Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
сигналізаціїї: "чорний список"/"білий список&
Автор Повідомлення
godsdog Немає
Рассказчик
**

Приєднався: May 2008

Повідомлення: #1
15-09-2008 22:42 сигналізаціїї: "чорний список"/"білий список&

«Чорний список»:
Sheriff – вся лінійка, крім Sheriff 950, 1060
APS-75
Challenger 5000i
Mongoose – вся лінійка
Top Guard – DE-050M4, DE-120L1
Pantera вся лінійка
Alligator вся лінійка
Jaguar - вся лінійка
KGB - вся лінійка
Tiger Evolution
Tiger Evolution plus
Magnum 150
Magnum 160
Magnum 170
Magnum 190

«Білий список»:
Cobra – вся лінійка
Spider GSM
Scher-Khan 3,5,6,7,8
Top Guard DE-420, DE-720, DE-920
Centurion Xanadu
Cenmax VIGILANT
Star Line - вся лінійка
Pandora DeLuxe 1000i, 1500i, 2000, 2100

Системи штатних брелків (всі стійкі до код грабара)
Nissan Qashqai, Suzuki Swift, Honda HR-V, Toyota Camry 2005, Ford Focus, Mazda CX-7, Renault Scenic
Шукати всі повідомлення учасника
antik Немає
Мегаписака

Приєднався: Jun 2007
Львов
Octavia A5 Sportback
Повідомлення: #2
15-09-2008 22:57  

откуда инфа?

http://www.drive2.ru/cars/audi/a5_sportb...ack/ant1k/
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #3
15-09-2008 23:15  

Я не можу публічно назвати джерело інформації без його на те згоди. Проте тому, кому буде цікаво, я назву джерело в приватному повідомленні.

PS.
А ніхто не в курсі, де в нашому селі взяти "Pandora DeLuxe 2100" або хоча б "Sheriff 950"? Дзвонив в Мафон, але там тільки "Sheriff 925 v2". Дзвонив у Львові в усе, крім церковних дзвонів, але там теж ніц...

PPS.
Взагалі я не розумію, чим керуються наші підприємці з сфери продажу сигналізацій... Ну добре я і такі як я, для кого кожна гривня є на рахунку і хто з метою економії поставить собі щось простіше. Але ж у Львові є і достатня кількість товстосумів на мерсах-лексусах-бехах для кого 300 баксів - смішні гроші, і вони гарантовано захочуть поставити собі щось круте і наворочене, тільки покажи їм оте "круте". То чого ж тулити всім підряд по старинці одне й те саме і заробляти менше, а не порухати своїми задами, і заробити більше?
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #4
16-09-2008 19:48  

godsdog :Взагалі я не розумію, чим керуються наші підприємці з сфери продажу сигналізацій... Ну добре я і такі як я, для кого кожна гривня є на рахунку і хто з метою економії поставить собі щось простіше. Але ж у Львові є і достатня кількість товстосумів на мерсах-лексусах-бехах для кого 300 баксів - смішні гроші, і вони гарантовано захочуть поставити собі щось круте і наворочене, тільки покажи їм оте "круте". То чого ж тулити всім підряд по старинці одне й те саме і заробляти менше, а не порухати своїми задами, і заробити більше?
Навіщо шукати щось нове коли і старе приносить прибутки
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #5
16-09-2008 21:19  

В Мафоні таки виявився "Sheriff 950". Привезуть завтра з гуртовні. Ціна $142, де вже враховано клубну знижку. Правда прайс лист у них на сайті каже, що її ціна 130$ без знижки. Інфляція, однако... Завтра, як буду забирати - поцікавлюся причиною такої розбіжності. Хай, блін, змінюють свій прайс, бо такі сюрпризи не дуже приємні.
Gt-1 Немає
Писатель

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia A5 1.6 Elegance vs Chevrolet Aveo ІІІ
Повідомлення: #6
16-09-2008 23:09  

Народ а вних може бути така штука чи може хтось чув де можна через одноклубників дістати Сталкер 600 NB + PGSM 3 і скіко то буде вартувати

[Зображення: ab71254.gif]
интересное [Зображення: nomua_BC_9932_BO.png]
В... Немає
Мегаписака

Приєднався: Aug 2008
Львов
Octavia Tour vts
Повідомлення: #7
16-09-2008 23:55  

та єслі машина нагло буде нужна то її разом з тобою уженуть,а подорозі ти і вийдеш.Ненадо бути наівним нема луще сигналки чем страховка і та дурить
StE@LtH Немає
Да прибудет с вами сила

Приєднався: Oct 2006
Львів
Skoda Pajero 3.2 DiD
Повідомлення: #8
17-09-2008 11:05  

godsdog :В Мафоні таки виявився "Sheriff 950". Привезуть завтра з гуртовні. Ціна $142, де вже враховано клубну знижку. Правда прайс лист у них на сайті каже, що її ціна 130$ без знижки. Інфляція, однако... Завтра, як буду забирати - поцікавлюся причиною такої розбіжності. Хай, блін, змінюють свій прайс, бо такі сюрпризи не дуже приємні.

Не знайшов в прайсі цієї позиції. Може таке статися що вони поклали якусь проміжну версію або на складі було пару штук куплених в одного постачальника по одній ціні а зараз завезли від іншого по іншій.

І взагалі - в нас вільна країна. Тебе ніхто не заставляє йти в Мафон ...

І не треба порівнювати ціну всередині - ти порівняй її з іншими магазинами - ту ціну яку тобі назвали. Хай вона більша ніж в прайсі - питання чи вона тебе влаштовує чи ні. Я свої висновки зробив.

http://www.Skodniki.org.ua
Перейти до сайту учасника Шукати всі повідомлення учасника
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #9
17-09-2008 20:14  

2 Антон

Мені важко довести, що я не верблюд. Або я якось незрозуміло пишу, або ти мене неправильно розумієш.
godsdog Немає
Рассказчик
**

Повідомлення: #10
17-09-2008 20:34  

Gt-1 :Народ а в них може бути така штука чи може хтось чув де можна через одноклубників дістати Сталкер 600 NB + PGSM 3 і скіко то буде вартувати

Ха, а я знаю, звідки ноги ростуть : ))) Звідси http://www.ugona.net/item434.html ???

Координати Мафона:
1) http://mafon.ua/
2) телефон мафонівський: 2614405
3) моб. Марії (так, якщо не помиляюся звати дівчину-продавця) кинув в п.п. Не зловживати!!! Wink

PS
З того, що я навидзвонював, то у Львові цю сигналку не знайти. Mr Smith з Києва їде до Львова... Можеш зконтактуватися із ним і про щось домовитися.

PPS
Якщо ставитимеш на сертифікованому СТО, то тобі необхідний сертифікат на сигналку! Так принаймні є на СТО Шкоди при встановленні на нову машину.
Тема закрита 

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1