Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ГАИ без взяток?? Хм интересно?
Автор Повідомлення
Олеся Немає
птичка - мозгоклюйка

Приєднався: Jul 2008
Харьков, Салтовка
Skoda Fabia 1,4 Elegance больше нет :(((, красная Красотка
Skype IDolesya_ua
Повідомлення: #11
23-10-2008 13:46  

Andrey82 :Сейчас такса средняя 40 грн, после будет 200 грн
Если брал 40 грн, то 200 грн Хм

Я удивлен Я удивлен Я удивлен Я удивлен Я удивлен
Понедельник, трасса Киев-Харьков...Превышение скорости...20 грн...

[Зображення: eabe5947be61375028bee064665e65c5.gif]
Я девочка. Я не хочу ничего решать. Я хочу платье
Мое варенье:хочу-ем,хочу-на рожу тебе мажу!
Шукати всі повідомлення учасника
yabeda Немає
ТаксАвод)

Приєднався: Jul 2006
Киев
KIA "РИК" Sorento, Cruze"Наследник", была - Окташа 2,0
Повідомлення: #12
23-10-2008 14:35  

такса - 20 грн...вас каждый раз на 20 надувают Smile

мне, честно говооря, стало страшно. если я буду вместо 20 грн платить даже 200 - тупо разорюсь...
автолюбители - даешь двойную сигнализацию на трассах!!!!

машина - не средство передвижения, а источник удовольствия... (с)
http://www.drive2.ru/cars/kia/sorento/sorento/yabedka/
http://www.magichunter.narod.ru
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Denichka Немає
Ученик
*

Приєднався: Aug 2008

У папы есть москвич, ласково - Бибикало
Повідомлення: #13
25-10-2008 22:15  

Ага, им еще и диктофоны подарили, вначале хотели подарить по тостеру, передумали. Мол, каждому гаишнику по диктофону. А чего хороший диктофон всегда в хозяйстве пригодиться. Причем диктофон должен быть больше чем купюра в 200 грн. Под диктофон положи – теперь можно будет услыхать от каждого второго гаишника.
Victornr Немає
Писатель

Приєднався: Feb 2007

Повідомлення: #14
27-10-2008 19:47  

Да уж, это как-раз те, кто брать не будут... Smile Взято сегодня с ровенского форума:
Цитата:Вчора ввечері вирішили прогулятись з дружиною містом, присіли на лавочку напроти "Галереї солодощів" (перед вїздом на міст, на Соборній). Там на перехресті дуже часто стоять ДАІшники, от і вчора повезло поспостерігати за їхньою роботою. Короч все по порядку:
2 ДАІшника, службова машина, девятка. Один курить другий розмовляє по мобільному. Машини проїжджають спокійно нікого не чіпають.
Поки один докурив, другий вже поговорив по мобільному, почали видивлятись жертву. Зупиняють першого який потрапив під руку - фіат добло, почали розводити що під знак заїхав, ну в принцципі ситуація стандартна. Інший тим часом стоїть на дорозі, чекає кого б зупинити. Тут з боку вул. Пересопницької виїжджає старенький фіат, весь в квітках/кульках, видно що машина їде з весілля. ДАІшник бігом махає палкою, свистить, кидається через дорогу, зупиняє фіата. Підходить до водія, відразу просить дихнути, водій "під градусом", що видно неозброєним оком. ДАІшник та водій ідуть до девятки "добазарюватись". Розмовляли там хвилин 20, на протязі яких був ще один момент - по Соборній в напрямку центру на великій швидкості їхав джип, чи то лексус, чи то ауді - не встиг роздивитись. Сам стає біля даішників, при цьому перекривши рух по своїй смузі. Даішник бігом підбіг до пасажирського вікна, віддав честь, щось відрапортував, і повернувся на місце. Джип зривається з місця, виїждає на зустрічну і так і їде до моста, попутньо здійснюючи обгони (на мосту також). На мосту швидкість в нього була вже явно за 100км/год. Даішник - 0 реакції на джип, зате зупиняє дідка на москалі, який повертав з пересопницької направо (там то і їхати куйня по тій Соборній, до повороту на Дубенську максимум). Відразу на місці розводить дідка на 20 грн. (було темно, точніше не роздивились). В цей час інший мент врешті перестає спорити з бухим водієм весільної машини, водій відходить, комусь телефонує. Через 3 хв. до нього підіїжджає Вольскваген В5, піходить до бухого водія. Разом з ним підходять 2 пасажири фіата. Після короткої розповіді водія всі відкривають гаманці і починають відраховувати гроші. Водій з усією сумою йде до даішника, віддає гроші забирає документи і їде. Даішники теж їдуть але в іншому напрямку. Через 5 хв. вони повертаються, зупиняють ще десь 5-6 машин, половина з яких виявились якісь знайомі або високі чини, тому що навіть документів не показували. Просто рявкнув щось у вікно і далі по газах. Іншій половині не пощастило, їх "обробляли" як має бути. Цікава деталь - після кожних 1-2 машин з яких брали гроші без протоколу ДАІшники зривались ікудись їхали і через 5-10 хв. повертались.
Всього за вечір (ми сиділи там близько години) було оформлено лише 2 протоколи, хоча машин зупинили більше десятка.
Особливо вразили і дістали 2 моменти:
1. джип перевищував швидкість і здійснював обгон на мосту, а даішникам пох.
2. відпустили бухого водія;
І ще питання - куди вони постійно відїждали? В мене на цей рахунок 2 припущення - або працювали на 2 точки (хоча відїжджали ненадовго - 5-10хв.), або просто відвозили кудись гроші які брали з водіїв, щоб при собі не тримати.
Хто що думає з цього приводу?

SONY PRS 350
MINELAB X-Terra 70
barmaleykin Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2007

skoda fabia 1.2 htTp жж4711жж
Повідомлення: #15
27-10-2008 20:00  

Victornr :Да уж, это как-раз те, кто брать не будут... Smile Взято сегодня с ровенского форума:
Цитата:...зупиняє дідка на москалі...
это как? я тоже хочу покататься! =)

забитый в стену шуруп держится лучше, чем закрученный гвоздь! =)
[Зображення: d8ee2716c02d.gif]
Maxud Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2007

Octavia, продаю: Skoda Forman
Повідомлення: #16
28-10-2008 13:16  

Ну таможенникам начальство дает план по дневной выручке, думаю гаишникам тоже. Темболее если он на дороге и адвокат и прокурор, и судья в одном лице. Конечно будут брать больше. Их ведь повысили можно сказать.
ABU Немає
пожиратель змей и кузнечикофф

Приєднався: Sep 2005
Киев, Позняки
Octavia 1.6 > Octavia Tour 2.0 > Octavia A5 DSG > PRADO ABU KIEV EDITION
Skype IDabu_berloff
Повідомлення: #17
28-10-2008 16:50  

Maxud :...., думаю гаишникам тоже. .......
Было, есть и будет Hello!

Андрей
---------------------------------------------------
Ані сала, ні свині - Тільки Ю.. на стіні.
Нема хліба, ні свині - А є Я... на стіні.
Сало й хрін до нього є, Є корова, хліб, земля! І довколо все моє. Й на стіні в портреті - я!
Frejer_Stolz Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2007

Skoda Octavia 1.8t 4X4, Mitsubishi Outlander 2.0 4x4, ГАЗ-69 4x4
Повідомлення: #18
29-10-2008 17:56  

ABU :

Ну а как же вера в лучшее? Smile)
Или у нас Европа не светит совсем? Wink

Рано или поздно всё должно нормализоваться
Владислав Немає
хренасдва

Приєднався: Aug 2005
Киев
Октавия 1,8Т 4*4 длинная + туча VTGшных мустангов под капотом.+ Фокус ST
Повідомлення: #19
29-10-2008 17:59  

Frejer_Stolz :
ABU :

Ну а как же вера в лучшее? Smile)
Или у нас Европа не светит совсем? Wink

Рано или поздно всё должно нормализоваться
У нас от Европа , светит пока только оканчание от неё...

402м- 14,515с. (пока)

[Зображення: giphy.gif]
Произвол под заказ из материала заказчика - дорого.
Сергей_м Немає
ПРЕВЭД!

Приєднався: Nov 2007
Україна
разные....
Повідомлення: #20
29-10-2008 20:17  

Цитата:Госавтоинспекция установит в автомобилях инспекторов камеры наблюдения, которые, как считают в ГАИ, помогут покончить с взяточничеством на дорогах.
Цитата:в салонах машин инспекторов ГАИ установят специальные камеры, которые будут следить за сотрудниками. Всего планируется установить около 1 300, в частности, за инспекторами Государственной автоинспекции в Киеве и на его окраинах будут наблюдать 350 камер. По состоянию на сегодня уже установлены 30 камер.

[Зображення: 37.jpg][/quote]
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1