Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Перше враження від Галант Авто.
Автор Повідомлення
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #1
17-06-2008 15:30 Перше враження від Галант Авто.

Почну з того, що поїхав туди, чуючи від одноклубників виключно позитивні відгуки, не із за знижки чи ще там чогось.
Тре було глянути ходову. Заїжджаю, все як полагається, дав техпаспорт, забрали ключі загнали в бокс. Я за ними. Зайшов стою, і дивлюсь. Підняли машинку на підйомник, походили, покрутились, постукали, кажуть все суперово. Гм ???. Кажу, а як там стойки, амортизатори, бо щось трохи так підстукує, не знаю що саме - кажуть, ну не можем так оприділити, то ви самі маєте для себе визначити, що воно таке як і де стукає. А прибор що то все визначає ітак не покаже. Наступне - кажу а рульова,тяги, салінблочки - все там в порядку. Ок, проїхали. ?!!!?!!!
Далі - покажіть де знахдиться фільтр салону, а то не міняв ще і не знаю, показали, я глянув, кажу - тре міняти, у вас є ? Не знаю, каже майстер, йди спитай в офіс. Пішов - питаю є таке то таке, каже "дєвушка" є, але яке Вам потрібно бо є різні, йдіть спитайте в майстра !!!???!! Я опять в обратку до нього, він - та бери самий простий. Я назад до " дєвушкі" - казав майстер самий простий, вона корчить міну, голову опустила - ну десь до 100 грн буде коштувати. (не подивилась ні на яку машину, ні код тої деталі , нічого ). Кажу їй, ясно, не буду я у вас нічо брати і ставити. Розвернувся пішов. Заходжу назад в бокс, кажу йому так і так. Ще було правда пару маленьких питань, на які дав відповідь, і подивися до машини. Ок, пішов розраховуватись - скільки, така то сума. А картки приймаєте на знижку, " дєвушка" робить кислу міну, кривиться як середа на п"ятницю, і бурмоче собі під ніс, чи то не приймаєм, чи то яка у вас картка, так я і не розчув. Ок ! А чому тоді у вас висить наклейка де є знижка по клубним карточкам, вона відкриває широко очі і накінець то починає дивитись на мене, а не тупо в комп - а ви про яку, шкода клуб ????? Дятел Я кажу саме так, накінець то ви допетрали що я мав на увазі і тикаю картку. Бере як не своїми рукама - ну як ви хочете можу вам зробити знижку, після цих слів мені чесно кажучи вже нічо не хотілось, і цих пару гривен погоди не зробили.Короче заплатив поїхав, і залишився дуже недовольним з того всього. Оцтой

P.S. Перше враження - Воротит . Тепер для порівняння, а не для реклами. Коли поїхав перший раз на IUP, так само хотів ходову глянути, тої людини не було з ким домовлявся, але почекавши 20 хвилин, підійшов інший майстер, так само підняли на підйомнику, набагато краще він ту діагностику робив, і докопувавася до всього. І зразу сам порадив що тре міняти,а що ні, і що ще може певний час поїздити !!!!

Да поможет Тебе большой Google.
Шукати всі повідомлення учасника
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #2
17-06-2008 15:37  

Дамсс я значить неодин такий. В мене теж гіркий досвід є з галант авто(пошукай найдеш). Теж прийшов до висновку - що там мені робити більше нічого.

А за ІУП - реально класно роблять діагностику я в них постійний клієнт по цьому якщо щось стається.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #3
17-06-2008 18:06  

і в мене один такий прикол стався, десь через два тиждня після то щось так діставуче стало попискувати в області двигуна, я звичайнож знаю вираз по гучніше музику і все класно, але воно мене якось не заспокоює особливо на 13000 пробігу, приїхав на галант вийшов якийсь мужик який мою машину на то заганяв в бокс і каже та все нормально двигун працює добре, ну але я і сам бачу що він добре працює, для того великим спецом не треба бути, ну фіг з ним поїхав, потім думаю ніфіга, заїхав до того пацана що мені то робив, толковий такий пацан, той хоть нормально послухав і вже точно скозав що це не двигун, но наступні його слова мені не дуже сподобалися, казав поїздити, може пропаде, а як ні то будемо щось шукати, такщо катаюся я і насолоджуюся тим прекрасниі і заворожуючим звуком який видає моя машинка Недоумение

Skoda Pajero Sport 3.0
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #4
17-06-2008 18:16  

У меня собралось пару вопросов по машинке. Постараюсь на этой неделе заехать в "Галант-Авто". Опосля отпишусь!

Пы.Сы. Почему то считал "Галант-Авто" лучшим оффициальным СТО по Шкодам. Посмотрим.....

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #5
17-06-2008 19:31  

antik :У меня собралось пару вопросов по машинке. Постараюсь на этой неделе заехать в "Галант-Авто". Опосля отпишусь!

Пы.Сы. Почему то считал "Галант-Авто" лучшим оффициальным СТО по Шкодам. Посмотрим.....

Я до сих пор в этом уверен. Думаю что это их организационные внутренние проблемы и что впринципе мы можем им помочь указывая на подобные ситуции но нормально а не биться в истерии и крушить все вокруг. Всетаки это единственное СТО которое нам пошло на встречу, которым клуб интересен и они отлично к нам относятся. Я считаю что наши с ними отношения дложны быть обоюдными. Никто не идеален но почему бы не поддержать людей которые согласились сотрудничать с нами.

Еще хорошую мысль высказал мне сегодня Антик. Былобы неплохо если бы в подобных темах они высказывали свою официальную позицию. Отвечали на проблемы людей или похвалы.

http://www.Skodniki.org.ua
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #6
17-06-2008 19:50  

StE@LtH :Былобы неплохо если бы в подобных темах они высказывали свою официальную позицию. Отвечали на проблемы людей или похвалы.

Руководство СТО могло бы тогда опровергать или коментировать претензии своих клиентов. Думаю такой диалог пошел бы на пользу как им, так и владельцам автомобилей Шкода, побывавших или планирующих посетить ихний сервис.

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
Roha Немає
Мегаписака

Приєднався: Mar 2007
Львов
была:Skoda Fabia 1.2 HTP (270 000 km), щас:Honda Civic 4d
Повідомлення: #7
18-06-2008 08:14  

Согласен. Хотел бы услышать что они про все ето думают хотяб здесь на Форуме. Хоть какието объяснения потому как вжывую нечего добится неудалося и узнать неособо удалося.

[Зображення: roha999.gif][Зображення: 7281.png]
Nazaruch Немає
Шкодавод
**

Приєднався: Jan 2008
Львів.
A5 Combi 1,9 TDI 2008.
Повідомлення: #8
18-06-2008 10:24  

"Думаю что это их организационные внутренние проблемы и что впринципе мы можем им помочь указывая на подобные ситуции" - з тим згідний , що то їхні проблеми і їх потрібно вирішувати. Чим швидше - тим краще.

"... но нормально а не биться в истерии и крушить все вокруг... " - ніхто і не збирався чогось подібного робити, просто висловив свою думку по цьому СТО. А перше враження воно, і першим залишиться , не зважаючи на ставлення в майбутньому.

Да поможет Тебе большой Google.
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #9
18-06-2008 11:03  

Згідний!

Але тут дисбаланс получається! Вони наші партнери. Відповідно шкодаводи їдуть до них. Щось стається не так. Одразу тема і море негативу. Ми ж не їдем на Галич Авто або ІУП бо вони не партнери відповідно і відгуків про них не пишем. Ну ок - Роха відписав про ходовиків ІУПу - радий що в нього з ними нема проблем. Особисто я через них зіпсув море нервів, вистратив море часу і зайвих грошей бо вони всі там ОЛЕНІ. 3 рази машину фарбували. Потім мені ще втирали в стилі "якого біса ти сюди приїхав малюватися якщо в нас малярки нема людської". А скільки я до них їздив, відпрошувався з роботи і все на таксі.

Про Галич Авто я відписався давно вже в темі http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...hp?tid=562

Тому я вважаю що треба відштовхуватися не від ідеалів а від реальності. У Львові є 3 СТО. Ось і порівнюйте їх між собою - думаю тут коментарі зайві. З іншої сторони в нас вільний вибір СТО для себе.

http://www.Skodniki.org.ua
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #10
18-06-2008 12:29  

взагалі Антон правий, мабуть даремно ми вже так на них налетіли, як на мене вони досить нормально зі всім справляютья, і перше враження в мене про них склалося досить нормальне, а вот промахи бувать в кожного миж всі люди і в кожного щось деколи трапляється Smile , а Назарич міг просто попачти під горячу руку, я і сам як не в гуморі то до мене краще не підходити вот можливо і в тої жіночки щось не те було Very Happy а порівнювати я маю з ким говорячи навіть про то саме галич авто то там в мене взагалі таке враження склалося що мене ще зараз пошлють, мало того що приходиш їм гроші платиш а вони до тебе як до г... ставляться. Правда це моє враження і не хочу нікого образити.

Skoda Pajero Sport 3.0
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Галант на вулицях Львов В... 12 5 120 03-08-2011 22:52
Останнє: or4uk
  Ремонт на Галант-авто krot2ks 42 11 205 18-08-2009 11:35
Останнє: StE@LtH
  Нові звуки, скрипи, враження Savic 27 6 008 23-12-2008 20:29
Останнє: Savic
  Дякую "Галант Авто" fedjaka 0 1 463 29-08-2008 19:02