Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Документ на авто
Автор Повідомлення
blin09 Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2010

Повідомлення: #1
21-06-2011 20:34 Документ на авто

При купівлі авто дали тех.паспорт на авто терміном на 3 місяці, картонний. Зараз тиждень тому прийшов та здав, заплатив 300грн і видали пластик. Але є ПРОБЛЕМА. Прізвище на англійській мові написали з ПОМИЛКОЮ. В правах пише все правильно, а в документах на авто не так пише(буква i замість y).
Підкажіть в МРЕВо знов тре робити нові доки?? І знов тре платити 300грн???? Просто не памятая точно,коли міняв картонку на пластик дали купу паперів казали дивись чи все вірно. Продивився там писало авто яке і так далі. По англійськи вроді ніц не було.
Шукати всі повідомлення учасника
Šved Немає
bor i riket

Приєднався: Jan 2010
Stockholm
Volkswagen passat B8 BiTurbo
Повідомлення: #2
21-06-2011 20:57 RE: Документ на авто

це проблема! в мене таке теж було, але я замітив це ще в тимчасовому талоні (картоному) і в пластику мені зробили як я їм сказав, але це коштувало мені купу часу і нервів!Драка це все ті дибіли які сидять в МРЕВ ДАЇ і тупо протирають штани Повбывав бывони умудрилися в документах вказати що в мене А-5, при тому що в мене ОКТАВІЯ просто комплектації ЕЛЕГАНСДрака і це була ініціатива власне того "дайця" який заповнював мої доки, йому навіть не хватило розуму просто переписати з старого тех.паспорта дані... получилося що знята з обліку була ОКТАВІЯ а поставлена на облік вже А-5Mr. Green переробляти доки нехотів, казав так їзди... але після сварки з начальником МРЕВ ДАЇ перероблилиДрака будьте уважні ! бо це нікому крім нас не потрібно!!! всім удачі!Дружба

VW Passat B8 bi-turbo
smip Далеко
Гуру Клуба

Приєднався: Oct 2005
Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #3
21-06-2011 21:37 RE: Документ на авто

Сверяйте данные перед подписью заявления на регистрацию. От него всё пляшет. Подписал,значит согласился. Все последующие корректировки данных,только с оплатами услуг и спец.продукции.

Я люблю тебя, жизнь, что само по себе уже нонсенс!
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
blin09 Немає
Писатель

Повідомлення: #4
21-06-2011 21:50 RE: Документ на авто

(21-06-2011 21:37)smip :  Сверяйте данные перед подписью заявления на регистрацию. От него всё пляшет. Подписал,значит согласился. Все последующие корректировки данных,только с оплатами услуг и спец.продукции.

Так вот читал там,но что-то не помню что в заявлении было написано на английском ( ну кроме авто конечно)!!
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2011 21:51 blin09.)
smip Далеко
Гуру Клуба

Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #5
21-06-2011 22:00 RE: Документ на авто

первоначальное заявление на регистрацию,а не заява на выдачу постоянного ТП

VovaLviv Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2008

Октавия Тур 1,6 5+
Повідомлення: #6
21-06-2011 22:20 RE: Документ на авто

Коли купував нове авто, в техпаспорті написали: Октавія Тур Легковий комбі - B. Колір бежевий. А в мене ліфтбек - С. Колір капучіно. Рішала, який робив документи в МРЕВ, казав, що в них така класифікація... Отак і катаюсь, навіть про це і недумав, поки не прочитав цю тему.
Думаю, що можливі проблеми з неправильним англійським написанням прізвища можуть бути лише при поїздках за кордон, бо наші інтелектуали на дорогах цього не допруть та й санкцій не можуть вжити, бо техпаспорт оригінальний та виданий їхньою ж конторою!

Умей ценить того, Кто без тебя неможет. И не гонись за тем, Кто счаслив без тебя...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 21-06-2011 22:23 VovaLviv.)
smip Далеко
Гуру Клуба

Krivo-de-janeyro
Octavia С5
Повідомлення: #7
21-06-2011 22:27 RE: Документ на авто

Всё верно у вас в ТП.

В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #8
21-06-2011 22:49 RE: Документ на авто

Треба платити заново Недоумение
Але раджу зробити це по гарячим слідамExclamation
Розумію всіх шо то непотрібно,ніколи не каснеться,не перевіряють і тощо Very Happy
З власної практики маю документ 6років.жодних проблем не було,цього року каснулось і щоб замінити тепер маю купу морокиExclamation
or4uk Немає
Джадай
**

Приєднався: May 2010
Лемберг
Pajero WGN, LC Prado
Повідомлення: #9
21-06-2011 23:38 RE: Документ на авто

Нічого не треба робити, як є нехай так і буде. Проблеми нема навіть як виїхати за кордон

"Я,сцука,непревзойдённый гений паскудства"
blin09 Немає
Писатель

Повідомлення: #10
22-06-2011 09:50 RE: Документ на авто

(21-06-2011 22:20)VovaLviv :  можливі проблеми з неправильним англійським написанням прізвища можуть бути лише при поїздках за кордон, бо наші інтелектуали на дорогах цього не допруть та й санкцій не можуть вжити, бо техпаспорт оригінальний та виданий їхньою ж конторою!

Так якраз думав закордон чухнути. Тому певно поїду сваритись в МРЕВ, побачим що з того вийде.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: