Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #61
12-01-2009 13:09  

Ігор все має починатись із себе а після того з сусіда.
Якщо ти мудак то яке ти маєш право вказувати на ту саму особливість своєму сусіду?
Закордон закордоном а у нас свої проблеми і особливості.
Перед тим як змінювати інших тре поміняти себе а після того змінювати інших (не методом тикання мордою в каку як роблять з котами хоча деколи такі методи допомагають) змінювати свідомість людей і спосіб мислення.
p.s.:Маленький приклад не повязаний з дорожнім рухом але дуже повязаний з нашою культурою: іде батько з дітьми розгортає їм чуколяку і цю обгортку кидає на асвальт дає її дітям і вони всі дружно йдуть далі навіть не усвідомлюючи що він зробив а завтра він вийде на вулицю повну сміття і скаже "...ля що за ...йня де двірничка дивиться!!"

-як думаєте така людина заслуговує на чисте подвіря?
-як думаєте куди діватимуть сміття ці діти маючи живий приклад батька?
-як думаєте діти цього батька житимуть у чистому дворі?
-як думаєте хтось підійшов до цього батька і сказав що він робить погано?
-чи можливо ви гадаєте що треба взяти двірничку за шкварку тикнути носом в то сміття і спитати що та за ..йня???????
ОТОЖ ПАНОВЕ РОБІТЬ ВИСНОВКИ ТА ПОЧИНАЙТЕ З СЕБЕ !!!
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #62
12-01-2009 13:19  

Igor_Lviv :Хочеш про цивілізований Захід, давай про нього питання задам.
Там також серед чистого поля знаки "40" ставлять і з фарою обов'язково саме там стоять?
Там також є населені пункти на автомагістралях без самих населених пунктів?
Там також поліція в кущі і під'їзди ховається?

Если на дороге стоит знак "40", значит его туда не просто так поставили ) Значит на этом участке нужно быть особенно осторожным (школа, базар и т.д.) Да, согласен, некомфортно ехать по такой дороге, но на то они и ПДД!

За бугром есть все, и знаки "40", и менты с фарой в кустах. Есть и поинтересней приколы - снимают сзади кино, как ты ездишь по городу, а потом тебе его бесплатно демонстрируют, тачку на штраф-площадку, с тебя штраф (очень не маленький)

Так что всюду хорошо, где нас нету.

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
vladdash Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Jul 2007

Skoda Octavia А5 1.6MPI, Audi A6 allroad quattro 3.0 TDI
Повідомлення: #63
12-01-2009 13:26  

Відповідь одна - ми живемо в Україні. Я вважаю, що не можна навести порядок в одій окремій галузі, будь то ДАІ, освіта, медицина, коли бардак у всій системі. А це вже особиста справа кожного, як в цьому бардаку жити. Можна звичайно по принципу "Сам дурак". Не хочу нікого образити, але зараз розвелося дуже багато "хитро зроблених". Але всі чомусь забувають, що на кожну хитру ср..ку найдеться ще хитріший х... Пару років тому я на знак 40 попер під 140 ще й п"яний. До тепер не розумію, як мене викинуло з машини. На "брєющєм" я відлетів на метрів 20 від машини. Коли мене привезли в лікарню, то лікарі знайомим сказали, що в мене череп тріснув і мозги витікають через ніс. Але на щастя, то були соплі... діло було зимою. Після цього випадку я 5 років практично не п"ю. Рано чи пізно нам всім прийдеться жити "по-чесному". Надіюся, нас все ж затягнуть у "Європу". Ще краще, якщо то буде рано... На мою думку варто боротися не з "мєнтами", а з "рагулями" на дорогах.

Бензин ваш - идеи наши.
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #64
12-01-2009 15:58  

Antares :Закордон закордоном а у нас свої проблеми і особливості.
Закордон не я сюди приплів. Це розказували, що там всі платять і т.п. http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...#pid319414

Antares :Перед тим як змінювати інших тре поміняти себе а після того змінювати інших (не методом тикання мордою в каку як роблять з котами хоча деколи такі методи допомагають) змінювати свідомість людей і спосіб мислення.
p.s.:Маленький приклад не повязаний з дорожнім рухом...
А давай спробуємо таки пов'язати з дорожнім рухом. Як, на твою думку, можна (треба) "змінювати свідомість людей і спосіб мислення" - конкретно про ДАІшників, їх відношення до цілей своєї роботи і т.п.
А що до котів, знаєш, легше навчити кота ходити в пісочок, ніж заставити ДАІшника зрозуміти ЦІЛЬ своєї роботи. Не думаєш?

antik :Если на дороге стоит знак "40", значит его туда не просто так поставили.
Звичайно, що не просто так. Антон, кілька постів тому я вже писав про це - методи організування безпеки дорожнього руху. 60 - 40 -20 - 0. Вибач за прямоту, але виходить дуже просто та логічно - ДАІшники зацікавлені в тому, щоб на дорогах вбивали людей! Тому що, ЄДИНИЙ метод, за такою логікою, - обмеження швидкості. Лінійка: вбили пішохода, який вискочив на дорогу (сталося ДТП тощо). Ура! Буде дозвіл на встановлення "40". Буде де встати з фарою. Будуть гроші і в мене, і в мого начальства.
Чому ж до сих пір, ніхто з вас вперто не хоче якось відреагувати на те, що причина порушень, в більшості випадків - це наслідок СВІДОМОЇ бездарної організації дорожнього руху. І приклад Антона, на мою думку, цьому підтвердження.

Ні, я не заперечую, що по вулицях їздить маса мудаків, яких треба штрафувати. Я і сам терпіти не можу таких. Тільки там, де це справді потрібно ДАІшників ніколи нема. Чи може хтось бачив, як ДАІшники "оберігають" пішоходів - штрафують, вчать переходити дорогу у відведених місцях і т.п.? Думаю, ні! А навіщо? З пішохода що візьмеш? Купу нервів і в найкращому випадку 40-50грн.
А може в ДАІ ніхто не бачить і не знає про маршрутки? Про їх технічний стан, про відсутність у більшої половини габаритів? Про те, як і де вони зупиняються? А причина проста - елементарний постійний відкат.

То може хтось в кінці кінців скаже прямим текстом - З ЧИМ ЖЕ "БОРЕТЬСЯ" ДАІ??? Чи "для кого", чи "з ким", як кому зручніше, так і дайте, будь ласка, відповідь.

[Зображення: 09013048.jpg]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #65
12-01-2009 16:33  

Доречі після введення нових штрафів багато повідомлень в СМІ в стилі "стало менше людей гинути на дорогах", "зменшилась кількість ДТП" ...

Я бачу тільки "казна держави поповнилась від нових штрафів на блаблабла гривень", "на сьогоднішній день надходження від ДАІ досягнло рівня ??? млн гривень" ітд

Все на бабло завязано - поповнення казни.

Давайте не будемо тут сваритися - кому цікаво - для того буду періодично писати як йдуть справи. На сьогоднішній день сформовано пакет документів та практично готова скарга. Зара виясняється в який саме суд і в якому порядку найефективніше її подати. Результати незабаром. Доречі не виключаю і негативних результатів - ми не фокусники.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #66
12-01-2009 16:59  

Igor_Lviv :Ура! Буде дозвіл на встановлення "40". Буде де встати з фарою. Будуть гроші і в мене, і в мого начальства.

Ты забыл еще один ньанс: будет знак "40" - меньше будут там гонять - меньше будет ДТП с учавствием пешеходов. И если этот поставленный знак спасет хоть одну человеческую жизнь, я уже считаю, что его там поставили оправданно!

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Antares Немає
Привид Львівської гілки

Приєднався: Jan 2008

Повідомлення: #67
12-01-2009 17:13  

StE@LtH :Доречі після введення нових штрафів багато повідомлень в СМІ в стилі "стало менше людей гинути на дорогах", "зменшилась кількість ДТП" ...
а знаєш чому ?
тому що людей не цікавить коли щось йде добре чи нормально це не новина, вона не приносить ніякого ефекту сенсації, людей цікавлять чуже горе і видовища. Погодся що дивлячись на заголовки "На Антлантичному узбережжі знову розгулявся ураган Маруся", "Через кризу на заводі "БУтилкіна" звільнили N працівників", "5 мільярдів людей спокійно прожили минулий тиждень", "На заводі "Лампочка" і надалі видаватимуть вчасно зарплату" тебе зацікавить перших два заголовка.

StE@LtH :Все на бабло завязано - поповнення казни.
авжеш все завязано на баблі владі та дівках Wink

StE@LtH :Давайте не будемо тут сваритися - кому цікаво - для того буду
ми не сваримось а дискутуємо Wink

StE@LtH :періодично писати як йдуть справи.
Звичайно нам цікаво чим це все закінчиться.
адже в нас не дуже поширенна практика тяганини з держ органами простіше дати хабаря.
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #68
12-01-2009 17:50  

antik :Ты забыл еще один ньанс: будет знак "40" - меньше будут там гонять - меньше будет ДТП с учавствием пешеходов. И если этот поставленный знак спасет хоть одну человеческую жизнь, я уже считаю, что его там поставили оправданно!
Анто-о-о-он!!! Ти є? Ти ЧИТАЄШ те що я пишу??? Три рази я написав, це вже буде четвертий. Більше не буду. Про 60-40-20-0. Повір, що знаки "20" та "0" спасуть ще більше життів.
А якщо замісь "40", "20", "0" та лежачих поліцейських просто дорогу перекопувати? Кожних 100 метрів, щоб не розігнались, рів викопувати! Дешево та сердито. Уявляєш! Повідомлення новин: "На дорогах... точніше, на ровах України у 2009-у році не зафіксовано жодного ДТП, жодного наїзда на пішохода!" Ти ж за це?
Прочитай діалог Антареса і andyvit про лежачих поліцейських http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...#pid318200
Особливо: "можна було" та "треба було". Дві колосальні різниці.
Так і тут: "Можна знак 40 / 20 / 0 повісити" або "Треба турнікет (перехід тощо) пішоходам поставити".
Зрозумій, що ті всі "40" і ДАІшники з фарами не для того стоять, щоб комусь життя спасати, а для того, щоб кишені набивати! І ставились вони, відповідно, для тих же цілей!

Antares :
StE@LtH :Давайте не будемо тут сваритися - кому цікаво - для того буду
ми не сваримось а дискутуємо
+1. Курить

StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #69
12-01-2009 20:05  

Щось злопаки мені це дуже нагадало тему про наклейки "Паркуюясь як ідіот".

Курить

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #70
12-01-2009 22:25  

StE@LtH :Щось злопаки мені це дуже нагадало тему про наклейки "Паркуюясь як ідіот".
Таких тем буде ще повно.
Я там писав і тут можна повторити те саме. Це - життєва позиція людини.
Або вона пасивна - все, що є - добре. Припаркувався, як ідіот - а може він не міг інакше (обставини). Висить "40" - а може воно так і має бути і т.д., і т.п.
Або активна. Треба пояснити "парковщику", що не він один тут паркується. Треба заставити замісь лежачих поліцейських та "40" пішохідні переходи обладнати, турнікети поставити. І т.п.
Саме основне, що і без одних, і без других - буде жахливий дисбаланс.
Перші - просто все просплять і все навколо них зруйнується - "А може так і має бути?"
Другі - перевернуть все з ніг на голову, що спричинить не меншу біду, ніж бездіяльність інших.
А так - все десь врівноважено. Хоча, мабуть, "активістів" більше, раз цивілізація таки рухається вперед. Laughing

Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 006 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 4