Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
освітлення
Автор Повідомлення
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #11
25-08-2009 11:34  

DIG :я казав що це кака а ти не вірив
в мене philips 2 роки але не памЯтаю які Курить

ну тиж не казав, що вони через три місяці крякнуть! Такщо з тебе пиво Very Happy вибачайте за офтоп

Skoda Pajero Sport 3.0
Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #12
25-08-2009 11:41  

В... :Ксенон(чи біксенон не розбираюсь) підкажіть якісь по відношенні ціна/якість(якшо такі є Very Happy ) і може хтось знає вартість встановлення на Галанті.
Дякую Честь!

Вань не парь собі мозги, в тура прикольне світло і без всяких доробок, а но рахунок ксеноно то це задоволення не з дешевих. Рахуй тобі треба крім лампочок і різних там доморочок ще купляти і фари з лінзами, звичайно можна і зробити так називаємий колгоспний тюнінг, запхати ксенон в свої фари але повір зустрічним водіям буде дуже не приємно і в твою сторону буде дуже багато не хороших фраз сказано.

Skoda Pajero Sport 3.0
rostyk Немає
супербовод со стажем
**

Приєднався: Jun 2009

шкода суперб фл 1.8 дсг елеганс с нави
Повідомлення: #13
25-08-2009 13:03  

Ну то чувачок дай нам сцилку тоді шоб ми могли "прочухати".

да яка там сцилочка васьок??? заходиш на єврокар вибираєш октаву чи супера, ліняєш півторушку - і балдєєш від фар Smile

Подпись удалена
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #14
25-08-2009 13:05  

в мене не стоять передні протитуманки,скільки коштує їх поставити?
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #15
25-08-2009 20:20  

misterd :Osram Nightbraker - доволен очень....почти 2 года..
1 місяць вижили, як і Сватові. Фіг його знає, що то за "Осрам". купляли в оф.дилера. Тобто не ліві. Причому, дві лампочки з різницею в тиждень.
Зараз - Філіпс якийсь там.

rostyk :лампочки фігня. брав супера - поліняв двушку в модні фари - оце внатурі центряк - біксенон поворотний - як на А 8. ребятня всім бажаю прочухати ці фари - просто те що треба
да яка там сцилочка васьок??? заходиш на єврокар вибираєш октаву чи супера, ліняєш півторушку - і балдєєш від фар Smile
Хтось може то на читабельну мову перекласти? Я удивлен Українську чи російську. Чи там нічого суттєвого не написано?
Не думайте, що я підколюю чи жартую! Справді нічого не зрозумів, що він сказати хотів.

[Зображення: 09013048.jpg]
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #16
25-08-2009 20:25  

Igor_Lviv :
rostyk :лампочки фігня. брав супера - поліняв двушку в модні фари - оце внатурі центряк - біксенон поворотний - як на А 8. ребятня всім бажаю прочухати ці фари - просто те що треба
Хтось може то на читабельну мову перекласти? Я удивлен Українську чи російську. Чи там нічого суттєвого не написано?
Не думайте, що я підколюю чи жартую! Справді нічого не зрозумів, що він сказати хотів.

На новый Суперб можно дозаказать биксеноновые фары с функцией заглядывания в поворот (фары "заглядывают" в сторону поворота руля)
Вот автор сего поста наверное на радостях обладания таким девайсом и потерял дар речи....

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #17
25-08-2009 21:51  

antik :На новый Суперб можно дозаказать биксеноновые фары с функцией заглядывания в поворот (фары "заглядывают" в сторону поворота руля)
Вот автор сего поста наверное на радостях обладания таким девайсом и потерял дар речи....
А-а-а, чув про таке. Воно при повороті руля "завертає", чи при вмиканні поворота?

[Зображення: 09013048.jpg]
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #18
26-08-2009 08:03  

misterd :Osram Nightbraker - доволен очень....почти 2 года..
вже практично рік пройшов як іх поставив, незгоріли (тху-тху)
позрівнянню з тими що були (теж осрами звичайні якісь) - небо і земля.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #19
26-08-2009 10:21  

Igor_Lviv :
antik :На новый Суперб можно дозаказать биксеноновые фары с функцией заглядывания в поворот (фары "заглядывают" в сторону поворота руля)
А-а-а, чув про таке. Воно при повороті руля "завертає", чи при вмиканні поворота?

на скільки мені відомо, то при повороті руля. а називається це чудо - адаптивне світло.

Two tears in the bucket?
Fuck it!
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #20
26-08-2009 10:25  

andyvit :на скільки мені відомо, то при повороті руля
верно!