(26-07-2010 13:25)Tramp : (26-07-2010 08:38)GRIGIO : [А попадешь на мондео с 2.5Т!?, ну а если фокус СТ с 2.5Т попадется, будешь ты дымок нюхать!
Жаль осенью денег не хватило, можно было за 32000 купить в салоне Мондео универсал с 2.5Т с комплектацией Титаниум-Х!
Ну а по рулежке моня на порядок луЧе! Первое что я заметил пересев на Октавию после Мондео так это тормоза! На Моне они на порядок лучше!
Ну по-перше , шановний, менше агресивності по відношенню до одноклубників, у нас таке не вітається, по- друге - ваше мондео на 2.5 т має всього 220 конів- вибачайте але не вражає, але А5 РС , а ще й чіпована( мій двоюрідний брат має таку на 260 конячок), порве ваш Титаніум-Х, поіздівається і ще раз порве. Ну і чисто з економічної точки зору, ваш мотор 2.5 т більший за обємом, значить навіть більше прийдеться лити масла при заміні, що зрозуміло дорожче по касі, і бензи 2.5 т буде брати більше ніж РС-ка. Вибачте, але зробити 2.5 т мотор і тільки 220 коней, якщо ауді а4 на 2.0 т зробило 211 к.с. Тільки 9 конів різниці, а обєми 2.5 і 2.0. ВІдчуваєте різницю в бензі і мааслі і т.д. І не факт, що навіть не чіпована А5 РС не порве ваше мондео, бо багато технічних нюансів. Наскільки безлаберними мають бути фордівські інженери, щоб витворити таке чудо-техніки. Далеко їм до ваговських моторів і не понятно чи коли небудь ми дочекаємся такого прогресу. А так щоб потягатись з будь-яким мондео, я ще не мав можливості. Скільки днів їздив- ще ні разу ні одного не бачив, то ваш 2.5 т взагалі певно не найти. Це певно від такої "шаленої" популярності і ні від кого з одноклубників тут на форумі ще не чув, щоб їх мондео порвав. В цій темі навіть приблизних таких повідомлень нема.
Дорогой оппонент, где в моих словах агрессивность? Чего откровенно говоря не могу сказать про вас!
Если агрессивностью считать мое высказывание на предмет "понюхать дымка", то это словосочетание впервые использовалось вами!!?
Ключевыми словами вашего поста было слово "чипованная", и вы мне хотите сказать про меньший расход бензина????? Может быть вы мне еще расскажете и про увеличенный моторесурс????? Поэтому каждому свое....
Если машина редкая, это не значит, что она плохая!?
Титаниум-Х это просто комплектация, чего ее "рвать"! Это типо порвет ваш Элеганс или Тур! ))))
К теме о моторах:
2.0 довольно редкий мотор на фокусе и там 145л.с., а не 150 (Я не беру америкосовские фокусы)
в основном ставили 1.6 или 1.8
2.5Т Это Вольвовский рядный 5 цилиндровый мотор, который проверен годами, А о надежности этого мотора "можно слогать легенды"!
Если мотор дифорсирован, и сняли с него всего 220л.с., это не недоработка, просто увеличен моторесурс! и опять же экономия топлива