Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Брендований бензин – механізм спекуляції. Вважають у Антимонопольному комітеті.
Автор Повідомлення
Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #1
10-11-2011 12:33 Брендований бензин – механізм спекуляції. Вважають у Антимонопольному комітеті.

За останній період оптові ціни на світлі нафтопродукти знизили на 11%. Відтак роздрібну звичайного 95-го у вересні–жовтні підвищили на 2%. Тим часом, вартість преміум-пального підняли на 1-1,8 грн. Тепер АМКУ проводить розслідування - які ж складові вартості бензину, що перевищує 11 гривень за літр? Та змусить операторів у 10-денний термін довести економічну обґрунтованість цін. Утім, учасники ринку не бачать причин для чергового розслідування Антимонопольного комітету.

Леонід Косянчук, президент об’єднання операторів ринку нафтопродуктів:

"Згідно Господарського Кодексу, кожен визначає ціну на свою продукцію самотужки, і йому ніхто не в праві, якщо ми кажемо про цивілізований ринок, диктувати ту ціну, я можу той бензин продавати по десять гривень, можу по дванадцять, можу по двадцять. Бажано, щоб було так аби хтось його купив".
http://tv.ubr.ua/tv-show/promyslovist/608

Вічна пам'ять Героям...
Шукати всі повідомлення учасника
tma Немає
Слушатель

Приєднався: Feb 2010
Киев, Святошино
Skoda Fabia Combi 1.4 16v
Повідомлення: #2
10-11-2011 12:54 RE: Брендований бензин – механізм спекуляції. Вважають у Антимонопольному комітеті.

Бренд есть бренд.
Как говорится, почувствуйте разницу...

Шкодчук Немає
Українець

Приєднався: Oct 2008
Київ, Кинь-Ґрусть урочище
1,6 тур бо ...
Повідомлення: #3
10-11-2011 13:01 RE: Брендований бензин – механізм спекуляції. Вважають у Антимонопольному комітеті.

(10-11-2011 12:54)tma :  Бренд есть бренд.
Как говорится, почувствуйте разницу...
Я себе тоже когда-то эту фотку на компе сохранил...Впечатляет...Very Happy

Вічна пам'ять Героям...
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1