Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Як, з юридичної точки зору, грамотно подати апеляцію?
Автор Повідомлення
VasiliSK Немає
Attorney

Приєднався: Feb 2006

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #31
04-12-2008 13:35  

vitalius :мабуть треба ще взяти офіційну копію того ДСТУ з Держ.стандарту...

не надо.достаточно цитаты и ссылки на него.
Шукати всі повідомлення учасника
VasiliSK Немає
Attorney

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #32
04-12-2008 13:40  

vitalius :це дає надію...
з одної сторони: та йди заплати той штраф і не пар голову ні собі ні людям;
з іншої - а якщо не я то хто? Чому хтось має страждати за чиєсь недбальство чи наглість?
я веду до того, що стою перед вибором - йти заплатити, чи всеж-таки довести свідомість тих "вищих" до наших з вами проблем... але чи ще є у них свідомість та гідність...

добровольно платить в любом случае не надо спешить, пусть повалаются с выбиванием и взысканием того что они понамалевывали.

Безнаказанность чиновников только развращает их на дальнейший беспредел. Под лежачий камень вода не течет. Или надо сопротивляться или молчать и получать удовольствие от прогиба.
vitalius Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #33
04-12-2008 14:05  

дякую за підтримку!!!!!!!!
Якщо прийдеться заплатити - оплачу штраф, але й крові даїшнику вип"ю Драка
YSunJ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2007
Нетішин
Октавия А5 1.6 +LPG+Мікролуч(була), Toyota Venza 2.7 AVD 2014
Повідомлення: #34
05-12-2008 11:13  

а как правильно оформить подачу в прокуратуру? Это должна быть скарга, ходотайство, заява или ??? на неправамерные действия инспектора?
(Приписывает проезд перекрестка на красный, но фото-видео нет, свидетелей нет, протокол составлен нормально. Я 100% ехал на зеленый, и сумею это доказать, тк выехал на зеленый, пропустил встречную(кот тоже наверняка ехала на зеленый), сделал левый поворот,те закончил маневр, конечно уже на свой красный)
VasiliSK Немає
Attorney

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #35
05-12-2008 16:51  

YSunJ :а как правильно оформить подачу в прокуратуру? Это должна быть скарга, ходотайство, заява или ??? на неправамерные действия инспектора?
(Приписывает проезд перекрестка на красный, но фото-видео нет, свидетелей нет, протокол составлен нормально. Я 100% ехал на зеленый, и сумею это доказать, тк выехал на зеленый, пропустил встречную(кот тоже наверняка ехала на зеленый), сделал левый поворот,те закончил маневр, конечно уже на свой красный)

жалоба, в резолютивной части - прошу вжити заходыв прокурорського реагування (вам надо чтоб прокурор выдал вам по вашей жалобе предписание устранить нарушение закона для нач. гаи, тот в свою очередь обязан по нему постановление отменить). Все доказательства уазывайте и приводите в жалобе.
YSunJ Немає
Писатель

Приєднався: Dec 2007
Нетішин
Октавия А5 1.6 +LPG+Мікролуч(була), Toyota Venza 2.7 AVD 2014
Повідомлення: #36
05-12-2008 20:15  

Спасибо, я так и сделал. Занес жалобу в прокуратуру. Ждемс дальнейшего развития событий.
vitalius Немає
Рассказчик
**

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #37
10-12-2008 14:26  

Скаргу відправив рекомендованим листом, вже отримав повідомлення про вручення, чекаю на реакцію.
VasiliSK Немає
Attorney

A5, 1,6mpi, Elegance
Повідомлення: #38
12-12-2008 11:56  

Реакция будет такой:

Проведена перевірка.... порушень законодавства не встановлено...

Это ж наша украинская прокуратура. Она работает только когда им надо , а не тогда когда Вам.
vitalius Немає
Рассказчик
**

Seat Toledo Superwagen
Повідомлення: #39
19-12-2008 11:54  

так-так дзвонив до мене командир взводу ДПС, де той прапор служить, казав, що до прапора вжито стягнення у вигляді догани, казав, що за 13 років служби перший раз його так покарали (бідненький, я плачу Crying or Very sad Laughing ), просили, щоб я до них приїхав, хочуть зі мною переговорити, але наполягають, що інспектор правий, і буде стояти на своєму... З понеділка займусь цим питанням.
Zhorik Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2006

Skoda Octavia A5 Combi, VW Passat B6 2.0 TFSI 6AT
Повідомлення: #40
19-12-2008 17:34  

Scorpio :скаргу написати звичайно можете, але нічого не буде ДАЇшнику з цього...
прокуратура відпише що "факти наведені в заяві не підтвердились"...
якщо-б був запис розмови, то ще є варіанти, якщо там реально були погрози, а не просто фраза що "буде зараз штраф 800".

Угу, будет ещё как будет...
Замахается отписыватся....

8 067 5974383 Женя
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Приватизация с точки зрения юриста... IGELS 19 4 539 20-10-2008 09:49
Останнє: Sanex

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1