Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
освітлення
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #31
26-11-2009 09:34  

Я колись покатався з білими ксенонами 5 чи 6 к. Пів години на трасі і в мене очі боліли від того світла ну і туман вони пробивають недуже. Як на мене то 4300 це саме воно + спеціальна оптика інакше на дорогах зявиться ще одна машина з рагульським світлом.

А на рахунок галогену з посиленми світлом була колись суперова тема в гілці "Лучше, громче, бістрее".

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
MAECTP0 Немає
Banned

Приєднався: Sep 2009

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #32
28-11-2009 16:20  

З світлом в мене пришпил.
Купив й їздив. Згодом помітив що габарити ледве-ледве... Праве ближнє чогось не світило. Стукнув по фарі - світить...
Вирішив навести порядок.
Замість габаритів бо правий зовсім посорнів купив Світлодіоди. Замість штатних лямп купив Філіпси 55/60Вт щось так +100. Ніби краще...
Алу думаю чи шкуранути чи поміняти оптику так як моя трошки посічена й це мабуть шкодить - йде розсіювання світла й зустрічним заважає мабуть.
В магазині взнав що в мене протитуманки ще є. Ну не було того на форді. Й ліва не світить. Відразу поміняв ліву противотуманну лямпочку - 15грн. - мабуть щось звичайне
За одно показали як вмикати й передні й задні.
Тепер в тумані простіше.

Цитата:на скільки мені відомо, то при повороті руля. а називається це чудо - адаптивне світло.
Класно. Я правильно зрозумів: зупинився, повернув кермо - подивися куди їхати й продовжив рух? Чи повернув, удар й опа бачиш куда бо фари повернулись й посвітили?
а згодом зайва вавка в ремонті, або електрика - привід повороту, чи ще щось?
ЧИ воно дійсно варта того?

antik :Сегодня вместе с Богданом на "Галанте" наконфигали адптивный свет в противотуманках (при повороте руля или включении поворота плавно включается противотуманная фара)... Интересная штука... Практичная ли? Увидим Laughing
Цікаво почути відгук про користність й доцільність.

oleg_lviv :Ще минулого тижня поставив собі ксенон в туманки (4300К) - ефект супер.
Все ставив собі власноруч, оскільки схема підключення досить проста.
.
Зустрічні "вдячні"? Й у фарах ксенон й в туманці ксенон... Чи одночасно без туману не зловживаєте?

за звичай - заводські - в протитуманхах які ласпочки стоять?
й як правильно їхати в тумані:
1. протитуманки;
2. Протитуманки + ближнє
3. все що можливо те й вмикаєм?
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #33
28-11-2009 18:26  

MAECTP0 :
antik :Сегодня вместе с Богданом на "Галанте" наконфигали адптивный свет в противотуманках (при повороте руля или включении поворота плавно включается противотуманная фара)... Интересная штука... Практичная ли? Увидим Laughing
Цікаво почути відгук про користність й доцільність

Поездил, побаловался и выключил (вернул все обратно)... Бесполезная штука, ИМХО Курить

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
dider Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Oct 2009

Повідомлення: #34
29-11-2009 19:57  

Осрами подорожали
за 1- хочуть 80 . +90 нітеблейкер

ТУР 1,6 . BFQ. 5+

Не за что
MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #35
29-11-2009 20:19  

antik :Поездил, побаловался и выключил (вернул все обратно)... Бесполезная штука, ИМХО Курить

Сенкс. Тут ше цікавило питання наступне. Став на вузькому перехресті (поворот ліворуч чи розворот) пропускаєш зустрічних а сам ввімкнув лівий поворот чи вже навіть кермо повернув й сліпиш зустрічних.
Чи не так?

Чи у тебе протитуманка внизу бампера?

Дивися сьогодні в свої штатні фари з протитуманками. Там таке не вийде - фари строго прямо. А різати бампера й потім міняти туманки від кожного бардюра чи камінчика... не в пєнь.
antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #36
29-11-2009 20:48  

MAECTP0 :Став на вузькому перехресті (поворот ліворуч чи розворот) пропускаєш зустрічних а сам ввімкнув лівий поворот чи вже навіть кермо повернув й сліпиш зустрічних.
Чи не так?

туманки никого не слепят, этой проблемы нету

MAECTP0 :Чи у тебе протитуманка внизу бампера?

да, на А5 туманки внизу бампера находятся

MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #37
30-11-2009 09:13  

antik :
MAECTP0 :Став на вузькому перехресті (поворот ліворуч чи розворот) пропускаєш зустрічних а сам ввімкнув лівий поворот чи вже навіть кермо повернув й сліпиш зустрічних.
Чи не так?

туманки никого не слепят, этой проблемы нету

MAECTP0 :Чи у тебе протитуманка внизу бампера?

да, на А5 туманки внизу бампера находятся

Дякую. Пізніше глянув по урлі в твому підписі. В А5 дійсно вони внизу й сам бампер витягнутий що дає можливість пришпилюватись.

Й дійсно нема користі чи чисто побавився й досить???
Слухай, адже навіть туманки теж направлені вперід. Можливо тому малий ефект від такої адаптації? Може варто ставити ще одну малу фару під кутом 30-45гр й її підключати до адаптації?
antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #38
30-11-2009 09:20  

MAECTP0 :Й дійсно нема користі чи чисто побавився й досить???
Слухай, адже навіть туманки теж направлені вперід. Можливо тому малий ефект від такої адаптації? Може варто ставити ще одну малу фару під кутом 30-45гр й її підключати до адаптації?

толк есть, когда едешь в неосвещенном дворике например...
но меня больше раздражало колесить по городу и мигать этими галогенками (со стороны, как будто в тачке что-то с электрикой Laughing )

п.с. чтобы хорошо видеть - нужно ставить ксенон. убедился на личном опыте

MAECTP0 Немає
Banned

Octavia TDI 4x4
Повідомлення: #39
30-11-2009 09:35  

antik :толк есть, когда едешь в неосвещенном дворике например...
но меня больше раздражало колесить по городу и мигать этими галогенками (со стороны, как будто в тачке что-то с электрикой Laughing )

п.с. чтобы хорошо видеть - нужно ставить ксенон. убедился на личном опыте

STOP!!!

Туманка блимала разом з поворотником???

ксенонки? Вони в стандартний цоколь Н4 встануть й в рідну фару??? Й там є й дальнє?
Бо переробки й зайві гроші мене не пришпилюють. Мало їзжу по ночам.
antik Немає
Мегаписака

Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #40
30-11-2009 09:40  

MAECTP0 :Туманка блимала разом з поворотником???

нет... она светит не мигая.... но когда ты крутишь постоянно руль (влево-вправо), то одна загорается, другая тухнет.... мне это не нравилось в городском потоке =)

MAECTP0 :ксенонки? Вони в стандартний цоколь Н4 встануть й в рідну фару??? Й там є й дальнє?
Бо переробки й зайві гроші мене не пришпилюють. Мало їзжу по ночам.

я имел в виду ксенон в оптику ближнего света, а не в туманки

Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1