку як в мого брата, тут би відео було з іншим сюжетом.

Извените, но я не понял при чем тут дизельная Октавия РС!? Написано же Форд фокус СТ (Сток) против Октавии РС 250 л.с.!
Или я что то не понял!?Hello!
Вы не поверите, но 2.5Т тоже можно чипануть и не плохо! )))
И вообще! У меня создалось впечатление, что вы не ездили на Мондео!? И толком не знаете эти авто, разве что внешне!?
Так как вы можете давать грамотную оценку машине, если вы даже не знакомы с Мондео!?
Ну разве, что внешне!? Ну а тут это уже ваше личное ИМХО!!!? Мне например внешне новый Мондео СЕДАН не нравится, а вот универсал даже очень хорош!
З.Ы. Может я повторюсь, но я 4 года, 210т.км проехал на мондео и сейчас катаюсь на Октавии, и поверте могу сравнивать!!!
Моня очень достойная машина!!! Не знаю как там суперб, возможно и луЧе, но то что Мондео поярче Октавии это факт!
Оно и понятно Д и С классы!?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 27-07-2010 02:30 GRIGIO.)
Saabix Немає
Оценщик

Приєднався: Jun 2008

Повідомлення: #158
27-07-2010 21:35 RE: A5 FL или Ford mondeo

Tramp отжигаетLaughing
значит, вот движек 2,5 от Вольво ставят на Форды и все, Форд безнадежно отстал в двигателестроении?
Дык может тогда возьмем Ford Focus RS, где этот же мотор развивает 305 лс и 440 нм?
Так кому тут далеко до чьих моторовLaughing
Tramp Немає
Писатель

Львів
Повідомлення: #159
28-07-2010 17:16 RE: A5 FL или Ford mondeo

Нічого я не "віджигаю" як ви пишите. Це відео виставлене в Ютубі неодноразово і досить довго обговорювалось в неті, на різних форумах. Пошукайте. На скільки прочитав, викликало багато "за" і "проти", з подальшим винесенням інфи, від людей які приймали в тому шоу участь, про дизель і що це відео спеціально було відзняте і виставлене в такому світлі. Такщо , шановний Sergentuy, після всього в неті прочитаного не можу стати однозначно на чиюсь сторону, тим більше маючи в родині таку машину і чітко усвідомлюючи, що вона може. Полазьте по нету, пошукайте, не один ви представляли в свій час це відео як доказ. Я людина практична- я повірю в те що 220 к.с. вставе 260 к.с. тільки коли мене дійсно вставе такий мотор, тоді я підніму руки догори і признаю свій програш. А так це все розмови нічим не підтвержені з вашої сторони, ну і ви певно точно так само думаєте в мій адрес.
А нарахунок даної теми, то я не одноразово писав- тема безтолкова, бо як можна порівнювати A5 FL і Ford mondeo, тут замість А5 , Суперба треба ставити- це конкурент, рівний класом і складе достойну конкуренцію по моторах, якості і технічним характеристикам.
GRIGIO Немає
Рассказчик
**

Киев
Skype IDkoferuss
Повідомлення: #160
29-07-2010 09:20 RE: A5 FL или Ford mondeo

(28-07-2010 17:16)Tramp :  Нічого я не "віджигаю" як ви пишите. Це відео виставлене в Ютубі неодноразово і досить довго обговорювалось в неті, на різних форумах. Пошукайте. На скільки прочитав, викликало багато "за" і "проти", з подальшим винесенням інфи, від людей які приймали в тому шоу участь, про дизель і що це відео спеціально було відзняте і виставлене в такому світлі. Такщо , шановний Sergentuy, після всього в неті прочитаного не можу стати однозначно на чиюсь сторону, тим більше маючи в родині таку машину і чітко усвідомлюючи, що вона може. Полазьте по нету, пошукайте, не один ви представляли в свій час це відео як доказ. Я людина практична- я повірю в те що 220 к.с. вставе 260 к.с. тільки коли мене дійсно вставе такий мотор, тоді я підніму руки догори і признаю свій програш. А так це все розмови нічим не підтвержені з вашої сторони, ну і ви певно точно так само думаєте в мій адрес.
А нарахунок даної теми, то я не одноразово писав- тема безтолкова, бо як можна порівнювати A5 FL і Ford mondeo, тут замість А5 , Суперба треба ставити- це конкурент, рівний класом і складе достойну конкуренцію по моторах, якості і технічним характеристикам.
Аминь!Дружба
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Karoq 1.4 tsi, 1.6 tdi vs Ford Kuga 1.5 tdci, какой реальный расход у Skoda? drunec 12 6 411 10-06-2020 15:14
Останнє: Vital66
  Что брать Skoda Rapid vs Ford Focus EcoBoost sam_75 121 75 122 02-11-2016 13:50
Останнє: Pilat
  Camry 40 - Mondeo mk4 - Superb mk2 - или... Lexus GS 300? Andmat 325 54 714 26-05-2016 19:34
Останнє: fosgen_07
  Ford Scorpio Lokki2006 28 7 354 07-07-2015 23:13
Останнє: sklifan
  Skoda Octavia RS vs Ford Focus SТ Игорь В. 6 2 943 24-06-2015 08:16
Останнє: Lokki2006
Question Ford Focus 1,6AT после А5_1,8TSI MT - совсем плохо или...? igg 35 10 122 21-05-2015 15:55
Останнє: Хутин Пуй
  Помогите с выбором Skoda Octavia Tour 2007 или Ford Fusion Comfort 2010 refer 38 18 781 15-01-2014 19:19
Останнє: VVD
  mondeo 2,0 дизель vmk1978 98 31 902 07-12-2013 18:04
Останнє: TurboBond
  A7 vs Ford focus vmk1978 124 39 970 30-10-2013 20:02
Останнє: audiofan
  Renault Sandero Stepway+ / Yeti 1.4 / Ford Focus edoroe 41 15 438 05-06-2013 11:05
Останнє: Deneshi

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1