Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Новая Росава по лицензии Пирелли за 250 грн
Автор Повідомлення
VINTER Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #21
05-11-2008 11:17  

Gaponi :Зараз ця тема актуальна і автожурналах куча тестів можна подивитись. Наприклад Авторевю чи Зарулем. Так там Росава не найкраща. А може то все реклама?!
Кто платит, того и рекламируют.
А как тогда Дукалис? Мир
Если серьезно, то тестировать нужно и сравнивать шины идентичные по конструкции протектора, скоростным и нагрузочным характеристикам. Всем понятно, что шины даже одного и того же производителя, но разные по конструкции , по разному будут себя вести на дороге.
Шукати всі повідомлення учасника
VINTER Немає
Рассказчик
**

Skoda Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #22
05-11-2008 11:34  

oXid :Автор, у тебя машина за 20К долл. а тебе жалко 450 долл на ПРИСТОЙНУЮ резину которая спасёт твою жизнь и членов твоей семьи?
Согласен, логично было бы для тех, кто может себе позволить купить авто без кредита.
xuligan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008
Станіслав-london
skoda oktavia a-5
Повідомлення: #23
06-11-2008 00:34  

автор напевно мав на увазі росаву серіїWQ i SQ иідповідно-літня і зимова. на літній в минулий сезон наїздив 21000км, тепер вона поміняна на зимовуWQ-101.у івано-франківську вона коштувала 248грн.нічого про неї сказати неможу-ще нема зими у нас.SQ-ніяких емоцій не викликала-їхала нормально і все,як і інші скати на моїх машинах.це було на ОПЕЛЬ КОМБО.наОКТАВІ А5 стоїть тепер graspik ds2-теж вони нормальні-просто коли їх купував то думав що росава бувае тільки БЦ-20 і інше г....... якщо якість не погіршиться,у цих серій,то і на шкоді, з часом перейду.подивлюсь ,як зимова відїздить.усе це написав не для реклами-просто коли брав собі, то нічого крім замовленого росавою піару ,ніяких толкових відгуків не міг знайти .звичайно ,це не резина еліт-класу,але і ціна у неї нормальна.це все ,що можу розповісти після 21т.км.ще мене дивуе ,коли люди вживають слова про резину"супер"чи навпаки"г......"-впевнений,якщо дати комусь з таких спеців протестувати декілька комплектів,різних коліс,але в тих самих умовах,то у одних, те що було супер-у інших буде г......-потрібні професійні тести.сам я за рулем з 1994року,їжджу багато,стиль водіння не агресивний,можливо тому немаю бажання платити 500-700гр.за колесо і за увесь цей час у мене небуло ніразу аварійної ситуації через те ,що я не користуюсь колесами які багато-хто називае"супер"якщо у водія протяг у голові,то і найдорожча "супер"резина вам мало допоможе.

xuligan
VINTER Немає
Рассказчик
**

Skoda Octavia Tour 1,6
Повідомлення: #24
06-11-2008 08:12  

+100 Мир
Всегда должно быть разумное соотношение цена-качество.
Во многих случаях мы платим не за качество, а за марку, бренд.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 2