(21-03-2013 21:40)Aleksey : (21-03-2013 19:19)Hundra : Якщо Вас цікавить як поводить себе Xenum в реальних умовах експлуатації то можете почитати ось цей тест. Виглядає, ніби, незалежним. 
Как независимый, этот тест совсем не смотрится. Он с Л.Головановым без стеснения XENUM пиарят в Авторевю.
Я использовал XENUM OEM Line 504/507(старое с ИВ 151), мне понравилось, но в моторе BKD , больше 7500км не ходит, а в моторе 646.811 проехал 15000км без проблем. Цена в 450гр за 5л смотрелась бы более логично.
А чому не дивиться? Всі числа наведені, "хвалять" в блозі не тільки Ксенум, до слова Мотюл 300V теж описують не без позитивних ноток. Так воно й має бути, оскільки дані масла набагато цікавіші за стандартні. Це те саме, коли б в одному тесті Вам дали б порівнювати 10 авто за 20-30 тис. дол. і ролс та бентлі (вибачте за пафос). Як би Ви описували ці авто?
Що значить не ходить більше 7500, по чому було це визначено? Скажу відверто, я в це не вірю. Потрібно створити дуже важкі умови, щоб воно за такий період стало непридатним до використання. Я займаюся не тільки ксенумом і ніодне з них при звичайній експлуатації не загнеться через 7500, повірте.
(21-03-2013 21:42)Vitaly_N : (21-03-2013 19:19)Hundra : Якщо Вас цікавить як поводить себе Xenum в реальних умовах експлуатації то можете почитати ось цей тест. Виглядає, ніби, незалежним. 
только выглядит 
много интересного, хорош подход, методика и терминология, но зачем это простому смертному???
ЗиК - форЭва!
Для чого - не знаю. Та й не стверджую, що він незалежний. Тест охоплює біль 20 масел, можливо йому цікаво порівняти їх? Можливо хоче привернути увагу до свого блогу, відвідуваність якого зросла в рази? Мене це мало цікавить і захищати його не буду. Сам, з практики, знаю яке масло чим дихає, а тес навів для тих хто боїться комусь довіритися (не безпідставно напевно) і всюди вимагає факти. Вони там є.
(21-03-2013 22:30)vovez : Вот один из тестов: http://www.oil-club.ru/forum/topic/4646-...abotki-na/ на мною уважаемом форуме. Ничего особенного.
Это масло должно стоит намного дешевле, вот главный залог всей экономики и успеха... А бор в масле, это тупо маркетинг для тех кому важен модный лозунг, и влом разбираться в тонкостях...
Ви читали цей тест, якому так довіряєте?
Цитата:Здравствуйте. Давно читаю ваш форум, и давно порываюсь написать. Вот не утерпел 
Напоминаю, что анализов отработки Xenum WRX уже немало. Один уже был в этом форуме, и там масло было просто уничтожено неисправным двигателем.
Вот тут два последовательных анализа с огнедышащего BMW http://bmwservice.li....com/27016.html
Вище я дав посилання та той же ресурс, на який посилається GReY, що є автором статті на тому форумі. Перед тим я робити висновки, прочитайте матеріал повністю (там його сторінок з 10).
Для чого лити wrx в несправний двигун, ви вважаєте, що повинне статися чудо? Для таких моторів є RUNNER 5w30 і RUNNER 10w40, що спроектовані спеціально для таких моторів.