Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Roomster, Я і "Галич-Авто"...
Автор Повідомлення
IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #1
01-02-2008 17:59 Roomster, Я і "Галич-Авто"...

Роскажу я вам історію про те як я вирішив купити свій Румстер в "Галич-Авто".

Почалось все з того що я колись давно побачив в інтернеті концепт Румстера і запала ця машина в душу. І от коли нарешті прибутки в принципі вже смогли реалізувати цю мрію, курс Евро підскочив так що я почав заглядати в сторону конкурентів. І от майже коли я зібрався йти купувати КИА Сид, КМУ підняло ціни, а Еврокар їх знизив. І от я з дружиною збираюсь в салон Шкоди щоб замовити ії бо чекати прийдеться майже 3 місяця. Про цей форум в той час я не знав, тому на сайті вибрав перший телефон і попав в Галич-Авто.

Подивились на Румстер зблизька і прийняли рішення - беремо! Хоча менеджери не дуже допомогали нам консультаціями але всеж замовили опції, лишили завдаток.

Період очікування став легший завдяки спілкуванню на цьому форумі але час все ж плинув не так як хотілось би... За цей час вивчив договори страхових компаній і визначився з банком в якому візьму кредит, навіть завітав туди і зарання домовився.

І от в минулу п"ятницю дзвінок - "приходьте в понеділок, вже буде" Прыгаю от радости Прийшли в салон, подивились, ще раз пораділи і вже сподівались до кінця тижня всі справи з банком і страховою закінчити.

І от саме цікаве Twisted Evil
Виявилось, що в салоні є собі дівчина Наталя, що займається кредитами і страхуванням. І банк і страхова були ті ж самі. Ну думаю, чого тоді в банк бігати? Нехай вже на місці все зробить і тим більше краще матиме вона якісь відсоток аніж банк чи хтось ще. Заніс їй всі необхідні документи для кредиту, домовився с менеджерами за реєстрацію в ДАЇ. А ту дівчину попросив порахувати страховку. Сумма, яку вона мені озвучила видалась мені сильно підозрілою, тому я нічого крім "я подумаю" вирішив не казати. Наступного дня я подзвонив в страхову напряму я почув те що і очікував почути, а саме сумму яка відрізнялась більше ніж на тисячу гривень меньше! Тому як розумієте, ніякого бажання страхуватись в тої Наталі вже не було Курить

З техпаспортом заборилися, був готовий лише в четвер. Приїхав в салон, забираю техпаспорт і відповідаю, на запитання директора салону чи буду в Наталі кредит брати і страхуватись, що тільки кредит, бо страховка дешевша в іншому місці виходить.

І тут Наталя стає Evil or Very Mad і починає на підвищенних тонах зі мною розмовляти. Я як людина спокійна відповідаю їй тихо, що ії послуги щодо кредиту мене влаштовують, але страхуватись я не змушений саме в неї. Але вона мене намагалась переконати що якщо вона займається кредитом, то і страхуванням також. Після таких розмов я вже збирався зовсім відмовитись від ії послуг, але дав ій шанс щоб уникнути поглиблення конфлікту - нехай зробить страховку на таких самих умовах які я отримав в офісі страхової. Різниця зменьшилась до більш-меньш припустимих розмірів, після якихось дзвінків. Але при тому всьому вона змусила мене чекати близько години! Мало того вона в кінці заявила, що сумма яку вона запропонувала кінцева і там куди я дзвонив мені взагали страховку не зроблять! Тільки в неї і крапка!

Я кажу "добре, в якій годині і куди прийти в банк?". Відповідаючи на це питання вона починає діставати документи щоб оформляти поліс. На що я ій кажу "Я перепрошую, але я принципово не буду страхуватись через вас" і попрощався.

В самій страховій все оформили дуже швидко, без нервів, на тих же умовах, що і в перший раз коли ім дзвонив. Ще додатково отримав знижку на ОСАГО і страхування від нещасного випадку Wave

Але передчуття, що вона щось таки замутить не залишало. Тому дружині, яка мала теж прийти, сказав почекати вдома поки я не подзвоню (бо їй важко пересуватись на 8-му місяці в таких дорожніх умовах).

І я таки був правий. Вона таки зробила "дзвоник другу" і в банку перенесли операцію по перерахунку грошей в салон на понеділок. Хоча може це і збіг обставин, але я в такий збіг щось не вірю! Тим більше після того, як менеджер з банку запиталась "А ви хіба застрахувались?", "А чому ви не запитали мене, щодо страхової і агента?".

От так от. Можна сказати "далі буде..." бо подивимось що буде в понеділок...

Сподіваюсь, що той хто буде машину в Галич-Авто, прочитавши це повідомлення сможе уникнути зайвих проблем.

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
Шукати всі повідомлення учасника
Iriwa Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2007
Wild Wild West
Skype IDiriwa-blazhko
Повідомлення: #2
01-02-2008 18:19  

Про ставлення Галич-Авто до своїх клієнтів ми вже давно начулися. Жаль що ти попав під таку "акцію"
Але у будь-якому випадку, вітаю у клубі Respect
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #3
01-02-2008 18:26  

Яколись теж з цим стикнувся. Але мабуть менше за тебе нервів витратив бо люблю панувати над ситуацією і коли побачив що та Наталя забагато на себе бере (під час однієї з нею розмов по тел) то одразу їй сказав щоб нікуди нетікала що я негайно заїду і заберу в неї ВСІ папери.

Справа в тому що вона не хотіла страхувати мене в ПЗУ. Коли я їй приніс з банку список акредитованих страхових і там була ПЗУ то вона почала розказувати всякий бред. Тіпа якщо кредит то тільки в неї і якщо в неї то тільки Інго або Інпро (вроді ці дві). Ну я її і послав.

Мені вона теж пакості зробила. Перед тим як заварити цю всю кашу з машиною мені запропонували магнітофон (Стрём) але я від нього відмовився а Наталя в банк прислала рахунок з урахуванням 2700 грн за ту "магнітолу". Було 2 варінти: або чекатище тиждень щоб банк переробив документи і страхова доречі теж або брати як є а зайву суму 2700грн відшкодувати з Калич Авто.

Оскільки домого дня народження залишалось 4 дні то я відмовився від першого варінту. Політика Калич Авто або не сказати те що мають сказати або намахати. Тут вони навішали мені локшини що гроші мені повернути не можуть що тільки послугами та товарами я можу їх компенсувати. Набрав я всякої фігні в них (констракт, коврики, передні бризговики, накладки на пороги, встановлення сигналки) і лишилося ще на 0-ве ТО.

Після 0-го ТО ноги моєї там не було і дай Бог не буде.

Поки я не почав вести конкретну розмову про купівлю авто - до мене ставлення було як до самого важливого клиєнта. Як тільки пішли завдатки і папери з банку ітд - то все - як сміття.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #4
03-02-2008 15:46  

Галич-авто Оцтой
Брав машину на автотрейдінгу Rulez Можу сказати одне, прийшов в салон в понеділок-замовив машину, хтів з штатною музикою, не було в наявності. В четвер прийшла машина, в суботу я її забрав з документами,сігналкою,і тонуванням.
pulya Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Apr 2006

fabia htp
Повідомлення: #5
04-02-2008 16:00  

Брав машину на "галич-авто",страшна контора!!Всім бажаючим взяти свою машинку без проблем,та ще й на самому великому складі,в той самий день м,Мукачево Закарпат-авто.До речі там ще можна до 500дол. зторгувати(то вам не голімий дилер).

Я "руський" би виучів тільки за то, шо треба допітувать плєнних.
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #6
04-02-2008 22:01  

Калич - авто - ацтой, Натаха - обуває лохів.
Якось заїхав туди і все зрозумів. так і поїхав не спитавши нічого...
На рахунок Закарпат-авто - брехня. жив там рік і працював з різними дилерами по кредитах - зі скидкою штовхають тільки фуфло, так як нормальні тачки на ура уходять...
А за кредит - звертайтесь - допоможу порадою, а може й оформлю.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #7
05-02-2008 10:23  

pete :Калич - авто - ацтой, Натаха - обуває лохів.
Якось заїхав туди і все зрозумів. так і поїхав не спитавши нічого...
На рахунок Закарпат-авто - брехня. жив там рік і працював з різними дилерами по кредитах - зі скидкою штовхають тільки фуфло, так як нормальні тачки на ура уходять...
А за кредит - звертайтесь - допоможу порадою, а може й оформлю.

На рхунок допомоги з кредитом було б добре якби ти відписався в темі "Жовті сторінки" - це дуже актуально.

На рахунок постів: видалив твої зайві два пости. Форум глючить, тому коли відправляєш пост і бачиш помилку то краще рефрешни експлорер, бо можливо твій пост таки додався.

IvanoBulo Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Nov 2007

Повідомлення: #8
05-02-2008 11:21  

Вчора забрав. Машину не помили, на одометрі додалось 3км (напевно десь "погасали"...). Констракт, який я замовляв, теж не поставили, мовляв не було. Хоч би передзвонили і попередили Дятел Ані аптечки, ані вогнегасника не дали, хоча на оформлення машини давав 4 тис. грн. Номера теж не поставили.
Коротше, не раджу нікому там купляти машину. "Галич-Авто" Оцтой повний!

Машинкою задоволений, хоча враховуючи що це перший мій автомобіль, це і без того цілком зрозуміло Smile

[Зображення: 4ec4c107-03d4-4efa-b356-d04bb698f235.gif]
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #9
15-02-2008 11:03  

IvanoBulo :Вчора забрав. Машину не помили, на одометрі додалось 3км (напевно десь "погасали"...). Констракт, який я замовляв, теж не поставили, мовляв не було. Хоч би передзвонили і попередили Дятел Ані аптечки, ані вогнегасника не дали, хоча на оформлення машини давав 4 тис. грн. Номера теж не поставили.
Коротше, не раджу нікому там купляти машину. "Галич-Авто" Оцтой повний!

Машинкою задоволений, хоча враховуючи що це перший мій автомобіль, це і без того цілком зрозуміло Smile

Чекаємо на параді та святкуванні Дня Народження гілки у суботу!

Happy Birthday

Franko Немає
Ученик
*

Приєднався: Feb 2008

скоро буде)))
Повідомлення: #10
15-02-2008 22:54  

дуже хочеться побачити , "помацати"))) машинку вживу!!!!!!

ПРИЇЖАЙ!!!
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Покупка Roomster'a vitalius 9 2 765 09-09-2008 21:26
Останнє: vitalius
  Ремонт на "Галич Авто". Уж0сн@х... IvanoBulo 3 4 435 01-09-2008 01:40
Останнє: Shkodovod

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1