Так на Галич-Авто НЕМА МАЙСТРІВ!! схожа ситуація - дтп, страхова, погодження відшкодувань - 10днів. при цьому - заміна заміна заміна і т.д. СУМА - 6 000 дол. а далі пішла волинка -
1 - вашу машину робить лише одна бригада тому вона буде робитися через день, а інакше ви знаєте який-то бардак буде?!!!!! (та я мав вас всіх глибоко на увазі - мені потрібен результат а не процес)
2. нема ще всіх деталей - ну потерпимо!
3. машина ваша буде готова через тиждень- прийшов, побачив, офігів! ніхто нічо не зробив. претензії майстрам - звалювання роботи на інших. за два тижні отримав напівготову машину. салон розібраний, купа сміття в салоні, хто працював коло машини - невідомо. в кінці прийшов дядько, якого прислали причепити пластикові панелі коло лобового, потицяв їх туди-сюди, якось завертів викруткою. біла оббивка і руки в мазуті - результат жахливий. у кінці виявилось що в мене з машини витягнули акумулятор на підзарядку і загубили, переконували що він несправний. довелось обкласти матом на всю дільницю майстрів, робочих і дирекцію. всі зійшлись і почали рішати де акумулятор. поняли шо пахне паленим і тут же його знайшли.
4. на сервісі працює пара молодих пацанів які стараються, пара майстрів, які шось вміють, але вони повні пофігісти. як виправдовувався директор - низькі зарплати і всі клали , вибачте, на старанність. ну що ж , співчуваю. краще машину ремонтувати за рекомендаціями на гаражах. там працюють ті хто хоче реально заробляти.
за кордоном ніхто на 6000баксів машину не ремонтує - а відповідно не заробляє СТО. а тут даєш налом - а вони ще й халявно роблять.[/url]