Дякую GuN за пояснення щодо моделей БМВ.
2 Dimoner
Якщо Ви мені дасте ссилочку на сайті дилерів БМВ де буде повний опис базової комплектації Х5, буду дуже вдячний. Я писав про те, що не дуже доречно порівнювати ФВ, який стоїть в салоні (тобто у наявності) із БМВ, яке є поки що тільки у прайсі. Порівнювати потрібно однакові категорії - база з базою, а фарш з фаршем. На Ваше твердження, що в базі БМВ є все необхідне, я можу теж сказати, що і в базовому туарезі є все необхідне. Тільки питання - необхідне для кого? У кожного різні потреби. Мені, наприклад, і бази Туарега вистачило б з головою, а комусь і повного фаршу БМВ недостатньо.
На мою думку, БМВ і Фольц зовсім різні автомобілі з різною філософією та категорією споживачів - БМВ більш драйвовий авто, на асфальті йому майже нема рівних серед однокласників, а Туарег можна загнати і на бездоріжжя, і на асфальті теж непогані показники. Тобто, хто що вибирає - хто баланс всіх характеристик, а хто швидкість і керованість.
До того ж, порівняння цін у різних валютах грає досить злий жарт:
- база Туарег 64тис доларів * 7,9 = 505тис грн
- база Х5 - 55,8 тис євро * 10,3 = 574тис грн
Різниця становить 69тис грн, або 8,7тис доларів. Тобто БМВ все одно буде дорожче ФВ. Інше питання - ціни на додаткове обладнання і яка буде вартість повністю однаково обладнаних авто - тоді можна про щось сперечатися))
В будь-якому разі, обидва авто достойні. Перепрошую за офф, т.я. тема більше скочується у "Муки вибору"
|