Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Вибір економічного авто виключно для міста(Fabia,Corsa іт.д)
Автор Повідомлення
G2 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2007
Київ
Fabia II 1.4 sport
Повідомлення: #11
18-04-2008 21:50  

перемацав все вищезгадане крім корси (чомусь не знайшов в салонах). кольт не подобається абсолютно нічим, гець є у мого брата - в цілому він задоволений, але машина сіренька у всьому - немає в ньому чогось ТАКОГО. а в фабії є - повне відчуття "моя машина" (слова брата-гетцелюба))). посидів в ній в салоні і вирішив змінити машину (до того навіть думки такої не мав - зайшов просто так). результат - продаж старої машини (увага!) - лагуни 2.0 з автоматом і замовлення обвішаної допами фаби 1.4 спорт. отак от.
Шукати всі повідомлення учасника
negazovan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jan 2008

skoda fabia new 1.2 продана после ДТП
Повідомлення: #12
20-04-2008 15:57  

На Фабе 1,4 при спокойном стиле (или почти спокойном) расход в городе приближается к паспортным только в час пик по пробкам. В остальном меньше. [/quote]

А стосовно того, що 1.4 може брати менше паспортних показників - якось мені не віриться. Ні разу не чув, щоб паспортний розход був завищений відносно практичного. Якщо співпадає, то і то добре.
А все-таки, що там стосовно Fabia 1.2 HTP? Невже там дійсно такий дохлий двигун? Все-таки його ставлять і на Polo... Повинна ж циферна малопотужність (69 л.с.) компенсуватись чимось... еластичністю, тяговитістю на низах і т.д.[/quote]
Двигун хороший для спокойной езды. В данный момент провел тест: по трассе при скорости 83км/час расход 4.6литра.
LIK Немає
Классический классик

Приєднався: Aug 2007
Киев
Skoda Octavia A7
Повідомлення: #13
20-04-2008 21:38  

DarkWanderer :Хотя в салоне где брал Фабу, менеджер наоборот говорил, что ему 1,2 даже больше нравится.
Это не Евгений Богдан был случайно? Smile Мне он то же самое говорил. Ну, в принципе, взял и не жалуюсь.
Теперь по сути. Моя Фабия седан с двиглом 1,2 меня вполне в городе устраивает. За полгода эксплуатации дальше 20 км за пределы Киева не выезжал, а в Киеве двигателя хватает с головой. Тянет имхо, как уже говорили, неплохо с низов. Я, кстати, только после чтения некоторых постов здесь начал более-менее давать ему оборотов, а раньше у меня стабильно 30 км/ч - втыкается уже 3 передача, 40 км/ч - 4, 60 км/ч - 5. Мне хватало...
Что касается расхода - не знаю, как там у Нью, а у моей Фабы с, по сути, тем же движком 7,7 л может быть только если я висел в пробках, ехал на небольшое расстояние или в городе врубил кондишн. Обычно даже со светофорами - не больше 7,3-7,5 л. А вот сейчас, например, приехал с Троещины на Святош - средний расход 6,3! По трассе если ехать 80-100 км/ч - 4,9 л, но вот если раскрутить хотя бы до 140-150 км/ч - уже 9-10 л. Вообще разгонялась у меня до 173 км/ч по спидометру.
Valerik Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

VW Golf II 1.6D, Fiat Doblo 1.25
Повідомлення: #14
20-04-2008 22:07  

Всі нормальні виробники (а до нормальних можна віднести всіх, окрім росіян, китайців та вітчизняного Вассадзепрома з корпорацією "псевдошевроле") якщо ставлять двигун, то вони гарантують усі динамічні характеристики машин. Це на Автогазі можуть кинути мотор від Крайслера, а коробку від Волги, від чого трансмісія виходить з ладу через 30 тис. експлуатації...
Іде двигун 1.2 - під нього й відповідна йому коробка, іде мотор 1.4 - у нього своя коробка теж. Таким чином можна не паритися.
У мене друга машина вантажний фургон Фіат Добло з двигуном 1.25 (!). І нема ніяких проблем. І по місту їздить і по трасі до 140 км/год їде і нема ніяких проблем. А за витаратами пального цей двигун у 64к. с. економічніший за Деу ЛаЙнос та Шевроле гАВнЕО (вибачне за відвертість, але продавати машини з застарілим двигуном 1980-х років під захистом несправедливих льгот є просто злочином та масовим "лошанням" споживача).
При цьому цей Фіат, на відміну від згаданих в гострій формі "шедеврів" інженерної думки, є вантажівкою на 800 кг. корисної ваги в фургоні.
Так що робіть висновки....

За моїми власними спостереженнями в Чехії на дорозі 60% Фабій бігають з двигуном 1.2. Він більш сучасний (2003р.), екологічний, економічний. Для густонаселених місцевостей в Західній Європі це золота середина. Зараз взагалі у всіх сучасних виробників спостерігається тенденція в менший об'єм двигуна всунути більше кінських сил за рахунок оптимізації процесу впорску та запалення, а також зниження витрат на тертя (за рахунок трьохциліндровості), оптимальної подачі кисня та випуску відпрацьованих газів і т.д. Це призводить до відносно високих динамічних характеристик при відносно низьких витратах пального. Менше спалюють - менше викидів СО2 до атмосфери. Оскільки каталізаторами можна знизити токсичні викиди, а от вуглекислий газ залишається. І саме він є основним парниковим газом, з збільшеними викидами якого невзмозі справлятися рослинність планети.... Така у них філософія....

Так що машину такого класу як Фабія, Корса і т. д. можна спокійно купляти з двигуном 1.2 і не паритися...

А тим менеджерам, що заявляють про слабкість двигуна, хочу порадити подати свої резюме до проектного відділу VW group, щоб там навчати німців як "правильно проектувати машини".
Бо понабирають некомпетентних осіб, які нічого не розуміють і несуть "казки тітоньки Арини"... якщо продаєш продукцію, так повинен знати про неї все...Двигуни, моменти оберту, модифікації коробок, передаточні числа, тип системи впорскування, особливості дизельних двигунів (з цим особливо у них туго), а не тількі опції, комплектації та гламурні цяцьки..
what3va Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #15
20-04-2008 22:20 Re: Вибір економічного авто виключно для міста(Fabia,Corsa і

KoStyaN's :Getz - внутри ничего интересного, тесно. Сдавал на нем экзамен в МРЕО. Так как мелкая - габариты чувствуются нормально. Больше ничем не впечатлило.
Daihatsu Sirion - Китай он и есть Китай...
гетс совсем не тесный, хорошая машинка, но по городу кушает до 10 литров
Даихацу вобще-то японец Смешно
я б выбирал между гетсом и фабией
Valerik Немає
Рассказчик
**

VW Golf II 1.6D, Fiat Doblo 1.25
Повідомлення: #16
20-04-2008 22:42  

Доречі я також чув, що на Гедзах витрати пального вищі за паспортні, а також "загальнохюндаївскі" нецинковані кузови. Там антикорозійне покриття виконується фарбуванням цинковим составом, а не гальванічним ванним цинкуванням, як на VW group
Шкода у порівнянні з ним краща...
DarkWanderer Немає
Классик

Fabia New 1.4
Повідомлення: #17
20-04-2008 22:49  

LIK :
DarkWanderer :Хотя в салоне где брал Фабу, менеджер наоборот говорил, что ему 1,2 даже больше нравится.
Это не Евгений Богдан был случайно? Smile Мне он то же самое говорил. Ну, в принципе, взял и не жалуюсь.
Нет, брал так же на Петровке, но менеджер был Александр.
На счет расхода, то ситуация примерно та же.
Кстати, по опыту знакомых, корейци обычно занижают расход топлива в спецификациях. Или у них другой метод измерения. Как, впрочем, и метод измерения макс. мощности.
Stupindo Немає
Ученик
*

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #18
22-04-2008 11:52  

Значиться відвідав я салон Опеля (Автоград недалеко від Кіквідзе), подивився на Opel Corsa.
Зовні виглядає дійсно прикольно і динамічненько так.
А всередині трохи розчарувала машинка.
По-перше - комплектація/ціна. В Україну везуться практично тільки АКПП (робот). Це непогано. Але в версії за більш ніж 92тис.грн. (трьохдверка) якось екстремально бідненько в салоні. На місці магнітоли афігітєльна 2-х дінова дира (вже навіть в Ланосах на тому місці навчились ставити заглушку), ніякої мови про мультіруль теж нема. Бортового компа нема.
По-друге - невідповідність репутації машинки, зовнішнього і внутрішнього дизайну. Панель приборів і годинник реалізовані в оригінальному жовтому квадратно-крапковому стилі... Хм, можливо це би підійшло в якомусь іншому варіанті машини... Блін, на центральній консолі приліпили кнопку відключення подушки безпеки для пасажирів, яка розмірами і розташуванням може посперечатись з кнопкою аварійки. Розумію, що така кнопка повинна бути для перевозки дітей, але хіба це настільки специфічна машина саме для молодих мам??? Дятел Всі молоді мами, яких я знаю дивляться на машинки типу Шкода Румстер і т.п., а не на маленьку гоцалку з майже агресивним дизайном.

Тест-драйв не дають по причині, що всі машинки, які приходять вже комусь фактично належать. Але, мабуть, якщо дуже сильно захотіти, то можна таки випросити.

Все інше непогано. Машинка виконана досить аккуратно, можна сказати по-німецьки. До речі, я так зрозумів їх на ЗАЗі збирають?
Менеджери досить компетентні, все непогано пояснюють, дають рекомендації. Поставку машини очікувати приблизно 1-2 місяці.
До речі, машинку цю беруть дуже активно. Тільки при мені одні щасливі власники забирали Корсу, а другі вже от-от мали би забрати.

Для себе я зроби висновок, що Corsa в моєму списку вибору конкретно приспустилась в нижню частину по приорітетам.

Буду дивитись далі, слава Богу кандидатів в цьому класі вистачає.
Ramzi Немає
Писатель

Приєднався: Feb 2008
Киев
Mazda 6 III gen., Octavia Tour 1.9 (была, легенда)
Повідомлення: #19
24-04-2008 00:35  

Увидел в теме Опель Корса и вспомнился мой старый знакомый и случай который с ним произошел по его же дурости. Дело было в Европе, он зачастую любил после пару бокалов пива потягаться со своими друганами, как по автобану так и по городу, водила он очень хорош... пытался показать всем на сколько у него шустрая машинка (1.4 литра). Так вот, я был свидетелем когда он с 2-мя людьми в салоне обгонял нас при 190 км/ч, мы ехали на 2 литровом пижике. Погонял он так 2 года после покупки и в дальней поездке застучал двигатель. короче я толком не знаю что там было, но двигло сказали непригодное. Он ее так и продал... Мораль: берегите малолитражки, они не созданы для таких нагрузок.

[Зображення: 97487-6.png]
Tel: 099532тривосемь14
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Вибір Шкода октавія СергійЛ 30 7 075 03-02-2020 15:16
Останнє: zmeypetrov
  SKODA Fabia 1.2 tdi GREENLINE вибір Ochga 196 117 559 10-10-2019 13:48
Останнє: Ulisss
  Вибір літньої гуми LUPUS 225 50 361 28-06-2018 06:40
Останнє: Тарас_В
  Допоможіть з вибором авто: Fabia / Roomster / Ibiza Evgen_88 53 13 393 21-05-2018 16:08
Останнє: Кирило
  Вибір авто 14000$ stal1n 63 18 234 23-04-2017 12:08
Останнє: stal1n
Brick Вибір авто у межах 11 000$ mbpdev 295 49 666 30-06-2016 09:11
Останнє: Lightning
  Тягач для кемпера. Вибір КПП DoctorAleks 5 2 059 29-04-2016 16:14
Останнє: netshurik
  Вибір Відеореєстратора мотузочка 9 3 688 14-04-2016 11:10
Останнє: vstinger
  Вибір б/у авто з бюджетом до 9 тис $ (Scoda Octavia Tour) dencim 16 7 015 21-07-2015 15:52
Останнє: XapeK
  Оцените авто Fabia 2002 года Kimi 27 7 843 20-08-2014 17:01
Останнє: Kimi

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1