Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Перше враження від Галант Авто.
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #11
18-06-2008 12:52  

Ну взагалі якщо так розібрати то тут є дві проблеми:
1. Непорозуміння із карткою.
2. Відсутність процесу комунікації працівників СТО між собою.

Перше я назвав непорозумінням з тої причини що сам був у подібних ситуаціях коли наприклад у установі яка не приймає кредитних карток намагався втулити дисконтну картку не пояснивши одразу яку саме картку я маю наувазі. Це чистої води непорозуміння ІМХО.

На рахунок другого пункту вчора мав розмову з Володимиром з ГалантАвто і ми прийшли до спільного висновку що це ситуація-вийняток іщо це саме проблема процесів. Я з цим повністю погоджуюсь з однієї вагомої причини: я двічі робив ТО на ГалантАвто і двічі поставало питання фільтрів і двічі це питання вирішувалось саме так як воно має вирішуватись. А саме: майстр пояснив мені які бувають фільтри, я обрав той який я хотів і майстер сам мені його замовив в офісі і потім взяв на складі. Тобто весь процес був абсолютно орієнтованим на клієнта (тобто на мене).
Те що сталося з Назаричем це абсолютно не орієнтований на клієнта підхід двох людей (майстра і менеджера в офісі). Причини мені не відомі але те що це не правило а виключення це факт.
На інших СТО у подібних ситуація відбуваються просто чудеса: не пускають у ремонтну зону, приховують можливість ремонту по гарантії, халявний ремонт без персональної участі директора СТО ітд ітд ітд. З цим всім я стикався особисто.

Тому я вважаю що людський підхід до клієнта в багатьох випадках набагато важливішій за процеси в середині підприємства.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #12
18-06-2008 15:35  

Так ніхто не говорить, що то там такі процеси регулярно відбуваються, чи ставленення до клієтів таке не постійне. Описано перше враження. ВСЕ !!! А нарахунок реальності, ти добре сказав StE@LtH, бо в той час, в той момент, реальний стан речей відповідав , тому який описано вище. Може в ідеалі і на загальній практиці воно і виглядає набаго краще !!!

Да поможет Тебе большой Google.
Шукати всі повідомлення учасника
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #13
18-06-2008 18:47  

Народ шо ви такий кіпіш підняли, Я тиждень тому проходив ТО, Приїхав, записався, на другий день пригнав машину, зробили, подзвонили, приїхав забрав машину ще й попросив щоб фільтр салону поміняли коли машину вигнали з боксу в відповідь сказали нема проблем. А по друге приходиш туди з тоою нормально спілкуються можуть пояснити що до чого і отримати корисну пораду. І по трете як заходите в такі місця то голосніше говоріть щоб на вас звернули увагу бо в них в голові одні думки про колодки і фільтри і кому їх поставити
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #14
18-06-2008 19:34  

Зачот!

Слушно підмітив. Тре по людськи підходити до цього питання перш ніж жорстку критику писати.

http://www.Skodniki.org.ua
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #15
19-06-2008 08:17  

StE@LtH :Зачот!

Слушно підмітив. Тре по людськи підходити до цього питання перш ніж жорстку критику писати.
А по-людськи то як ??? Бігати туди - назад, кланятись їм до ніг, чи помагати майстру дивитись свою машину, чи сісти за комп до тої " дєвушкі" і її щось помогти, щоб скоріше було, чи бігти до дира і помагати йому вирішувати їхні внутрішні процеси. Ніхто нікому не хамив і, лишнього , чи поганого слова не сказав !!!!

Да поможет Тебе большой Google.
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #16
19-06-2008 08:31  

Nazaruch :А по-людськи то як ??? Бігати туди - назад, кланятись їм до ніг, чи помагати майстру дивитись свою машину, чи сісти за комп до тої " дєвушкі" і її щось помогти, щоб скоріше було, чи бігти до дира і помагати йому вирішувати їхні внутрішні процеси. Ніхто нікому не хамив і, лишнього , чи поганого слова не сказав !!!!

"Ох как я тебя понимаю !" Very Happy

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #17
19-06-2008 09:30  

Nazaruch :А по-людськи то як ??? Бігати туди - назад, кланятись їм до ніг, чи помагати майстру дивитись свою машину, чи сісти за комп до тої " дєвушкі" і її щось помогти, щоб скоріше було, чи бігти до дира і помагати йому вирішувати їхні внутрішні процеси. Ніхто нікому не хамив і, лишнього , чи поганого слова не сказав !!!!

Полностью согласен! Приехав на СТО я хочу отдать машину специалистам и не переживать ни за мою Шкоду, ни за сервис! А быть уверенным, что СТО обо всем позаботится, а я в это время могу посидеть на рецепции и попить кофе. Ведь я плачу за это им деньги!!! А "Відсутність процесу комунікації працівників СТО між собою" меня как бы волновать не должно!

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #18
19-06-2008 09:42  

antik :Полностью согласен! Приехав на СТО я хочу отдать машину специалистам и не переживать ни за мою Шкоду, ни за сервис! А быть уверенным, что СТО обо всем позаботится, а я в это время могу посидеть на рецепции и попить кофе. Ведь я плачу за это им деньги!!! А "Відсутність процесу комунікації працівників СТО між собою" меня как бы волновать не должно!

Во Це саме те що ми хотіли сказати. Дякую і Respect
Згідний з тобою на всі 100%

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #19
20-06-2008 08:31  

Roha :
antik :Полностью согласен! Приехав на СТО я хочу отдать машину специалистам и не переживать ни за мою Шкоду, ни за сервис! А быть уверенным, что СТО обо всем позаботится, а я в это время могу посидеть на рецепции и попить кофе. Ведь я плачу за это им деньги!!! А "Відсутність процесу комунікації працівників СТО між собою" меня как бы волновать не должно!
Во Це саме те що ми хотіли сказати. Дякую і Respect
Згідний з тобою на всі 100%
Навряд чи в цьому питанні хтось буде не згідний. На жаль, проблема тут не в окремо взятому "Галант", "Галич" і т.д.
Ніко-Захід - контора куди серйозніша від них. І ціни - "не ті". А відгуки... http://www.lancer.com.ua/forum/viewtopic.php?t=21601

[Зображення: 09013048.jpg]
Fadeev Немає
Ученик
*

Приєднався: Mar 2008
Львів
Skoda Yeti 1.2 TSI
Повідомлення: #20
20-06-2008 09:20  

SVAt35 :і в мене один такий прикол стався, десь через два тиждня після то щось так діставуче стало попискувати в області двигуна, я звичайнож знаю вираз по гучніше музику і все класно, але воно мене якось не заспокоює особливо на 13000 пробігу, приїхав на галант вийшов якийсь мужик який мою машину на то заганяв в бокс і каже та все нормально двигун працює добре, ну але я і сам бачу що він добре працює, для того великим спецом не треба бути, ну фіг з ним поїхав, потім думаю ніфіга, заїхав до того пацана що мені то робив, толковий такий пацан, той хоть нормально послухав і вже точно скозав що це не двигун, но наступні його слова мені не дуже сподобалися, казав поїздити, може пропаде, а як ні то будемо щось шукати, такщо катаюся я і насолоджуюся тим прекрасниі і заворожуючим звуком який видає моя машинка Недоумение
В мене було подібне, під час дощу час від часу щось попискувало в області двигуна. Приїхав на СТО розказав все майстру, поділився догадками що може бути пічка, майстер сказав що пічка не може бути і оглянув ходову, так і нічього не знайшовши, я за це розрахувався а на питання якщо це буде продовжуватися мені відповіли приїдете ще раз. Саме головне що може попискувати і коли машина стоїть. Покищо їжджу так (нехочеться ще раз даром платити за діагностику ходової машина наїздила всього 5000). Я звичайно нікого не звинувачюю, але.... Evil or Very Mad
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Галант на вулицях Львов В... 12 5 313 03-08-2011 22:52
Останнє: or4uk
  Ремонт на Галант-авто krot2ks 42 11 391 18-08-2009 11:35
Останнє: StE@LtH
  Нові звуки, скрипи, враження Savic 27 6 160 23-12-2008 20:29
Останнє: Savic
  Дякую "Галант Авто" fedjaka 0 1 518 29-08-2008 19:02
Останнє: fedjaka