Оригинальное дополнительное оборудование и запчасти для Volkswagen AG (Volkswagen, Skoda, Seat, Audi)

[-]
Форуми
Пошук
Правила форуму
Тема закрита 
Боротьба з беззаконністю ДАІ
Автор Повідомлення
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #1
27-09-2008 16:34 Боротьба з беззаконністю ДАІ

Воно то все так...
А як тепер навчити ДАІшників стояти справді у потрібних та небезпечних місцях???
Ні одного під...ра нема на Вол.Великого біля Океану, де чомусь всі їдуть на жовте та червоне.
Ні одного нема на Стрийській біля ДПІ (заборонено лівий поворот на Динамівську), коли через одного, як правило, податківця, що їде на роботу зупиняється весь лівий ряд.
Зате сьогодні вони на Луганській перебрались на "небезпечний" залізничний переїзд зі знаком "Стоп" (той, що ближче до Стрийської, Пересенківки). Останній раз, поїзд я там бачив десь 14 років тому.
Що робити з цим???

[Зображення: 09013048.jpg]
Шукати всі повідомлення учасника
profesor2707 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia Combi 1.8T 4x4
Повідомлення: #2
27-09-2008 19:08  

Igor_Lviv :Воно то все так...
А як тепер навчити ДАІшників стояти справді у потрібних та небезпечних місцях???
Ні одного під...ра нема на Вол.Великого біля Океану, де чомусь всі їдуть на жовте та червоне.
Ні одного нема на Стрийській біля ДПІ (заборонено лівий поворот на Динамівську), коли через одного, як правило, податківця, що їде на роботу зупиняється весь лівий ряд.
Зате сьогодні вони на Луганській перебрались на "небезпечний" залізничний переїзд зі знаком "Стоп" (той, що ближче до Стрийської, Пересенківки). Останній раз, поїзд я там бачив десь 14 років тому.
Що робити з цим???
Колись давно той знак висів там, потім якісь добрі люди його просто збили і десь рік його не було. Всі їздили і нікому нічого не бракувало.
Тепер знов якісь мудаки поставили.
Я думаю він там не довго провисить.
Igor_Lviv Немає
Классик

Приєднався: May 2007
Lviv
Mitsubishi
Повідомлення: #3
27-09-2008 20:20  

profesor2707 :Колись давно той знак висів там, потім якісь добрі люди його просто збили і десь рік його не було. Всі їздили і нікому нічого не бракувало.
Тепер знов якісь мудаки поставили.
Я думаю він там не довго провисить.
Та проблема не в тому знаку.
Проблема в тому, що ДАІшники взагалі не розуміють свого призначення - "Забезпечення безпеки дорожнього руху"! (ЗАКОН УКРАЇНИ "Про міліцію"; ІНСТРУКЦІЯ з діяльності підрозділів дорожньо-патрульної служби Державтоінспекції МВС України).
ДАІ є сьогодні просто інструментом для збирання грошей і передавання далі.
Мова, власне йде про те, що їм оце "Забезпечення безпеки дорожнього руху" десь далеко в дупі. Їм бабла треба для начальства зібрати. Тому, як я казав, їх ніколи немає ні в проблемних місцях, ні там, де утворюються корки. Навіщо йому десь жезлом махати, якщо він на Луганській, чи десь в селі на трасі в кущах спокійно бабла назбирає.

[Зображення: 09013048.jpg]
pete Немає
mihokXD

Приєднався: Jun 2007
Львов
vw polo 1,4
Skype IDmihokXD
Повідомлення: #4
28-09-2008 10:06  

Цілком погоджуюсь з Ігором. І чмирять вони жебраків і тих хто лапу дає. Мерси і Бехи не дають бабла і взагалі не зупиняються. А з протокольчиком прийдеш до суду, і будь ти хоч сто разів правий - повірять не тобі а менту сра.ому, котрому ти не дав бабла і він написав протокол. і що маєм в результаті - 0,5 року без прав, а мажори та "анусоводи" як їхали на червоне так і будуть!!!! тому що...див.вище пост Ігоря!!!!!і так буде років 20 ще в цьому Гондурасі, поки покоління не зміниться Оцтой
profesor2707 Немає
Ученик
*

Приєднався: Jul 2008

Skoda Octavia Combi 1.8T 4x4
Повідомлення: #5
28-09-2008 23:08  

pete :А з протокольчиком прийдеш до суду, і будь ти хоч сто разів правий - повірять не тобі а менту сра.ому, котрому ти не дав бабла і він написав протокол
Ну некажи. Вони ж олені, навіть писульку тобі не пришлють - прийти в суд, а справу розглянуть без тебе і впаяють по максимуму, і нічого ти нікому не докажеш - таке недолуге законодавство.
Головне - бути на розгляді твоєї справи (за цим потрібно слідкувати самому, коли буде слухання в суді в т.д.).
Наводжу реальний приклад - склали протокол - не зупинився на знак стоп. Свідчення працівника ДАІ.
Прийшов в суд. Почав стверджувати зворотнє, що і було вказано в протоколі в поясненні. Працівник ДАІ стояв на своєму.
Задав судді пряме запитання "А ВИ кому більше вірите? Мені, чи працівнику ДАІ?". Помогло.
Справа закінчилася на мою користь. Працівник ДАІ рвав і метав.
SV Немає
Рассказчик
**

Приєднався: Sep 2008

Octavia 1.8T
Повідомлення: #6
29-09-2008 10:02  

profesor2707 :
pete :А з протокольчиком прийдеш до суду, і будь ти хоч сто разів правий - повірять не тобі а менту сра.ому, котрому ти не дав бабла і він написав протокол
Ну некажи. Вони ж олені, навіть писульку тобі не пришлють - прийти в суд, а справу розглянуть без тебе і впаяють по максимуму, і нічого ти нікому не докажеш - таке недолуге законодавство.
Головне - бути на розгляді твоєї справи (за цим потрібно слідкувати самому, коли буде слухання в суді в т.д.).
Наводжу реальний приклад - склали протокол - не зупинився на знак стоп. Свідчення працівника ДАІ.
Прийшов в суд. Почав стверджувати зворотнє, що і було вказано в протоколі в поясненні. Працівник ДАІ стояв на своєму.
Задав судді пряме запитання "А ВИ кому більше вірите? Мені, чи працівнику ДАІ?". Помогло.
Справа закінчилася на мою користь. Працівник ДАІ рвав і метав.

Пропоную тепер просто не зупинятись
uranium Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2008

Octavia Tour 1.6
Повідомлення: #7
29-09-2008 17:11  

Igor_Lviv :Зате сьогодні вони на Луганській перебрались на "небезпечний" залізничний переїзд зі знаком "Стоп" (той, що ближче до Стрийської, Пересенківки). Останній раз, поїзд я там бачив десь 14 років тому.
Що робити з цим???

Ага. І я там попався в суботу...
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #8
01-10-2008 09:16  

uranium :Ага. І я там попався в суботу...
щож ти правила порушуєш, та щей на луганській Wink
ті стражі закону постійно на ній тусуються, як не на переїзді то або за першим підйомом прямо за мостом в напрямку зеленої або вже ну виїзді зпід мосту в напрямку стрийської, там такий глухенький замаскерований виїзд. Я як раз обпікся то тепер більше 60-ки в мене чогось стрілка не лізе, алеж зато як приємно спостерігати Very Happy з якою кислою рожою дай на тебе дивиться, так і хочеться розвернутися і ще разочок проїхатися

Skoda Pajero Sport 3.0
SVAt Немає
Писатель

Приєднався: Aug 2007
Львів
Skoda Pajero Sport 3.0
Skype IDsvat351
Повідомлення: #9
01-10-2008 09:22  

А на рахунок знаку на стрийській біля податкової то дай Бог щоб якісь добрі люди його не збрили томущо із за того що іншим добрим людям хочеться повернути наліво решта бідного люду стоїть аж до сахарова Smile

Skoda Pajero Sport 3.0
DIG Немає
Писатель

Приєднався: Oct 2007

SKODA A5
Повідомлення: #10
05-10-2008 19:54  

А переїзд на батальній то взагалі ж...па там не то що ніякий поїзд не їздить а йому нема куда їхати бо далі за переїздом рельсів нема але знак стоїть і даїшники там пасуться
Тема закрита 

Можливо схожі теми...
Тема: Автор Відповідей: Переглядів: Останнє
  Спец пропуска або Незаконна Боротьба з беззаконністю ДАІ dider 15 5 006 23-12-2010 12:32
Останнє: Lady

Швидкий перехід:

Переглядають: Гості: 1