Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Присматриваюсь к Superb 1
Автор Повідомлення
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jun 2014
Хмельницька обл
Повідомлення: #21
14-12-2015 20:26 RE: Присматриваюсь к Superb 1

Хороша машинка... дивіться приглядайтеся і беріть! Будете дивитися авто в Хм області, заскакуйте на каву і покатушки на моїй - будете мати з чим порівнювати! )))
Шукати всі повідомлення учасника
netshurik Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2013
Київ
Skoda Octavia Tour 1.6 2005 AKL + Lovato
Повідомлення: #22
14-12-2015 22:03 RE: Присматриваюсь к Superb 1

(14-12-2015 20:26)Pavlikasiy :  Хороша машинка... дивіться приглядайтеся і беріть! Будете дивитися авто в Хм області, заскакуйте на каву і покатушки на моїй - будете мати з чим порівнювати! )))
Hello!
Спасибо. Катался я на супах, меня интересует отзывы владельцев, что и сколько ходит, болячки и т.п., тоисть темная сторона. Плюсы знаюКурить

за владениям тура - никогда не подводил, все были предсказуемы поломки, их можно было не спешно устранять и ездить дальше
nicolya84 Немає
Мегаписака

Приєднався: Dec 2012
Энергодар
SUPERB
Повідомлення: #23
14-12-2015 22:22 RE: Присматриваюсь к Superb 1

ради интереса снимал у себя маслоподвод турбины чистый идеально. маслозаборник проверял он тоже чистый. Подшипник вискомуфты стал немного шелестеть. Шрусы родные. Пробег чуть больше 200 000
Владимир_ Немає
Воффка

Приєднався: Jun 2013
АТ
Octavia А5 FL 2,0 TDI-CR DSG-6
Повідомлення: #24
14-12-2015 22:36 RE: Присматриваюсь к Superb 1

(14-12-2015 22:03)netshurik :  
(14-12-2015 20:26)Pavlikasiy :  
за владениям тура - никогда не подводил, все были предсказуемы поломки, их можно было не спешно устранять и ездить дальше

А зачем тогда менять ? Курить
netshurik Немає
Писатель

Київ
Повідомлення: #25
14-12-2015 22:46 RE: Присматриваюсь к Superb 1

на длинные поездки не хватает мощности, и хочется что то по мощнее
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Хмельницька обл
Повідомлення: #26
15-12-2015 11:36 RE: Присматриваюсь к Superb 1

Особисто в мене, є при сезоних похолоданнях якісь часом стук з"являється здається позаду... Спершу нервувався, а це зрозумів що зробити нічого не можу... но тепліє, все зникає... Не подобається мені штатне світло... Для себе запланував встановлення ксенонового світла... мабуть після Нового Року... (орієнтуюся по б"ютжету)
Якщо авто не пригнане, то у них немає штатних автомагнітол із салону... це така маячня що просто капець... дрібниця, але нервує... щоб поставити штатну це + немала сума коштів...
netshurik Немає
Писатель

Київ
Повідомлення: #27
15-12-2015 12:09 RE: Присматриваюсь к Superb 1

(15-12-2015 11:36)Pavlikasiy :  Особисто в мене, є при сезоних похолоданнях якісь часом стук з"являється здається позаду... Спершу нервувався, а це зрозумів що зробити нічого не можу... но тепліє, все зникає... Не подобається мені штатне світло...
.

Hello!
после просмотров интернет ресурсов, там почти у всех стоит ксенон с омывайками, или это галогенка в линзах? - и в многих они желтые, по тусклые что ли
а причину стука никак не выяснили на СТО?
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Хмельницька обл
Повідомлення: #28
15-12-2015 15:47 RE: Присматриваюсь к Superb 1

(15-12-2015 12:09)netshurik :  [quote='Pavlikasiy' pid='2389001' dateline='1450172193']
а причину стука никак не выяснили на СТО?

Та ну, хто таку деталь буде вишукувати!? ))) Ні, нічого по ходовій вони не помітили... стук не постійний, а переважно тільки на зранку заведеному авто, коли ще все деревяно-дубове... Далі вроді попускає, а може звикаюся...

Ще одне... Як на мене, трошки більше вібрації від роботи диз.двигуна передається в салон на кермо і т д... але це не те що всім трясе, просто порівняно з КАДДІ, (в тата такий), трошки більше відчутно в салоні що працює дизель... Звертався до офіціалів, думав може з подушками щось не те чи ще щось... сказали що це природньо для шкоди, тому що порівняно з фольксвагенами шкода б"юджетніша... сказали що в новій шкоді схожа ситуація... Якась знову ж таки маячня!
Спершу це все відчувалося - тому про це згадав і пишу, зараз до цього звиклося, це моє авто, здається все працює тихо і комфортно... Але такі речі виявляються в порівнянні!

багато хто, хто катався зі мною, кажуть що я примахуюся до машини... Дечого що чую я, ніхто більше не чує! )))) Це мабуть таке в кожного влканика авто...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-12-2015 15:48 Pavlikasiy.)
jeger Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2010
Луцьк
Octavia 7, 1,6 TDI, DSG
Повідомлення: #29
15-12-2015 22:37 RE: Присматриваюсь к Superb 1

Щодо сезонних стуків. Я навпаки дивуюся наскільки СуперБ класно їде на холодну, коли на вулиці крепкі морози. Попередні Авео і навіть Лансер - все стукало, рипіло на морозі поки нормально авто не прогріється. В СуперБі практично нічого не чути, хіба коли до коліс сніг налипне біля бризковиків.
Якщо візьмете СуперБ, то кожен раз як їхатимете, будете почуватися щасливим за кермом. Хоч авто зовні і не дуже яскраве, а дилетантам і далеким від автівок нагадує зовнішність Октавії, проте мені якраз і подобається класичність форми автомобіля і його високий комфорт.
Pavlikasiy Немає
Рассказчик
**

Хмельницька обл
Повідомлення: #30
15-12-2015 23:25 RE: Присматриваюсь к Superb 1

Ну я не сказав там про якісь звуки неабиякі у постійно і звідусіль... чоловік хоче почути негатив про авто! ))) Є якісь звук часом... то навіть незрозуміло чи з ходової... я хз що там таке?! Цього року поки не чути, але ще ж і морозів не було! ) Навіть маючи це авто сьгодні, я би сміливо повторно купив би його знову... тільки рік свіжіший і бажано пригнане... я вже про це десь писав... а ще краще суперба би взяв але після 2011 рв... то взагалі було би супер! )
(Востаннє це повідомлення було змінене: 15-12-2015 23:27 Pavlikasiy.)
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Superb 08-09 2.0TDI VS Superb 08-09 1.8TSI ghl456 36 17 353 18-01-2018 23:03
Останнє: garik_v_

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1