Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
ДАІ
Автор Повідомлення
andyvit Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2008

Повідомлення: #21
08-10-2009 11:38  

Олексій :
Одуванчик :а то я вже на державу майже 1.200 грн віддав)) Оцтой

Через таких як ти ВОНА працює, ВОНА - це Україна Мир

[Зображення: super_smilies007.gif]

Two tears in the bucket?
Fuck it!
Шукати всі повідомлення учасника
Одуванчик Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Skoda Fabia New 1.4i
Повідомлення: #22
08-10-2009 11:40  

andyvit :
Олексій :
Одуванчик :а то я вже на державу майже 1.200 грн віддав)) Оцтой

Через таких як ти ВОНА працює, ВОНА - це Україна Мир

[Зображення: super_smilies007.gif]
Пропаганда нах ))

[Зображення: ab86320.gif]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
migal Немає
Классик

Приєднався: Sep 2008
Lviv
Octavia Tour 1.6i
Повідомлення: #23
08-10-2009 12:35  

Мене в свій час там сфоткали на візир з білого ланоса з синіми номерами як раз тоді коли я виїхав на зутрічну колію руху. Мене навіть не зупинили і не складали протокол. А через місяць додому прийшов лист-щастя. Я про це навіть десь туту на форумі писав. Але переглянвши ПДР зрозумів що дійсно порушив, - оплатив штраф у розмірі 450грн, і для мене це стало уроком на все життя.
Тепер коли їду по Дорошенка зрідка можу собі дозволити обігнати трамвай на зупинці біля юнітрейду (знаю що це порушення ПДР, але переконавшись що ніком не створю аварійної ситуації таке роблю), але на тому перехресті біля головної пошти хоч би там що було тримаюсь своєї полоси.
Підтримую позицію "порушив-плати", і думаю тут навіть не варто чого рипатись (оскаржувати щось в суді).
Взагалі беручи тільки один Львів - то тут стільки ньюансів ПДР, що без стажу інколи важко зорієнтуватись. Я переважно помічаю де в більшості стоять патрульні машини, і намагаюсь собі посянити які саме порушення вони намагаються зловити. Якщо собі пояснень не знайшов, - шукаю в різноманітних джерелах, і в більшості випадків відповіді знаходжу!
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #24
08-10-2009 12:54  

Попадаю регулярно і нічьо з собою неможу зробити Недоумение
На даний момент вчю правила "Порушуй так щоб не спіймали",маю трохи успіхи.
Маю закон - знак СТОП перед переїздом,не нарушаю ніколи,переживаю шо моя пташка трохи не в тій ваговій категорії шо локомотив.
genikk Немає
ʞʞıuǝƃ

Приєднався: Jul 2008
Lwów
9˙⇂ ɐıgɐɟ ɐpoʞs
Повідомлення: #25
08-10-2009 13:20  

migal :коли їду по Дорошенка зрідка можу собі дозволити обігнати трамвай на зупинці біля юнітрейду (знаю що це порушення ПДР, але переконавшись що ніком не створю аварійної ситуації таке роблю), але на тому перехресті біля головної пошти хоч би там що було тримаюсь своєї полоси.

+1
Одуванчик Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Skoda Fabia New 1.4i
Повідомлення: #26
08-10-2009 13:41  

ЗгодеН Embarassed

[Зображення: ab86320.gif]
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #27
09-10-2009 16:37  

Як кажуть народ Не долго музыка играла... і до мене добралася довга рука правосуддя, пришили мені порушення проїзду перехрестя і створення аварійної ситуації, ну і впринципі за діло пришили Embarassed а штрафик там огого який височенький, та щей прав можуть позбавити. Но кажу зразу куда я клоню, з інспектором не прирікався, признався, покаявся, трошечки впав на жалість мов так сяк ну з ким не буває і оплата одразу знизилася до 150 грн. Тому робіть висновки як поводитися по хамскі чи ні?! Звісно якщо ти дійсно виноватий Smile
зі. А доганяли вони мене метрів з 600 Very Happy

Skoda Pajero Sport 3.0
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #28
09-10-2009 18:46  

SVAt :Як кажуть народ Не долго музыка играла... і до мене добралася довга рука правосуддя, пришили мені порушення проїзду перехрестя і створення аварійної ситуації, ну і впринципі за діло пришили Embarassed а штрафик там огого який височенький, та щей прав можуть позбавити. Но кажу зразу куда я клоню, з інспектором не прирікався, признався, покаявся, трошечки впав на жалість мов так сяк ну з ким не буває і оплата одразу знизилася до 150 грн. Тому робіть висновки як поводитися по хамскі чи ні?! Звісно якщо ти дійсно виноватий Smile
зі. А доганяли вони мене метрів з 600 Very Happy
Власне, це - людська, адекватна і нормальна поведінка.

[Зображення: 09013048.jpg]
Consta Немає
Управляющий Baburka resort

Приєднався: Nov 2008
Запоріжжя
Skoda Oсtavia A5
Повідомлення: #29
02-11-2009 08:51  

На перекрестках Львова к Новому году заработает видеонадзор ГАИ.

Во Львове установили видеокамеры для надзора за соблюдением правил дорожного движения на дорогах. Большей частью они находятся на перекрестках. Об этом во время пресс-конференции сообщил начальник ГАИ города Львова Богдан Мыцак, передает autocentre.ua

По словам Мыцака, для того чтобы установить видеонадзор за правилами дорожного движения на дорогах, нужно пройти длинную процедуру и израсходовать немало средств. На сегодня оборудование еще полностью не подключено, тем не менее в ГАИ убеждены, что оно заработает еще до Нового года.

Сколько и где именно появятся видеонадзоры, начальник ГАИ Львова не уточнил. «Мы «тайны» разглашать не будем. Вскоре водители сами узнают, где они нарушили правила дорожного движения», - сказал он.

Пессимист – это хорошо информированный оптимист.

У оптимиста сбываются мечты - у пессимиста - кошмары (Б.Шоу)
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #30
02-11-2009 10:32  

Consta :Сколько и где именно появятся видеонадзоры, начальник ГАИ Львова не уточнил. «Мы «тайны» разглашать не будем. Вскоре водители сами узнают, где они нарушили правила дорожного движения», - сказал он.
Тож мені тайну найшли так чи інакше перед тим як почнуть знімати змушенні будуть поставити знак зйомка правопорушень. У іншому випадку це порушення закону з їхнього боку і до побачення.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1