Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
СтопХам в Киеве
Автор Повідомлення
uds214 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2011
Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #81
30-05-2012 09:20 RE: СтопХам в Киеве

(30-05-2012 09:02)nika :  uds214, никто ни к кому не пристаёт. идёт разговор о том что кто то "за", а кто то "против"... и благодаря вот таким вот наклейкам до некоторых людей доходит что они сделали неправильноHello!

теперь по поводу сдачи. уворачиватся от удара тоже умею, а если у человека не хватит мозгов для нормального адекватного разговора и он поднимет руку на девушку, то уж поверте за мной не заржавеетHello!

а якщо ось так попасти на неадеквата з заточкою? кому від цього стане краще і хто що докаже?
Шукати всі повідомлення учасника
Артемзон Немає
Забил на этот "мегафорум"

Приєднався: Aug 2008

Повідомлення: #82

Просмотрел киевский видеоролик. Все-таки в Киеве более интеллиентная публика, чем в Москве. Rulez Смысла в действиях ребят не вижу. Даже, если все будут парковаться в специальных местах, паркомест все - равно не хватит. Живем в отсталой стране.

Переехал Wave
(Востаннє це повідомлення було змінене: 30-05-2012 09:21 Артемзон.)
vo Немає
КарлЮнговичФрейд

Приєднався: Jul 2005
пАсьолок коло Києва
82 синіх кВт
Повідомлення: #83

Там реально вузьке місце і вона і всі інші допомагали збільшенню пробки по васильківський та льва толстого.
uds214 Немає
Мегаписака

Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #84
30-05-2012 09:28 RE: СтопХам в Киеве

и благодаря вот таким вот наклейкам до некоторых людей доходит что они сделали неправильноHello!
- з цим згодний на 100%, але дійде до нормальних, а до справді "хамів" я не впевнений що дійде
salj4ok Немає
Классик

Приєднався: Nov 2011
Київ-Вишневе
VW_Golf_6_1.6_TDI
Повідомлення: #85
30-05-2012 09:41 RE: СтопХам в Киеве

Очень интересно было-бы посмотреть в центре Киева как эти "активисты" клеят наклейки на машины настоящих хамов в их присутствии, увидеть действия одних и других Повбывав бы Поскакали
_Сергей_ Далеко
Классик

Приєднався: Sep 2008
Киев
Škoda Octavia Tour 1.6 BFQ
Повідомлення: #86
30-05-2012 09:48 RE: СтопХам в Киеве

(30-05-2012 09:16)uds214 :  а що, ці порушення можна ставити в один ряд? ваше порівняння з тої опери, що давайте тоді вже ту тітку на 10 років посадимо, так, на всякий випадок, бо ж якщо припаркувалась з таким злосним порушенням, то тоді виходить, що так само легко вона може й людину зарізати.
я про те, що ці сцикуни нічого корисного не роблять
Если у Вас есть знакомые водителя пожарники или из скорой - поговорите сними. Они думаю вам с радостью расскажут что за таких вот дамочек которые на первый взгляд ничего страшного не делают, просто создают своим авто пробку, они иногда не успевают на вызов, а это ЧЕЛОВЕЧЕСКИЕ ЖИЗНИ!!!! я не утверждаю что неправильно припаркованные автомобили полностью виновники этого, но их заслуга иногда есть...

П.С. перестаньте хамить и оскорблять молодых людей "сцикуни"
П.С. есть закон и если написано нельзя - значит нельзя!!!

[Зображення: Prapor.png] Слава-Україні! Слава-Нації!

***-249-ОЗ-З9 Wave
uds214 Немає
Мегаписака

Trojeschyna
лайба на швальбах
Повідомлення: #87
30-05-2012 09:56 RE: СтопХам в Киеве

(30-05-2012 09:48)_Сергей_ :  
(30-05-2012 09:16)uds214 :  а що, ці порушення можна ставити в один ряд? ваше порівняння з тої опери, що давайте тоді вже ту тітку на 10 років посадимо, так, на всякий випадок, бо ж якщо припаркувалась з таким злосним порушенням, то тоді виходить, що так само легко вона може й людину зарізати.
я про те, що ці сцикуни нічого корисного не роблять
Если у Вас есть знакомые водителя пожарники или из скорой - поговорите сними. Они думаю вам с радостью расскажут что за таких вот дамочек которые на первый взгляд ничего страшного не делают, просто создают своим авто пробку, они иногда не успевают на вызов, а это ЧЕЛОВЕЧЕСКИЕ ЖИЗНИ!!!! я не утверждаю что неправильно припаркованные автомобили полностью виновники этого, но их заслуга иногда есть...

П.С. перестаньте хамить и оскорблять молодых людей "сцикуни"
П.С. есть закон и если написано нельзя - значит нельзя!!!

я ще раз повторюю, це не їх функція, толку від цього не буде. не там і не тим наклеюють.
П.С. перестаньте мене тут виховувати, ідіть з ними розклеювати наклейки
nika Далеко
Обучаю плохому :)

Приєднався: Mar 2009
за проспектом Перемоги
червона легкова фура))
Skype IDnika
Повідомлення: #88
30-05-2012 10:16 RE: СтопХам в Киеве

(30-05-2012 09:56)uds214 :  я ще раз повторюю, це не їх функція, толку від цього не буде. не там і не тим наклеюють.
П.С. перестаньте мене тут виховувати, ідіть з ними розклеювати наклейки

ніхто вас не виховує. кожен із нас висловлює свою думку щодо наліпок, хтось "за", а хтось - "проти"... і наліпки ми час від часу розклеюємо (коли вже немає змоги терпіти)

Правильний штурман & Шумахер у спідниці Поехали © Vantala
Невгамовна © F1a$#
Малявка © Vlad1358
"РятувАльниЦя МаЛібУ" © Mirack
Лікар Варя[Зображення: 8c5e69ca0918892d0be5c34b628737c1.gif]© білийUNDпухнастий
Богиня Перемоги © Maybe
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #89
30-05-2012 10:26 RE: СтопХам в Киеве

(30-05-2012 09:56)uds214 :  я ще раз повторюю, це не їх функція, толку від цього не буде. не там і не тим наклеюють...
А якщо людину грабувати в подворотні будуть, хіба не потрібно їй буде допомогти, хоча це і "функція міліції"...
Якщо строго по функціях - тоді треба викликати ДАЇ, напевно, і чекати, час фіксувати і знімати теж на відео події... якщо порушник дочекається приїзду...

Вічна пам'ять Героям...
Kachan Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Feb 2012
Могадишо
Octavia A5 RS
Повідомлення: #90
30-05-2012 10:33 RE: СтопХам в Киеве

да, наше супер ДАИ, как всегда не справляется со своими обязаностями