Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Голосування: Ви користуєтесь послугами Сертифікованого СТО - "Автотрейдинг-Вінниця" ?(проходження ТО)
Голосування завершено.
користуюсь 25.00% 5 25.00%
користувався 35.00% 7 35.00%
не користуюсь 40.00% 8 40.00%
Всього 20 голосів 100%
* Ви голосували за це. [Показати результати]

Тема закрита 
Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця
Автор Повідомлення
filuk Немає
Писалкин

Приєднався: Jul 2010
Винница
была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 6 мех машина жены была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 7 DSG
Повідомлення: #31
09-08-2013 16:07 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 15:47)Oleg_20 :  Filuk, ти зпочатку пишеш, шо не піднялись би за 120 грн, а в наступному повідомленні- шо отримають копійки. Для майстра який заробляє копійки, 120 грн за 5 хвилин це непогані гроші. П.С. Я обслуговув авто у офіціалів тільки коли авто було на гарантії. У мене є знайомі з хорошим СТО де виконують практично усі види робіт за значно нижчими цінами. Я не бачу сенсу переплачувати. Це моя думкаHello!

Так какого ты поперся туда, ехал бы на супер СТО-гараж, и ставил бы хрени за 5 грн у бесплатных супер специалистов. Hello!

067430381два Виталик
ЧИПокнутый я реклама удалена
402м- 14,2 сек
Шукати всі повідомлення учасника
Oleg_20 Немає
Мегаписака

Приєднався: Jan 2012
Київ/Вінниця
VW Passat, Mercedes CLA
Повідомлення: #32
09-08-2013 16:11 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 16:07)filuk :  
(09-08-2013 15:47)Oleg_20 :  Filuk, ти зпочатку пишеш, шо не піднялись би за 120 грн, а в наступному повідомленні- шо отримають копійки. Для майстра який заробляє копійки, 120 грн за 5 хвилин це непогані гроші. П.С. Я обслуговув авто у офіціалів тільки коли авто було на гарантії. У мене є знайомі з хорошим СТО де виконують практично усі види робіт за значно нижчими цінами. Я не бачу сенсу переплачувати. Це моя думкаHello!

Так какого ты поперся туда, ехал бы на супер СТО-гараж, и ставил бы хрени за 5 грн у бесплатных супер специалистов. Hello!
Я туди "поперся" тільки тому, що тільки у офіціалів є ці защолки, які мені були потрібні! І думав поставити у них, але не судьбаКурить

063-97-444-21
067-93-444-21
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
filuk Немає
Писалкин

Винница
была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 6 мех машина жены была Skoda Octavia 1.8 tsi Elegans 7 DSG
Повідомлення: #33
09-08-2013 20:14 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

Заметил для себя такую ситуацию, как правило на мойках, на заправках, на станциях техобслуживания, на всех видах услуг самое больше недовольны или бычьё или менты, изредка госслужащие. Вот приезжает на СТО или .... такое чучело, весь такой крутой на машине в комплектации -0, на железяках с колпаками и начинает рассказывать что его обдирают, никто вокруг не прыгает, а ведь он такой крутой, весь такой всезнающий. Ведь он же так крут, все знает как починить, стоит пизд.. рядом, как помыть, как и тд

067430381два Виталик
402м- 14,2 сек
chokker Немає
Читатель

Приєднався: Jan 2013
Винница
Шкода Синенькая
Повідомлення: #34
09-08-2013 21:07 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 20:14)filuk :  Заметил для себя такую ситуацию, как правило на мойках, на заправках, на станциях техобслуживания, на всех видах услуг самое больше недовольны или бычьё или менты, изредка госслужащие. Вот приезжает на СТО или .... такое чучело, весь такой крутой на машине в комплектации -0, на железяках с колпаками и начинает рассказывать что его обдирают, никто вокруг не прыгает, а ведь он такой крутой, весь такой всезнающий. Ведь он же так крут, все знает как починить, стоит пизд.. рядом, как помыть, как и тд

Накопилось?
Немного сгоряча написано.

filuk Немає
Писалкин

Винница
Повідомлення: #35
09-08-2013 21:11 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 21:07)chokker :  Накопилось?
Да не сгоряча, реалии жизни, человека с села легко забрать, а вот село с человека .....

067430381два Виталик
402м- 14,2 сек
chokker Немає
Читатель

Приєднався: Jan 2013
Винница
Шкода Синенькая
Повідомлення: #36
09-08-2013 21:13 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 21:11)filuk :  
Да не сгоряча, реалии жизни, человека с села легко забрать, а вот село с человека .....

я думаю скорее воспитание, ведь проблема в том что люди пытаются унизить того кто в данный момент по статусу ниже, то есть официанта, заправщика мастера на СТО, потому что если человек обиженный, он ищет где отыграться

(Востаннє це повідомлення було змінене: 09-08-2013 21:15 chokker.)
filuk Немає
Писалкин

Винница
Повідомлення: #37
09-08-2013 21:17 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 21:13)chokker :  

я думаю скорее воспитание, ведь проблема в том что люди пытаются унизить того кто в данный момент по статусу ниже, то есть официанта, заправщика мастера на СТО, потому что если человек обиженный, он ищет где отыграться
В этом есть доля правды, сам прошел все ступени, поэтому такое быдло и не люблю.

067430381два Виталик
402м- 14,2 сек
art_vin Немає
Рассказчик

Приєднався: May 2008
Винница
Skoda Roomster 1.6 Sport бежевая
Skype IDarty198225
Повідомлення: #38
10-08-2013 21:28 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

(09-08-2013 21:17)filuk :  
(09-08-2013 21:13)chokker :  

В этом есть доля правды, сам прошел все ступени, поэтому такое быдло и не люблю.

В 90% случаев согласен с Виталиком.
На самом деле постоянно наблюдаю ситуацию, когда люди у которых за собой ничего нет, в кармане 200 грн., пытается получить за свои последние 200 грн. максимум "качественных" услуг, заглядывая при этом во все щели и тыкая носом работника в процессе работы при этом пыхтя от удовольствия и поверьте дело не в том, что человек цитирую "обиженный", дело в том что человек хочет казаться состоятельным, хочет почувствовать себя хоть где-то выше чем другие. Хорошая статья в тему:
Я тесно общаюсь и работаю с многими состоятельными людьми, они не парятся по поводу того как проводятся работы с их имуществом, они всегда знают что если что-то будет не так "виновные 100% понесут наказание" и все равно сделают так-как нужно, а "бычье" будет кричать и махать руками что ему пришлось ехать лишние 2 км. и рассказывать всем какой их ждет пипец.Скорбим

Теперь по официальному СТО:
За последние 2 месяца от туда уволилось 4 неплохих мастера и пошли на свои хлеба, которые там проработали не один год, так-как начали платить просто копейки. Сейчас туда просто не к кому ездить по ходовой и двигателю. Остался один электрик. СТО выглядит ужасно, кто был на Джермане в Виннице или в Хмельницком у официалов (СТО на много уровней выше по обслуживанию и профессионализму). Люди не хотят лишний раз что-то делать так-как им за саму работу почти ничего не доплачивают. Гарантийные машины они вообще почти бесплатно делают, поэтому как раз гарантийные машины не горят желанием ремонтировать и стараются не слышать стук, где он есть и говорят что это ничего страшного все так и должно работать. Я давно задаю себе вопрос о "Автотрейдинге": "почему столько шкод в Виннице, а туда приезжает меньше 1% по истечению гарантийного срока", и готов ответить - менеджмент и организация работы на ноле, также как и уровень оплаты, никто не пытается что-то изменить так-как никого это не волнует. Если ситуация не изменится, в скором будущем туда будут ездить только гарантийные авто и авто организаций у которых с "Автотрейдингом" договор и им по барабану где и как ремонтироваться, мол не мое не жалко.

Американский форум: Спрашиваешь - тебе отвечают.
Израильский форум: Спрашиваешь - тебе задают вопрос.
Русский форум: Спрашиваешь - тебе долго рассказывают какой ты му*ак
http://www.drive2.ru/cars/skoda/roomster...-vinnitsa/
(Востаннє це повідомлення було змінене: 10-08-2013 21:45 art_vin.)
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Bizonxp Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2012
Вінниця
Skoda Octavia A5 FL
Повідомлення: #39
12-08-2013 12:47 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

Я не можу погодитись із filuk`ом. Коли людина заробила своїм потом і кров`ю ті кляті 200 грн. і приїжає на сервіс до офіціалів, вона хоче щоб з неї здерли їх "офіційно" відповідно до встановлених нормативів. І якщо написано що нормочас коштує 120 грн., а майстер не забруднившись за 7 хвилин вставив ту заглушку, то будьте ласкаві порахуйте чоловіку за 7 хвилин роботи і він із задоволенням їх заплатить.
А от коли приїжаєш, пів години шукаєш майстра, потім він приходить і з таким недовольним лицем "Я Вас слухаю...", а потім тобі ще врахує в час роботи майстра час який ти його шукав, виникають різні бажання...
Офіційний сервіс перш за все покликаний підтримувати в людині переконання правильного вибору автомобіля, з метою спонукання його до наступної купівлі автомобіля цієї ж марки. У Вінниці чомусь все навпаки - купив машину і ї..сь з нею сам, або плати по максимуму.
І це не проблема у самому сервісі, а проблема у людях які там працюють. У 2009 році я мав нагоду звернутись в Джерман т.я. мав гольфа. Мало того що у мене на очах зломали два фіксатора обшивки бокової стійки (де ремінь), так ще й нахамили і відмовились їх міняти, бо їм таких не поставляють. Ряд інших нюансів змусили перервати роботу і розібрану машину гнати в Хмельницький, де адвекватні ввічливі люди зібрали все це і полагодили. За вислів "то робіть самі" у них чомусь розстріл на місці, тому шукають будь-яку можливість піти на зустріч клієнту. Аналогічна ситуація у них і на шкоді. Коли купував у липні 2012 року, у Вінниці мені загнали за голу 21т.дол., у Хмельницькому сказали почекати два дні і ціна буде 19,5, а за 21 стала з бризовиками, захистом двигуна, ПТФ і підлокітником. А могли і не сказати, бо мені терміново потрібна була машина і гроші на руках... Так само був у Києві, Новій Каховці, в Одессі, в Харкові на оф.сервісах шкода і по суті і просто так. Чомусь ніхто не хамив, зустрічали як дорогого гостя, який прийшов з повними руками подарунків, проважали з "До побачення" а не "Іди нах, як нічого не купив"...Самі висновки робіть.
А людина яка в гімні копирсається у селі чи в білій рубашечці в офісі геморой заробляє, має однакові права клієнта відповідно до правил корпоративної етики, без поділу на метод заробляння грошей на бидло, село, мажора і гАрадского... Не спорю дибілів у світі хватає, але то більше винятки чим правило.
Ще мені подобається у Вінниці коли майстер в грязному комбінезоні сідає на тількищо тобою вичищене крісло бере грязними руками руль і дивиться на тебе так, як то його машина, а ти взагалі не маєш права навіть дихати на неї. Ні тобі чехлів, ні обода на руль. На зауваження реагують в стилі "а семки есть?...". Цікаво також доказувати чим деталь А відрізняється від Б, і що коди у них різні не від того що у VAG нема чим занятись, або взагалі розказувати їм які функції можливо активувати, як підключити той чи інший девайс, і як відремонтувати ту чи іншу поломку. Чого я це повинен знати????
Вибачте накипіло...
(Востаннє це повідомлення було змінене: 12-08-2013 12:55 Bizonxp.)
RomenOLI Немає
ліниважопа

Приєднався: Oct 2011
Віннєція
VW Passat B7, 2.0 DSG
Skype IDromenoli
Повідомлення: #40
12-08-2013 14:12 RE: Сертифіковане СТО - Автотрейдинг-Вінниця

трошки пофлудю

Довелось мені минулої неділі звернутись на Джерман, оскільки такого обладнання для діагностики ходової у Вінниці більше не знайшов. Тут теж "свої ціни" і свій персонал.
І Менеджер-управлінець, який записав мене на 10-30, а впустив в бокс в 11-00.(це ж блін, не мої проблеми, що ви там довго чухалися з попередньо тачкою. Подзвонив би і сказав, що трохи переноситься)
І майстер, який перевіряв ходову. Сумлінно працював не дивлячись "ніщими" очима типу дай рубля. А приймаючи авто підстелив целофанову накидку на сідуху. Після кожного разу виходячи з ями та перед тим, як сісти за кермо мив руки. в результаті написав, що з деталей бажано замінити повністю, а що частково. добре зробив свою роботу + не втратив нормальних людських якостей. Лише після цього захотілось дати хлопцеві на чай.

До чого це я - все змінюється. Впершу чергу персонал. Більшість з нас наймані люди, і ми всі валимо туди, де кращі умови. Одні нормальні майстри звільнились-інші нормальні з'явились. Але якщо вже ти прийшов сюди працювати по добрі волі і ти знав на яку зп ти йдеш - то роби свою роботу так, щоб до тебе не було претензій. І наступного разу коли потрібно буде їхати на СТО, не задумуючись згадувати тебе, як відповідального майстра!
Не можна одозначно судити про все СТО по конкретній особі!

https://www.drive2.ru/r/volkswagen/458347366030842155/
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Діагностика/ремонт МКПП Вінниця GrOleg 7 426 31-01-2025 21:05
Останнє: Vitaly_N
  Вінниця, де якісно замінять ремень ГРМ? Ніштяк 3 5 166 14-08-2021 17:28
Останнє: Сергій1988
  Вінниця. Ремонт блока АБС. Ніштяк 4 3 809 17-11-2020 12:09
Останнє: Ніштяк
  Вінниця з Днем міста!!! Майстер 3 10 385 09-09-2018 19:19
Останнє: Владимир_
  Вінниця потрапила до списку найкрасивіших міст України mista 2 1 533 22-07-2016 14:04
Останнє: ПетроФФ
  СТО "Автотрейдинг Винница" BulletProof 46 20 684 07-08-2014 08:22
Останнє: Проценко

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1