Роскажу я вам історію про те як я вирішив купити свій Румстер в "Галич-Авто".
Почалось все з того що я колись давно побачив в інтернеті концепт Румстера і запала ця машина в душу. І от коли нарешті прибутки в принципі вже смогли реалізувати цю мрію, курс Евро підскочив так що я почав заглядати в сторону конкурентів. І от майже коли я зібрався йти купувати КИА Сид, КМУ підняло ціни, а Еврокар їх знизив. І от я з дружиною збираюсь в салон Шкоди щоб замовити ії бо чекати прийдеться майже 3 місяця. Про цей форум в той час я не знав, тому на сайті вибрав перший телефон і попав в Галич-Авто.
Подивились на Румстер зблизька і прийняли рішення - беремо! Хоча менеджери не дуже допомогали нам консультаціями але всеж замовили опції, лишили завдаток.
Період очікування став легший завдяки спілкуванню на цьому форумі але час все ж плинув не так як хотілось би... За цей час вивчив договори страхових компаній і визначився з банком в якому візьму кредит, навіть завітав туди і зарання домовився.
І от в минулу п"ятницю дзвінок - "приходьте в понеділок, вже буде"

Прийшли в салон, подивились, ще раз пораділи і вже сподівались до кінця тижня всі справи з банком і страховою закінчити.
І от саме цікаве
Виявилось, що в салоні є собі дівчина Наталя, що займається кредитами і страхуванням. І банк і страхова були ті ж самі. Ну думаю, чого тоді в банк бігати? Нехай вже на місці все зробить і тим більше краще матиме вона якісь відсоток аніж банк чи хтось ще. Заніс їй всі необхідні документи для кредиту, домовився с менеджерами за реєстрацію в ДАЇ. А ту дівчину попросив порахувати страховку. Сумма, яку вона мені озвучила видалась мені сильно підозрілою, тому я нічого крім "я подумаю" вирішив не казати. Наступного дня я подзвонив в страхову напряму я почув те що і очікував почути, а саме сумму яка відрізнялась більше ніж на тисячу гривень меньше! Тому як розумієте, ніякого бажання страхуватись в тої Наталі вже не було
З техпаспортом заборилися, був готовий лише в четвер. Приїхав в салон, забираю техпаспорт і відповідаю, на запитання директора салону чи буду в Наталі кредит брати і страхуватись, що тільки кредит, бо страховка дешевша в іншому місці виходить.
І тут Наталя стає

і починає на підвищенних тонах зі мною розмовляти. Я як людина спокійна відповідаю їй тихо, що ії послуги щодо кредиту мене влаштовують, але страхуватись я не змушений саме в неї. Але вона мене намагалась переконати що якщо вона займається кредитом, то і страхуванням також. Після таких розмов я вже збирався зовсім відмовитись від ії послуг, але дав ій шанс щоб уникнути поглиблення конфлікту - нехай зробить страховку на таких самих умовах які я отримав в офісі страхової. Різниця зменьшилась до більш-меньш припустимих розмірів, після якихось дзвінків. Але при тому всьому вона змусила мене чекати близько години! Мало того вона в кінці заявила, що сумма яку вона запропонувала кінцева і там куди я дзвонив мені взагали страховку не зроблять! Тільки в неї і крапка!
Я кажу "добре, в якій годині і куди прийти в банк?". Відповідаючи на це питання вона починає діставати документи щоб оформляти поліс. На що я ій кажу "Я перепрошую, але я принципово не буду страхуватись через вас" і попрощався.
В самій страховій все оформили дуже швидко, без нервів, на тих же умовах, що і в перший раз коли ім дзвонив. Ще додатково отримав знижку на ОСАГО і страхування від нещасного випадку
Але передчуття, що вона щось таки замутить не залишало. Тому дружині, яка мала теж прийти, сказав почекати вдома поки я не подзвоню (бо їй важко пересуватись на 8-му місяці в таких дорожніх умовах).
І я таки був правий. Вона таки зробила "дзвоник другу" і в банку перенесли операцію по перерахунку грошей в салон на понеділок. Хоча може це і збіг обставин, але я в такий збіг щось не вірю! Тим більше після того, як менеджер з банку запиталась "А ви хіба застрахувались?", "А чому ви не запитали мене, щодо страхової і агента?".
От так от. Можна сказати "далі буде..." бо подивимось що буде в понеділок...
Сподіваюсь, що той хто буде машину в Галич-Авто, прочитавши це повідомлення сможе уникнути зайвих проблем.