Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Позапланова тематична зустріч:
Голосування завершено.
Буду 100%! Потрібна. 50.00% 14 50.00%
Не буду. Зустріч не потрібна та зайва. 50.00% 14 50.00%
Всього 28 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
15.10.2009р. 20:30. Трапеза. Позапланова зустріч.
Автор Повідомлення
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #51
13-10-2009 12:56  

Згідний і з Олексійом і з Мігальом!

Наразі голосувалка не зовсім чітко відображає настрої на форумі іне чітке формулювання тільки дозволяє тим хто дійсно проти використати цю цифру в якості якогось аргументу (хоча настправді там є і голоси тих хто просто неможе приїхати).

Наразі вважаю що голосувалку можна не брати до уваги.

Ще вам вдалось адекватно описати цільзустрічі за що і дякую. Ендівіту відповім що до четверга чекати 2 дні а на форумі ми не можемо прийняти рішення вже більше тижня. Може таки варто почекати 2 дні? Wink

І ще зустріч не тільки для обговорення а і для прийняття рішення. І це рішення сто процентів всіх незадовільнить. Це факт.

В результаті цього рішення або все поміняється в нас або практично лишиться як є.

Тема відкрита наразі для того щоб як омога більше людей могли висловити свою думку. Більше людей а не мало людей - багато постів.

Тому хочу подякувати Ендівіту та Генику за висловлювання їх думки. Мені зрозуміла ваша позиція.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #52
13-10-2009 13:05  

genikk :Для того це і є Інтернет форум, щоб можна було не їхати кудись.
Тоді варто закрити тему і чекати людей в "рюмашной".

То давай тепер зустрічь клуба будем тоже в Інтернеті проводити.............будем писати "Прівєт"--"Шо закажем"----"Можна нам пиво" і тп.і тд.
Нехочеш не їдь,твою позицію на рахунок буду/не буду вже думаю всі зрозуміли.
А на рахунок закрити тему чи ні,то ти малость переборщив напевно забув шо крім тебе і andyvit її ще хтось переглядає.
Шукати всі повідомлення учасника
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #53
13-10-2009 13:55  

Що до мене, то я так і не зрозумів в чому суть справи. До Львова мені пиляти 130 км, до того ж сьогодні в горах пішов сніг, а я ще не перевзувся, але це таке... Я по ряду об"єктивних і суб"єктивних причин не маю наразі змоги відвідувати зустрічі клубу, хоча дуже люблю пропустити чарчину-другу в хорошій компанії. Думаю я не один такий на цьому форумі. StE@LtH, як адміністратор, мене повністю влаштовує, є тільки прохання більше інформувати про діяльність клубу, про зустрічі, про перспективи розвитку власне на форумі. Вислів: "Повторюю - маєш питання, приходь на зустріч" вважаю трохи некоректним, оскільки відсікає, на мою думку, досить чисельну кількість членів клубу, які мають змогу спілкуватися з однокулубниками тільки через форум .

Бензин ваш - идеи наши.
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #54
13-10-2009 13:59  

Про обговорення на форумі. Не потрібно тут більше балагану. Його і так було забагато.
Хто справді вважає за потрібне все з'ясувати - буде на зустрічі. Це важливо.
До прикладу, я також людина зайнята і роботою, і домом. Знаєте, що на зустрічі "попити пива" - фактично, не приходжу. В даній ситуації - при любих розкладах - буду!

Ще одне питання. Було озвучене тут на форумі і, бачу, що хворобливо виникає десь між рядками у деяких дописувачів знову.
Я не претендую, не хочу, не буду і не планую висуватись чи претендувати на роль модератора чи чогось подібного тут!
В Клубі, можна сказати, давним-давно. Знаю хто що зробив і робить для Клубу. Знаю хто скільки віддав часу, коштів і т.п. для розвитку Клубу у Львові. Руками і ногами за Стелса! І взагалі, за клубний рух в нашому місті. Тому і втикаюсь у ситуацію, намагаюсь щось змінити, допомогти в міру своїх сил, можливостей та досвіду. Тому, ще до розмови з Антоном, був впевнений, що причини не в одному конфлікті з Пікачу. Через це і наполягав на "з'ясуванні стосунків". Знав, що жодного гримання дверми - не було.

[Зображення: 09013048.jpg]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #55
13-10-2009 14:01  

vladdash :Що до мене, то я так і не зрозумів в чому суть справи. До Львова мені пиляти 130 км, до того ж сьогодні в горах пішов сніг, а я ще не перевзувся, але це таке... Я по ряду об"єктивних і суб"єктивних причин не маю наразі змоги відвідувати зустрічі клубу, хоча дуже люблю пропустити чарчину-другу в хорошій компанії. Думаю я не один такий на цьому форумі. StE@LtH, як адміністратор, мене повністю влаштовує, є тільки прохання більше інформувати про діяльність клубу, про зустрічі, про перспективи розвитку власне на форумі. Вислів: "Повторюю - маєш питання, приходь на зустріч" вважаю трохи некоректним, оскільки відсікає, на мою думку, досить чисельну кількість членів клубу, які мають змогу спілкуватися з однокулубниками тільки через форум .

Я тебе зрозумів. Той вислів стосується виключно даної ситуації. Обговорення теми аж в двох темах - читай на здоровля. На рахунок інформованості в нас є передбачені механізми ... наразі працюють не завжди.

Я так розумію що ти трошки не в контексті ситуації. Все що відбувається в цій і попередній темі не впливає на загальні підходи спілкування у клубі та форумі. Це скорше виключення для розвязку нестандартної ситуації. Так що все гуд. Позиція твоя зрозуміла. Дякую.

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #56
13-10-2009 14:03  

vladdash :До Львова мені пиляти 130 км
Тю... А в профілі пише - Львів. То ясно, що за таких обставин тебе не буде.
Дякую за висловлену думку тут. Врахуємо її. Smile

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #57
13-10-2009 16:46  

Не зважаючи на перевагу голосів, в даний час, про недоцільність зустрічі, як я писав в обід, за згодою Стелса роз'яснити нам ситуацію - зустріч відбудеться.

Але я не про це хотів написати. Вже тішуся і цією темою, і конфліктом, і участю у голосуванні! Rulez
Виявляється, як мінімум, 25 людей активно були "в темі" та висловили свою думку через систему голосування! Аплодисменты Раніше б не подумав, що буде стільки так чи інакше зацікавлених! Дружба
Якщо абсолютна більшість таки вирішить висловити свою думку відверто, а не плести інтриги в Аськах та ПП, є небезпека чи буде де припаркуватись всім під Трапезою!?

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #58
13-10-2009 21:20  

Ох і рахунок! 13:13!
26 людей прийняло участь у голосуванні! Дякую і за голоси, і за висловлені думки. Онлайн тему можна вважати вичерпаною.

З Трапезою - законало!
Вівторок, середа, п'ятниця, субота, неділя - зал зайнятий.
Єдиний вільний вечір - у четвер, 15.10.2009р! Laughing Ну і не теліпут я, що так вдало день вибрав?! Very Happy

ЗІ. Від живої музики я відмовився. Надіюсь вона нікому не буде потрібна? Hello!

ЗЗІ. Тільки не придумуйте собі чого це я цим займаюсь. З перших днів життя форуму Шкоди, а потім і Мітсу є запроваджений тим самим Антоном принцип - хто щось пропонує - той і забезпечує замовлення місць.

krot2ks Немає
Писатель

Приєднався: May 2009
Львів
Skoda Fabia New 1.4 + допи
Повідомлення: #59
17-10-2009 21:58  

Народ,чим зустріч закнчилась?,а то я трошки загубився в часі,неслідкував за форумом і до вас непопав Sad
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #60
19-10-2009 10:48  

krot2ks :Народ,чим зустріч закнчилась?,а то я трошки загубився в часі,неслідкував за форумом і до вас непопав Sad

Соррі за затримку. Трошки пізніше викладу детальний звіт.

В загальному: я лишаюсь + вводимо трошки зміни в режим модерування, пдміністрування та клубне життя взагалі.

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Давайте зустрінемось! Зустріч «гостей» з місцевими клубнями! Демьян 24 5 479 21-06-2016 09:16
Останнє: Демьян
  Довгоочікувана зустріч! В... 138 31 747 27-11-2012 23:25
Останнє: Šved
  свіжа зустріч... Šved 98 26 318 27-12-2011 17:03
Останнє: StE@LtH
Exclamation Зустріч клубу 27го Травня (П"ятниця) StE@LtH 25 9 768 01-06-2011 18:33
Останнє: В...
Lightbulb Зустріч клубу 25го Березня (бар Едем) StE@LtH 6 3 141 25-03-2011 14:27
Останнє: SVAt
Rainbow Зустріч клубу 25 Лютого в Едемі 20:00 StE@LtH 33 11 090 28-02-2011 11:30
Останнє: Igor_Lviv
Exclamation Чергова зустріч клубу 24го Грудня - Відміняється StE@LtH 9 4 516 29-12-2010 21:17
Останнє: pete
Star Зустріч клубу 26 Листопада в Оазисі (Сихів) StE@LtH 28 13 128 30-11-2010 13:25
Останнє: SVAt
  Зустріч клубу 29 Жовтня в Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 38 15 052 11-11-2010 13:19
Останнє: antik
  Зустріч клубу 24 Вересня 2010 в Хмільному Домі Роберта Домса StE@LtH 94 28 390 27-09-2010 11:20
Останнє: StE@LtH

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1