Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Octavia А5 і з чим її їсти
Автор Повідомлення
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Приєднався: Oct 2010
Гайсин -> Київ
Skoda Octavia A5 FL 1.8 TSI 8B8B
Повідомлення: #81
20-04-2017 08:21 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(16-04-2017 15:49)Deneshi :  Продают в хортшем состоянии, обстоятельства у всех разные. Товарищ продал а5 1.6мпи в идеале из-за семейных обстоятельств, я хочу бусик/минивен поэтому буду продавать Йети..
У вас є статистика скільки продають авто яким можна довіряти? Продають на публічних торгах, чи як із гарними вакансіями, вони розходяться між "своїми"? Навіщо вкидувати інформацію, яку можна знівелювати до понятя "але ж хоч один приклад є"?

(19-04-2017 17:58)Drumka :  1. Перелік автомобілів від 2012 року по сьогодні
з об"ємом від 1,8 до 2.0
з атмосферними двигунами

2. Чи у всіх автомобілів, у яких більше 1.6 об"єму і з 2012 року випуску стоять двигуни TSI\FSI?
3. Чи у всіх автомобілів, у яких більше 1.6 об"єму і з 2012 року випуску стоять двигуни з цепом?

P.s. Вирішив для себе, що 1.8 не потягну по обслуговуванню, да і ГБО на на нього нормально не стане. (якщо б можна було встановити чисте шосте покоління, то ще б подумав, а так). А 1.6 не подобається по кінским силам. Тому почав шукати щось, на що стане нормально ГБО і шоб те щось мало при собі від 130 кобилок.
Не знав, що придбання авто буде каторгою, а не святом.
Всім гарних доріг, я пішов на 421 маршрутку Cool
1. Список ВІНів? Марок, моделей?
2. Якщо про шкоду, то ще є дизеля. Бензинові є атмосферні(слабкі і надійні) і з турбіною(потужніжі, дорожчі, менш надійні)
3. Якщо про шкоду, то бензинові ДВЗ з турбіною йдуть тільки з цепним приводом ГРМ. Атмосферні здається з ременем. По дизелям не скажу.

В підсумку, Ви, як більшість українців, хочете і рибку і все інше.
"Вчора були великі, але по 5, а сьогодні маленькі, але по 3."
Ставити газ на TSI, то дурість. Завод не розраховував їх на таке.
Ви вирішіть ви хочете їхати добре, чи дешево, бо разом це не буває.
Може є сенс глянути не шкоду?

[Зображення: ab194644.gif]
-------------------------
[Зображення: nomua_AB_4353_BK.png]
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-04-2017 08:33 SkyNetLPY.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Drumka Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2017

Повідомлення: #82
20-04-2017 09:32 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

Цитата:1. Список ВІНів? Марок, моделей?
2. Якщо про шкоду, то ще є дизеля. Бензинові є атмосферні(слабкі і надійні) і з турбіною(потужніжі, дорожчі, менш надійні)
3. Якщо про шкоду, то бензинові ДВЗ з турбіною йдуть тільки з цепним приводом ГРМ. Атмосферні здається з ременем. По дизелям не скажу.

Доброго дня.
По-перше, в муках вибору можна писати про будь-яку машину(я так гадаю).
По-друге, якщо все те, що я написав взагалі не про шкоду.
По-третє, я як не тільки всі українці, я як всі люди шукаю золоту середину. ГБО на TSI не ставлю, тому відмовився від придбання 1.8.
По-четверте, сенс глянути є, навіть більше...я вже дивлюся і питаю тут, у вас, у українців. Якщо українці на форумі шкоди вміють відповідати тільки Октавія, Рапід і TSI, то скажіть, а я піду шукати відповіді на свої питання в іншому місті.

Бережіть себе
(Востаннє це повідомлення було змінене: 20-04-2017 09:32 Drumka.)
Шукати всі повідомлення учасника
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Гайсин -> Київ
Повідомлення: #83
20-04-2017 10:23 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(20-04-2017 09:32)Drumka :  Доброго дня.
По-перше, в муках вибору можна писати про будь-яку машину(я так гадаю).
По-друге, якщо все те, що я написав взагалі не про шкоду.
По-третє, я як не тільки всі українці, я як всі люди шукаю золоту середину. ГБО на TSI не ставлю, тому відмовився від придбання 1.8.
По-четверте, сенс глянути є, навіть більше...я вже дивлюся і питаю тут, у вас, у українців. Якщо українці на форумі шкоди вміють відповідати тільки Октавія, Рапід і TSI, то скажіть, а я піду шукати відповіді на свої питання в іншому місті.

Бережіть себе
Не беріть близько до серця. Я без претензій. Пишіть і питайте про що хочете, просто уточнюйте щоб люди знали що відповідати. Бо ви уже шукаєте не в шкодах. а відповідати вам можуть по шкоді.
А на рахунок того що знають шкодоводи, то дивно питати про мерседес на форумі шкоди, і навпаки. Тут вам детально розжують про шкоди, але про інші можуть лише якщо в когось був досвід. Про українців, то лише в контексті того що варіанта який би вас задовольнив повністю і відразу у шкоди скоріш за все не буде, тому я запропонував інші марки. У них можуть бути двигуни з потрібною потужністю.
Я з найкращих міркувань намагався отримати з вас уточнення по питаннях, щоб інші могли компетентно вам відповісти. Ну і сам намагався дати якусь інформацію, яку знаю сам.
Гарного дня)

Цвях Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2013
Глухів
2105 2111 тур А7 1,6 МТ
Повідомлення: #84
20-04-2017 12:45 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

Хм..., яка чемна дискусія, як у верховній радіSmile
Deneshi Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Ровно
Были - Октавия ВТС, Йети 1.8ТСИ. Гранд Сценик 1.5ДСИ, 7мест
Повідомлення: #85
20-04-2017 15:43 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(20-04-2017 08:21)SkyNetLPY :  
(16-04-2017 15:49)Deneshi :  Продают в хортшем состоянии, обстоятельства у всех разные. Товарищ продал а5 1.6мпи в идеале из-за семейных обстоятельств, я хочу бусик/минивен поэтому буду продавать Йети..
У вас є статистика скільки продають авто яким можна довіряти? Продають на публічних торгах, чи як із гарними вакансіями, вони розходяться між "своїми"? Навіщо вкидувати інформацію, яку можна знівелювати до понятя "але ж хоч один приклад є"?

(19-04-2017 17:58)Drumka :  1. Перелік автомобілів від 2012 року по сьогодні
з об"ємом від 1,8 до 2.0
з атмосферними двигунами

2. Чи у всіх автомобілів, у яких більше 1.6 об"єму і з 2012 року випуску стоять двигуни TSI\FSI?
3. Чи у всіх автомобілів, у яких більше 1.6 об"єму і з 2012 року випуску стоять двигуни з цепом?

P.s. Вирішив для себе, що 1.8 не потягну по обслуговуванню, да і ГБО на на нього нормально не стане. (якщо б можна було встановити чисте шосте покоління, то ще б подумав, а так). А 1.6 не подобається по кінским силам. Тому почав шукати щось, на що стане нормально ГБО і шоб те щось мало при собі від 130 кобилок.
Не знав, що придбання авто буде каторгою, а не святом.
Всім гарних доріг, я пішов на 421 маршрутку Cool
1. Список ВІНів? Марок, моделей?

На вас аватарка с ником так действует, ответы прям истина в последней инстанции)). Газ на ТСИ дурь и норм. машин в Украине нетCrying or Very sad
Машины неубитые продаются как и все остальные через авториа и т.п. Бывает что свои забирают, но согласитесь не у каждого в запасе 10-20 у.е. на такую покупку. В лучшем случае могут доложить когда свою продадут...
SkyNetLPY Немає
Мегаписака

Гайсин -> Київ
Повідомлення: #86
20-04-2017 16:36 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(20-04-2017 15:43)Deneshi :  На вас аватарка с ником так действует, ответы прям истина в последней инстанции)). Газ на ТСИ дурь и норм. машин в Украине нетCrying or Very sad
Машины неубитые продаются как и все остальные через авториа и т.п. Бывает что свои забирают, но согласитесь не у каждого в запасе 10-20 у.е. на такую покупку. В лучшем случае могут доложить когда свою продадут...
Ви добре живете, якщо при покупці авто за 10-15к, у вас в запасі є ще 10-20к. Нафіга тоді ці торги. якщо за 20-35к можна взяти або взагалі нову шкоду або дуже не погане авто в Європи. Я не остання інстанція, але посвятив майже рік часу на пошук гарного авто для батька, розглядава ВАГ, і не знайшов нічого нормального. Або по фото відразу видно, що авто скручене, або відмовляются їхати на СТО, і залишається здогадуватись чому.
Огляд на СТО я був згодний оплатити повністю, і бюджет був 8 +/- 1к. Я не претендував на законсервоване чудо яким дідусь їздив на Пасху до церкви, але і брати перекупське корито не збирався.

VTX Немає
Писатель

Приєднався: Nov 2008
Киев
Octavia 1U, AGU - была; А5 FSI 4х4 - была; Lancer 9 ГБО - был, Octavia 1U, AGR-была, А7 RS TDI
Повідомлення: #87
21-04-2017 17:24 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

На сколько я понял, Deneshi писал о свободном кеше на покупку в любой момент, а не морозить кого-то "подожди пока я свою продам":hello:

Владение кунг-фу, равно как и владение грамматикой, не требует от мастера применения без особой надобности.
Deneshi Немає
Мегаписака

Приєднався: May 2007
Ровно
Были - Октавия ВТС, Йети 1.8ТСИ. Гранд Сценик 1.5ДСИ, 7мест
Повідомлення: #88
22-04-2017 09:00 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(21-04-2017 17:24)VTX :  На сколько я понял, Deneshi писал о свободном кеше на покупку в любой момент, а не морозить кого-то "подожди пока я свою продам":hello:

Именно об этом и писалДружба
Отсюда выплывает, что машины в отличном состоянии не всегда уходят "своим", чаще они попадают на сайты автопродаж. Но покупатель жмётся переплатить за ухоженное авто 1-2 у.е., а потом попав на дорогостоющие ремонты рассказывает что "живых" машин нет.
Drumka Немає
Ученик
*

Приєднався: Jan 2017

Повідомлення: #89
25-04-2017 14:48 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, у яких автомобілів, об"ємом 1.8 - 2.0 атмосферний двигун? (седани і хетчбеки)
Знаю: Мітсубісі Х 1.8, 2.0
Хюндай 1.8, 2.0
У ВАЗі таких двигунів зовсім немає?
pn65 Немає
Классик

Приєднався: Dec 2013
Киев
Octavia A5 MPI LPG
Повідомлення: #90
25-04-2017 19:40 RE: Octavia А5 і з чим її їсти

(25-04-2017 14:48)Drumka :  Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, у яких автомобілів, об"ємом 1.8 - 2.0 атмосферний двигун? (седани і хетчбеки)
Знаю: Мітсубісі Х 1.8, 2.0
Хюндай 1.8, 2.0
У ВАЗі таких двигунів зовсім немає?
Є, але не сучасні: FSI 2.0 (VAGі усі до 2009-10 року) старі 2.0 та 1.8 (до 2005)... Сучасні тільки 1.6... (та великого об'єму FSI 3.2-4, але ж не пам'ятаю, зараз вони ставляться чи ні)
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1