Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Що у вас там твориться з погодою?
Автор Повідомлення
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #1
23-06-2008 21:00 Що у вас там твориться з погодою?

ЖАХ!!! Я удивлен як ви там?
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #2
23-06-2008 21:10  

http://www.skoda-club.org.ua/forum/showt...?tid=10614

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
DRB Немає
Banned

Приєднався: Mar 2007

Повідомлення: #3
23-06-2008 21:14  

Та це я бачив - чув по радіо - насправді все так серйозно?
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #4
24-06-2008 10:28  

Угу! То як армагездец! Вчора коли то всо почалося то всю пилюку підняло в повітря що нічого видно не було а потім злива. Ми в офісі на це все з вікна дивились - в деяких випадках краплі дощу по вікну вгору текли (як на машині коли в дощ їхати 80-100 км). З вікна було видно як провода по місту замикають і іскряться. Коли їхав на обід то на Кульпарківській здоровий шатер через 3-х метровий пакркан перенесло і кинуло до гори ногами посеред дороги. Вчора вночі з більярду коли їхав то було враження що попав в кіно Resident Evil. Пів міста буз світла, навколо сміття, земля, гілки, ні душі і тільки бомж стоїть скрючений на зупинці як той зомбі з фільму Resident Evil.

Короче жесть. Булоб все це прікольно якби не загиблі люди. Дуже прикро що такі наслідки.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Женя Немає
собака улыбака

Приєднався: Sep 2007
Глеваха Сити
Skoda A5 combi
Повідомлення: #5
24-06-2008 10:43  

Дааа накрыло вас нормально!
Сочувствую! Держитесь!

8 067 502 4522 Евгений ICQ 306322222
http://www.evgeniy-h.io.ua
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #6
24-06-2008 11:15  

А я біля Стрийського парку проїжджав якраз. Дорога там жаллива. 1-2 передача, ямки об'їжджав.
Тут перша гілочка на машину впала... Наступна, суттєво більша - поряд... Виявилось, що по ямах можна і на 4-ій їздити! Я удивлен
Добре, що встиг за кілька секунд чи хвилин втікти подалі від цих дерев. Після бурі вулицю відкрили аж на наступний день. Все засипало гілками.

Дуже прикро вразила більшість водіїв. Багато доріг зараз ремонтується. Ще кілька - засипали дерева. Кілька перехрестків було залито водою. Додайте кілька ДТП. Електротранспорт (трамваї і тролейбуси) - стоять, в т.ч. на перехрестках. Проїхати кудись було доволі важко.
А переважна більшість водіїв просто забула про водійську етику і т.п. Виїхати на головну, а ще й повернути наліво - не реально. Я зупинився, щоб хоч кілька машин пропустити - ззаду фанфари! І подібних ситуацій протягом перших 2-3 годин після бурі - маса! ДАІшника у місті - жодного!
Особисто мене вразила не стільки буря, поламані дерева, побиті машини, скільки дикість, рагульство і бидлуватість наших людей!

[Зображення: 09013048.jpg]
Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #7
24-06-2008 11:20  

Ще ситуація...
Та ж вул. Стрийська, біля в/ч і монументу. 4 полоси. На першій, другій і четвертій - гілки. Вільна одна. Машини ідуть лоб в лоб. Зупиняються. Два водії починають благим матом репетувати один на одного - хто кому мав би звільнити дорогу.
... А вього лиш варто було прибрати дві гілки ще з однієї полоси!

Igor_Lviv Немає
Классик

Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #8
24-06-2008 11:33  

Вул. Вітовського. ДТП.
Дві полоси в бік пляцу Пруса перекрито учасниками ДТП. Решта машини стоять за ними - намагаються по лівій зустрічній проскочити далі. Не вдається - ніхто не пускає. Хвіст вже перекрив світлофор біля СБУ.
А дві полоси зустрічних - тянучка до того самого світлофора біля СБУ, який вже майже перекритий.
І варто у цій тянучці комусь на зустрічній зупинитись не під задницею передньої машини, а залишити метрів 4-5, як зможуть проїхати ВСІ!
Ні! Поки я не виїхав лоб в лоб якомусь мудаку, включив аварійку, залишивши за собою тих самих 4 метри, доти машини збирались і далі.
Довго, правда, не стояв. Але машин 30 встигло проскочити.

SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #9
24-06-2008 12:14  

а я взагалі в шоці від всього цього, мало того що думав де то машину приткнути щоб її не прибило, то щей як виявилося додому добратися величезна проблема, здуру сунувся на перехрестя стрийська-наукова їхав з сихова то ождразу перехотілося прямо проїхати, а ще як побачив перед собою жіночку на мікрі яка їхала по моїй крайній правій мені назустріч то взагалі мову відняло, ДТП купа, я тільки їхав і молився щоб в мене якійсь придурок не влетів. Ну згорем пополам якось добрався, а вот вдома вже другий деньнь світла немає, навіть страшно холодильник відкривати

Skoda Pajero Sport 3.0
Nadin Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Mar 2008

Fabia Sedan 1,2
Повідомлення: #10
24-06-2008 13:49  

погода погодою, але я в шоці від нашої влади, які повинні працювати в такі хвилини. Зі всіх місць де пообривані дроти (які висять над землею так що навіть не завжди легкова машина може проїхати) тільки на Зеленій щось робили (коло Водогінної). Скільки я вчора бачила величезних дерев які висять просто на дротах, а ті над дорогою чи тротуаром.... А ті..... (навіть не знаю як їх обізвати) стоять коло дерева яке в любу секунду може гепнутися комусь на голову, і збирають маленькі гілочки.....
Головне що наш мер вчора обїздив постраждалі території (аж центр).... і не забув через 6 годин після урагану про це всі повідомити

[Зображення: Oneal.gif]
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1