Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Шулявський міст всьо?..
Автор Повідомлення
Лёха Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2006
Киев
Octavia A5 FL1.6MPI Combi (CHGA+ГБО)
Повідомлення: #291
02-07-2019 09:41 RE: Шулявський міст всьо?..

(01-07-2019 08:55)SergM :  (зокрема і по причині менших експлуатаційних витрат – не треба фарбувати).
странно, но после капитального ремонта эстакад на нивках и на святошино (обе из ж.б. конструкций) их обе красили!!! деньги наверно отмывают...
еще заметил, при капитальном ремонте и реконструкции дорог в большинстве случаев вечные бетонные электро опоры заменяют стальными...

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Шукати всі повідомлення учасника
SergM Немає
------------

Приєднався: Jan 2006

Повідомлення: #292
02-07-2019 11:12 RE: Шулявський міст всьо?..

(02-07-2019 09:41)Лёха :  
(01-07-2019 08:55)SergM :  (зокрема і по причині менших експлуатаційних витрат – не треба фарбувати).
странно, но после капитального ремонта эстакад на нивках и на святошино (обе из ж.б. конструкций) их обе красили!!! деньги наверно отмывают...
І що? У нас і траву засохлу стрижуть... Добре хоч асфальт не чернять Smile

Естакада з Поштової на Поділ (навпроти Гаванського) теж пофарбована і почала витріскуватись... – Мабуть для того і фарбували, щоби гірше сохла і краще руйнувалася... – Дуже цікаво почути тих "профі".

Нам вже розсказували, що
1) "розворот передбачено розв'язкою на Поштовій" – де він там? Де сучасна організація руху?
2) "важливим принципом, за яким буде обрано проект реконструкції – це найбільша пропускна спроможність" – в результаті будують "дешевий" лист конюшини Facepalm (оце ми "здивуємось" коли "зненацька" його вартість виросте на момент здачі).

(02-07-2019 09:41)Лёха :  еще заметил, при капитальном ремонте и реконструкции дорог в большинстве случаев вечные бетонные электро опоры заменяют стальными...
Ну так ямковий ремон про те ж саме – краще 100 раз робити ніж 1 раз зробити – прибуток більший.
А якщо не жартувати про відмивання грошей, то завжди є певний оптимум і правильне використання та експлуатація матеріалів.
Лёха Немає
Мегаписака

Киев
Повідомлення: #293
02-07-2019 11:29 RE: Шулявський міст всьо?..

(02-07-2019 11:12)SergM :  А якщо не жартувати про відмивання грошей, то завжди є певний оптимум і правильне використання та експлуатація матеріалів.
причем единственно правильное, только ваше... Facepalm

Арфография... эта как канг-фу. Настаящие мастира ею биз надабнасти ни пользуюцца!!!©
Cossack Немає
Мегаписака

Приєднався: Feb 2008
Київ
Skoda Octavia A7 1.4TFSI Ambition+
Повідомлення: #294
02-07-2019 12:01 RE: Шулявський міст всьо?..

30 июня 2019 года. Киев. Реконструкция Шулявского путепровода. Итак, первый пролет нового Шулявского моста сегодня успешно был надвинут на новые опоры, где через какое-то время ему и надлежит упокоиться на долгие годы.
Мамонты показали ювелирную точность, выставляя многотонную металлоконструкцию по указаниям геодезистов с погрешностью в сантиметры. В ближайшее время его опустят на временные крепления и наростят пятой балкой с тротуарными консолями.

А на стороне "Большевика" начали заливать подпорную стену "нулевой" опоры.

SergM Немає
------------

Повідомлення: #295
02-07-2019 17:57 RE: Шулявський міст всьо?..

(02-07-2019 11:29)Лёха :  
(02-07-2019 11:12)SergM :  А якщо не жартувати про відмивання грошей, то завжди є певний оптимум і правильне використання та експлуатація матеріалів.
причем единственно правильное, только ваше... Facepalm
Я не винуватий що Ви так вважаєте...
Може доведете чи просто свою власну думку проаргументуєте?
SOA Немає
Мегаписака

Приєднався: Apr 2008
Киев,р-он Харьковский
Фабия, Авео (были), Ford Fusion
Повідомлення: #296
03-07-2019 09:44 RE: Шулявський міст всьо?..

(02-07-2019 17:57)SergM :  Я не винуватий що Ви так вважаєте...
Шо? Я не один?? Так думаю...-))) Или у нас только один человек рациональный?? А остальные на стройках и проектники воры и разгильдяи....
Лёха Немає
Мегаписака

Киев
Повідомлення: #297
03-07-2019 10:11 RE: Шулявський міст всьо?..

а может для начал вы свои мысли будете аргументировать..
ну например:
мост из железобетона будет дешевле на ххх грн, вот расчет и т.д...
или так:
мост и стали должен был быть сооружен за 30 дней.. (вот расчеты), а строят его уже...

я то не специалист по строительству мостов.. но вижу, вы специалист во всех сферах и областях и подкрепить свое мнение расчетами не составит труда...

(Востаннє це повідомлення було змінене: 03-07-2019 10:11 Лёха.)
SergM Немає
------------

Повідомлення: #298
03-07-2019 11:29 RE: Шулявський міст всьо?..

(03-07-2019 09:44)SOA :  
Шо? Я не один?? Так думаю...-))) Или у нас только один человек рациональный?? А остальные на стройках и проектники воры и разгильдяи....
:-)))
– Щось не бачу там "ми всє умрьом", "зрада", "шви крівиє" і інше (с) SOA
:-)

(03-07-2019 10:11)Лёха :  
а может для начал вы свои мысли будете аргументировать..
Ні, почекайте, хтось тут написав "причем единственно правильное, только ваше" – прошу проаргументувати де саме написано і з чого Ви зробили саме такий висновок? – Проаргументуйте.

(03-07-2019 10:11)Лёха :  ну например:
мост из железобетона будет дешевле на ххх грн, вот расчет и т.д...
или так:
мост и стали должен был быть сооружен за 30 дней.. (вот расчеты), а строят его уже...

я то не специалист по строительству мостов.. но вижу, вы специалист во всех сферах и областях и подкрепить свое мнение расчетами не составит труда...
Зацитую себе:
Цитата:Цікаво: а чому стальний? Тут ніби є профі – хіба залізобетонний не буде слугувати довше, особливо з нашою сіллю взимку (+ вартість, + необхідність фарбувати = постійні витрати)?
– Це є питанням.
Мало того – у питанні ще дещо уточнюється.

Я не винуватий що Ви нічим не цікавитесь. А щоби порівнювати, треба два ідентичних проекта прорахувати в різних матеріалах, але це буде дурницею, бо з різних властивостей випливає різна конструкція = гарантовано різна вартість. Якщо брати до уваги сучасне будівництво (типу віадук Мійо, найдовший у світі морський міст Гонконг-Чжухай-Макао - комбінований, до речі), то усюди де треба швидко (= дешевше) будують зі сталі, бо бетон застигає довго, довгі конструкції є проблемою, як і певні навантаження, тощо. Тим не менш чисто стальні конструкції будують мало, бо є можливість зекономити і у деяких випадках не має сенсу.

Якщо повернутися до Шулявки, то маємо невеликі та фіксовані відстані, відсутність сильних вітрових навантажень і вимогу здешевити (!!! саме на це був упор у виборі проекту !!!), що і викликало у мене питання – а не був би той міст дешевшим з бетону? – Тим більше що часу на реконструкцію заклали немало.

P.S. Я тут вже викладав фотку, тримайте ще одну китайську розв'язку:
(і робіть висновки самостійно)

Лёха Немає
Мегаписака

Киев
Повідомлення: #299
03-07-2019 13:22 RE: Шулявський міст всьо?..

(03-07-2019 11:29)SergM :  Зацитую себе:
Цитата:Цікаво: а чому стальний? Тут ніби є профі – хіба залізобетонний не буде слугувати довше, особливо з нашою сіллю взимку (+ вартість, + необхідність фарбувати = постійні витрати)?

вы уверены что бетонные конструкции нет необходимости защищать от солей???

SergM Немає
------------

Повідомлення: #300
03-07-2019 13:35 RE: Шулявський міст всьо?..

(03-07-2019 13:22)Лёха :  
(03-07-2019 11:29)SergM :  Зацитую себе:
вы уверены что бетонные конструкции нет необходимости защищать от солей???
Ну так гідроізоляція в будь-якому випадку робиться, але більша частина ЗБ конструкції відкрита і "дихає", не потребуючи фарбування.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1