Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Допоможіть з ВИБОРОМ!!!
Автор Повідомлення
twinspark Немає
Banned

Приєднався: Mar 2008

Повідомлення: #21
28-03-2008 17:20  

antik :
twinspark :Де знаходиться "Автотрейдінг-Львів" хочу їхати дивитись!!!

В помещении Автовокзала на Стрыйской
А шо тоді на Б.Хмельницьгого 228?
Шукати всі повідомлення учасника
twinspark Немає
Banned

Повідомлення: #22
28-03-2008 17:23  

antik :
twinspark :Де знаходиться "Автотрейдінг-Львів" хочу їхати дивитись!!!

В помещении Автовокзала на Стрыйской

1.8Т Sport червоний той шо привезли сьогодні, на стрийській?
Geruch Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2008

Skoda
Повідомлення: #23
28-03-2008 17:33  

Та що в салоні - Tour 1.8T + спорт пакет! Буда не стара, а попередня! Висновок з наданої консультації: автомобіль провірений часом! І який тут тест-драйв. В будь-якому випадку машина подобається всім. Подивишся, подумаєш познайомишся з super-mega-star Оленою і візьмеш, нікуда не дінешся!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
twinspark Немає
Banned

Повідомлення: #24
28-03-2008 17:37  

Geruch :Та що в салоні - Tour 1.8T + спорт пакет! Буда не стара, а попередня! Висновок з наданої консультації: автомобіль провірений часом! І який тут тест-драйв. В будь-якому випадку машина подобається всім. Подивишся, подумаєш познайомишся з super-mega-star Оленою і візьмеш, нікуда не дінешся!

Я хочу вже їхати і дивитись кажіть точно куда Rolling Eyes
Geruch Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2008

Skoda
Повідомлення: #25
28-03-2008 17:51  

Стрийська 109 приміщення Автовокзалу, заїзд від вул. Стрийської, там зразу побачиш. Успіхів Честь!
twinspark Немає
Banned

Повідомлення: #26
28-03-2008 17:58  

З Натальою вже познайомився в телефонному режимі Razz Значить машина свіжа тільки з конвеєра по її словам, конкретного покупця нема хто перший заплатить..., але вже закрились такшо поїду завтра гляну, а ціна 24000 хоча по прайсу 24060 можливо скидку дала Razz
NTллигент Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Dec 2007

Skoda Octavia Tour ARX 1.8T 4x4
Повідомлення: #27
28-03-2008 19:10  

twinspark :Нажаль комплектацію міняти неможна бо вона якась там акційна Недоумение , а хотілось зовсім небагато обігрів сідушок, музон сігналку і ксенон доставляти буду сам. Чи може ше шось пропустив!?
Так все правильно.
1) Підірів сідушок треба
2) Музон тоже. Особливо дорогих і наворочених муз. систем напевно не треба. Але автомагнітола хорошо виробника, наприкла, Pioneer з CD/MP3/радіо і парочка колонок ззаді будуть в самий раз.
3) Cигналку треба полюбому. Рекомендую BlackBug + механічний дрин на коробку передач.
4) Ксенон тоже треба. Особливо відчуєш різницю, якшо їдеш вночі за Львів кудась по трасі, наприклад в село. По місті вночі різниці не замітно.
Тут можна зекономити взявши просто ксенон, а не біксенон.
5) Клімат. Ну то вже на любітелю. Але літом в жару обов"язково заціниш всі його прелєсті. Хоча в тій акційній машині, про яку ми говорим йде в комплкекті просто кондиціонер. Може і його тільки вистачить. Але то вже дивися сам.
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #28
28-03-2008 20:05  

pikach00 :ІМХО. Румстер - ззовні урод.
Полегче в выражениях!

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
twinspark Немає
Banned

Повідомлення: #29
28-03-2008 20:23  

NTллигент :
twinspark :Нажаль комплектацію міняти неможна бо вона якась там акційна Недоумение , а хотілось зовсім небагато обігрів сідушок, музон сігналку і ксенон доставляти буду сам. Чи може ше шось пропустив!?
Так все правильно.
1) Підірів сідушок треба
2) Музон тоже. Особливо дорогих і наворочених муз. систем напевно не треба. Але автомагнітола хорошо виробника, наприкла, Pioneer з CD/MP3/радіо і парочка колонок ззаді будуть в самий раз.
3) Cигналку треба полюбому. Рекомендую BlackBug + механічний дрин на коробку передач.
4) Ксенон тоже треба. Особливо відчуєш різницю, якшо їдеш вночі за Львів кудась по трасі, наприклад в село. По місті вночі різниці не замітно.
Тут можна зекономити взявши просто ксенон, а не біксенон.
5) Клімат. Ну то вже на любітелю. Але літом в жару обов"язково заціниш всі його прелєсті. Хоча в тій акційній машині, про яку ми говорим йде в комплкекті просто кондиціонер. Може і його тільки вистачить. Але то вже дивися сам.
Ні там іде клімат я взнавав, а все перераховане можна доставити зчасом вот тільки яка кінцева ціна вийде Shocked і тоді починаєш задаватись питанням, а чи невзяти 1-2річну? в якій вже все стоїть.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #30
28-03-2008 20:35  

IvanoBulo :
pikach00 :ІМХО. Румстер - ззовні урод.
Полегче в выражениях!

+1

В нас тут ШКОДА клуб а не ОКТАВА клуб або ще гірше АУТЛЕНДЕР клуб. Тому треба з повагою ставитись до вибору кожного нас.

http://www.Skodniki.org.ua
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1