Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Гарантійний ремонт
Автор Повідомлення
Lviv-Rapid Немає
Ученик
*

Приєднався: Jun 2015

Повідомлення: #1
18-06-2015 20:40 Question Гарантійний ремонт

Привіт народ! Стикнувся с такою ситуацією! погоріла проводка в Рапиди, як сказали на СТО замкнуло в прикурювачі, хоч пару дній перед тим машина була в сервісі по причині також з електрокою, причини толком не пояснили, зробили і віддали на наступний день . Машина на гарантії. Стоїть в них вже місяць, велась переписка з Еврокаром , та Чехами! Чехи відмовляються від гарантійної заміни , так як спирають що це моя вина. Вот виришів шукати порати в Клубі Шкода, так як це моя перша машина і з такою проблемою стикаюсь вперше! Що можна робити в цій ситуації?
Шукати всі повідомлення учасника
Koss_ Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2015
Винница
А5 Combi 1.6tdi 2012 Elegance
Повідомлення: #2
18-06-2015 20:51 RE: Гарантійний ремонт

а чем они обосновывают, что это твоя вина? если ты засунул в прикуриватель что то мощьное то должен был сгореть предохранитель и все....
Lviv-Rapid Немає
Ученик
*

Повідомлення: #3
18-06-2015 20:58 RE: Гарантійний ремонт

вони толком не пояснюють, завбравши машину з сервісу через 3 дня, їдучи з дружиної
почули запах гореного, буквально декілька секунд і почало диміти з віддулу запобіжників і з під панелі , в прикурявачу нічого не було, максимум що туди включалась це зарядка але на той момент не було нічого запхано туди...
Koss_ Немає
Писатель

Приєднався: Apr 2015
Винница
А5 Combi 1.6tdi 2012 Elegance
Повідомлення: #4
18-06-2015 21:07 RE: Гарантійний ремонт

ну так гнать на них, что он там что то сделали и проводка погорела
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Приєднався: Oct 2008
Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #5
18-06-2015 21:18 RE: Гарантійний ремонт

(18-06-2015 21:07)Koss_ :  ну так гнать на них, что он там что то сделали и проводка погорела

гналщик вы наш, по-аккуратней с выражениями...

если нет возможности дать ПРАВИЛЬНЫЙ совет - лучше промолчать...

Всю жизнь что-то портишь. В молодости девок, в старости воздух.
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #6
18-06-2015 21:23 RE: Гарантійний ремонт

(18-06-2015 20:40)Lviv-Rapid :  Привіт народ! Стикнувся с такою ситуацією! погоріла проводка в Рапиди, як сказали на СТО замкнуло в прикурювачі, хоч пару дній перед тим машина була в сервісі по причині також з електрокою, причини толком не пояснили, зробили і віддали на наступний день . Машина на гарантії. Стоїть в них вже місяць, велась переписка з Еврокаром , та Чехами! Чехи відмовляються від гарантійної заміни , так як спирають що це моя вина. Вот виришів шукати порати в Клубі Шкода, так як це моя перша машина і з такою проблемою стикаюсь вперше! Що можна робити в цій ситуації?

собирайте все документы по предыдущему ремонту электропроводки и садитесь за стол разговаривать с руководителем СТО... разговор пишите на диктофон...

если не помогает - пишите письмо с просьбой прояснить ситуацию, регистрируете или отправляете заказным с уведомлением... далее с ответом в защиту прав потребителя и независимую экспертизу... после ищите адвоката и в суд...

1.2HTP Немає
CAXA

Приєднався: Sep 2006
Днепр
Повідомлення: #7
18-06-2015 21:45 RE: Гарантійний ремонт

где-то тема была как человек долго долбался и был результат, поищите поиском, навскидку не нашел
Lviv-Rapid Немає
Ученик
*

Повідомлення: #8
18-06-2015 21:47 RE: Гарантійний ремонт

(18-06-2015 21:23)Vitaly_N :  
(18-06-2015 20:40)Lviv-Rapid :  Привіт народ! Стикнувся с такою ситуацією! погоріла проводка в Рапиди, як сказали на СТО замкнуло в прикурювачі, хоч пару дній перед тим машина була в сервісі по причині також з електрокою, причини толком не пояснили, зробили і віддали на наступний день . Машина на гарантії. Стоїть в них вже місяць, велась переписка з Еврокаром , та Чехами! Чехи відмовляються від гарантійної заміни , так як спирають що це моя вина. Вот виришів шукати порати в Клубі Шкода, так як це моя перша машина і з такою проблемою стикаюсь вперше! Що можна робити в цій ситуації?

собирайте все документы по предыдущему ремонту электропроводки и садитесь за стол разговаривать с руководителем СТО... разговор пишите на диктофон...

если не помогает - пишите письмо с просьбой прояснить ситуацию, регистрируете или отправляете заказным с уведомлением... далее с ответом в защиту прав потребителя и независимую экспертизу... после ищите адвоката и в суд...

скоріше за все потрібно так і зробити, але мені перетефонували і попросили підїхати до них і підписати дозвіл на експертизу їхню чи представника , загалом завтра тільки буду точно знати

(18-06-2015 21:45)1.2HTP :  где-то тема была как человек долго долбался и был результат, поищите поиском, навскидку не нашел

тема повязана теж з гарантією?
(Востаннє це повідомлення було змінене: 18-06-2015 21:48 Lviv-Rapid.)
Vitaly_N Немає
татаро-монголофоб

Харьков, Павлово поле
А5 1,6 MPI+ESP
Повідомлення: #9
18-06-2015 21:59 RE: Гарантійний ремонт

(18-06-2015 21:47)Lviv-Rapid :  тема повязана теж з гарантією?

да Курить

Happy Немає
Детский сад. Воспитатель МЫМр.

Приєднався: Feb 2012

Повідомлення: #10
18-06-2015 22:10 RE: Гарантійний ремонт

На форуме есть Человек с Еврокара. Если обратит внимание, то может и поможет.
Hello!

- Ты заходи, если что!.. © Жил-был пёс
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1