Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
GPS vs KASKO
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #11
12-09-2008 00:52  

godsdog :страхувальник БрокБізнес відпадає... його розмазали по повній його ж клієнти у нього ж на сайті.
Знайома, тижні два тому, брала машину. Довго підбирав їй страхову. Десь з 6-8 компаній. Причому, маючи навіть партнерів Мітсу Клубу серед страхових. Спершу думав зупинитись на "Про100". Можливо ще "Страхові традиції". Добре, що того дня, за збігом обставин, потрапив на СТО "Ніко-Захід". Питання було просте: "Хто найчемніше і найшвидше платить?". Відповідь - "Інпро".
Сам застрахований у "Провіті". Все що повині були заплатити - заплатили. Але терміни очікування перевищували допустимі. Більше того, рух справи відбувався лише після кількаденних дзвінків та скандалів у Київ.

ЗІ. А по темі. GPS - то туфта. Глушиться і виводиться з ладу на раз-два.

[Зображення: 09013048.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
NTллигент Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

Skoda Octavia Tour ARX 1.8T 4x4
Повідомлення: #12
12-09-2008 02:18  

Реально тут пишуть, антиугонна GPS система не вартує тих грошей.
Набагато важче страхову підібрати так, шоби потім гроші нормально і вчасно повертали без всяких "лєвих" відмазок.
Якщо подобається слово "GPS" краще купи собі GPS-нафігатор.
Штука дійсно зручна і деколи незамінима. Останній раз виручила в Карпатах, коли блудив там вночі по різних дорогах. ))))

Online з 2005: SEO, Web-development, хостінг, реєстрація доменів, обмінні операції з WM.
Offline з 2008: Вендінговий бізнес.
Любомир.
Lysyi Немає
Классик

Приєднався: Jul 2006
планета Земля
Skoda Filicєa Combi 1.6 mpi, была :-( , маленький TS (1.8т), чуть-чуть побольше superb ( 1.8 )
Повідомлення: #13
12-09-2008 09:31  

Дозвольте питання: Ви страхуватимете тільки від угону ? Чи від пошкодження теж ?

Як GPS захістить машину від пошкодження ?

Вся жизнь - игра...
Сценарий конечно не очень, но графика - обалденная.

[Зображення: 131157-10.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #14
12-09-2008 10:33  

Тепер страхуватиму і від угону і від пошкодження.

Від пошкодження, cтихійного лиха, диких звірів, людей GPS звісно ніяк не захистить. А тепер, я розумію, і від угону теж не захистить.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #15
12-09-2008 11:18  

Страхувати треба там де є знайомі. Тоді виплатить люба страхова Smile

1. Про100 - партнер клубу в Києві але якщо звернутись до RuslanRage то він організує дисконту (по картці яку ти вже маєш) і у Львові.
2. Можливо ти маєш знайомих у будь-якій страховій які можуть організувати тобі відкат від страхової суми і повпливати на майбетнє просування справи (якщо не дай Боже щось станеться).
3. Звернутись до страхової з відповіднем рівнем та іменем. (доречі Інпро є однією з таких страхових) а ще: Провідна, Інго, ТАС, чев непогані відгуки про Ренесанс.

http://www.Skodniki.org.ua
vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #16
12-09-2008 12:22  

сорі за офф Embarassed
а як PZU себе зарекомендувала?

[Зображення: ab31474.gif]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #17
12-09-2008 12:34  

vitalius :сорі за офф Embarassed
а як PZU себе зарекомендувала?

Я страхувався в ПЗУ 2 роки. В першому році був страховий випадок. В мене там було багато знайомих через родича - виплатили за тиждень. Зараз в мене знайомих там немає (всі позвільнялися) і деякі мої знайомі які мають справу із страхуванням досить тісно і в курсі справ порадили мені відмовитись від ПЗУ в звязку з упадком компанії і непорозумінь серед керівництва.

Короче в цьому році я перейшов від ПЗУ в Провідну (де я маю нових знайомих).

vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #18
12-09-2008 12:46  

Я зрозумів наводку! Дякую Respect

[Зображення: ab31474.gif]
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #19
12-09-2008 22:52  

Добре, що є кому помогти. А взагалі прикро, що в нашій $лядській державі все робиться по знайомству. Якщо я не маю знайомих в страховій компанії, то що, тепер я неповноцінний і приречений на кидок з боку компанії?

Задрала система: реєструвати авто - через знайомих, страхувати - через знайомих, знижка - через знайомих, якісніше лікування - через знайомих, закордонний паспорт - через знайомих, дітей в садочок - через знайомих...
відкати, віддяки, хабарчики...
І нікуда від того не дінешся.

PS. Інпро... Про них теж десь на шкодівському форумі читав позитивні відгуки.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #20
13-09-2008 08:36  

godsdog :Добре, що є кому помогти. А взагалі прикро, що в нашій $лядській державі все робиться по знайомству. Якщо я не маю знайомих в страховій компанії, то що, тепер я неповноцінний і приречений на кидок з боку компанії?

Задрала система: реєструвати авто - через знайомих, страхувати - через знайомих, знижка - через знайомих, якісніше лікування - через знайомих, закордонний паспорт - через знайомих, дітей в садочок - через знайомих...
відкати, віддяки, хабарчики...
І нікуда від того не дінешся.

PS. Інпро... Про них теж десь на шкодівському форумі читав позитивні відгуки.

Чого ти кіпішуєш? Неуважно мабуть читав мій пост. Я ж писав що можеш страхуватися будь де якщо маєш знайомих АБО у компаніях з хорошою репутацією тоді буде все ОК БЕЗ ЗНАЙМИХ.

З такими настроями в нашій державі можна з глузду зїхати. Закритися в 4-х стінах і потихеньку пожеболіти. Я це називаю депресією Smile

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1